Czyżby początek III Wojny Światowej?

+28
Cyryl
Iraeneus
Łukasz.s
Skiper
Odrodzony
polskapaw
Edwedere
krissss
Liksar
Gregor
levrone55
Jacek86
Tabitha
Marysia87
Andrzej
anileve
piotrek123
Zwykły
Olo
anowi
lusia
Bushi
Mutu
Kasia
Szymon
Obserwator
ikiro
Henry Kubik
32 posters
Go down
Odrodzony
Liczba postów : 332

Czyżby początek III Wojny Światowej? - Page 14 Empty Re: Czyżby początek III Wojny Światowej?

20th Marzec 2018, 11:35
Message reputation : 100% (2 votes)
Ostatnio natrafiłem na takie proroctwo w księdze Jeremiasza, które się jeszcze nie wypełniło, a które jak myślę jest kolejnym dowodem na to, że plan szatana 3WŚ jest zbieżny z planem Boga dotyczącym odrestaurowania narodu Izraela podczas sądu na pustyni (tekst pochodzi z BT z moimi poprawkami wg. Septuaginty Brentona w wierszu 15 i 18):

Jer 3:
(12) Idź i głoś następujące słowa ku północy: Wróć, Izraelu-Odstępco - wyrocznia Pana. Nie okażę wam oblicza surowego, bo miłosierny jestem - wyrocznia Pana - nie będę pałał gniewem na wieki.
(13) Tylko uznaj swoją winę, że zbuntowałaś się przeciw Panu, Bogu swemu, i włóczyłaś się po wszystkich drogach [ku obcym] - pod każdym zielonym dębem, a głosu mojego nie słuchałaś - wyrocznia Pana.
(14) Wróćcie, synowie wiarołomni - wyrocznia Pana - bo jestem Panem waszym i przyjmę was, po jednym z każdego miasta, po dwóch z każdego rodu, by zaprowadzić na Syjon.

(15) (wg. SB) I dam wam pasterzy według mego serca, i na pewno napoją was wiedzą.
(16) A gdy się rozmnożycie i wydacie liczne potomstwo na ziemi w tamtych dniach - wyrocznia Pana - nikt nie będzie już mówił: Arka Przymierza Pańskiego! Nikt już nie będzie o niej myślał ani jej wspominał, odczuwał jej braku, ani też nie uczyni nowej.
(17) W tamtych czasach Jerozolima będzie się nazywała Tronem Pana. Zgromadzą się w niej wszystkie narody w imię Pana i nie będą już postępowały według zatwardziałości swych przewrotnych serc.
(18) (wg. SB) W owych dniach dom Judy przyjdzie razem do domu Izraela, i oni przyjdą, wspólnie, z ziemi północnej, i ze wszystkich krajów, do ziemi, którą sprawiłem ich ojcom, aby ją dziedziczyli.

Jak dla mnie proroctwo z wiersza 18 wskazuje na to, że cała ta nadchodząca wojna świata islamu z syjonizmem, czyli z Państwem Izrael wg. planu szatana 3 WŚ, będzie dozwolona przez Boga po to, aby w ten sposób wypełnić ww. proroctwo tzn. aby żyjące tam dzisiaj resztki potomków głównie z pokolenia Judy i Beniamina wygonić z tamtych terenów na północ, czyli do ziemi, w której żyje dzisiaj główna cześć pozostałych 10 pokoleń rozproszonego Izraela.

Myślę sobie zatem, że ta wojna to będzie nic innego, jak jednoczesna realizacja planu Boga wobec ludu Izraela przed jego ucieczką na pustynię, zgodnie z którym Juda ma najpierw pójść na północ, gdzie przebywa obecnie Izrael (inaczej Efraim), aby tutaj - na ziemi północnej - Juda i Izrael się ze sobą pogodzili (wspólny ucisk ich do siebie zbliży).

Zaś potem już razem w zgodzie będą uciekali na pustynię na sąd.

Czyli w ten sposób wszystkie 12 pokoleń Izraela (Juda i Izrael) razem uciekałoby na pustynię głównie z ziemi północnej, ale także i ze wszystkich pozostałych krajów na świecie.

A ta zaplanowana przez szatana i jego upadłych III WŚ tylko przysłużyłaby się realizacji powyższego proroctwa Boga.
huberkinky
huberkinky
Liczba postów : 162
http://www.zbawienie.com proroctwa.com

Czyżby początek III Wojny Światowej? - Page 14 Empty Re: Czyżby początek III Wojny Światowej?

20th Marzec 2018, 13:53
Message reputation : 100% (1 vote)
Wczoraj napisałem w tym temacie.

https://zbawienie.forumotion.com/t52p225-nacja-zydowska

Żydzi z Neturei Karta to właśnie Judejczycy.

Przeczytajcie tego posta, jeżeli nie czytaliście.

Co jest najciekawsze w tym wszystkim, rzeczywiści Żydzi ortodoksyjni NIE MIESZKAJĄ w syjonistycznym Izraelu.

Zwróćmy uwagę na to, że posta z filmem wstawiłem wczoraj i już go Google/YT usunęło!

Przypadek?

A o tym właśnie mówił rabin Cohen!

Że Żydom Tory nie wolno mieszkać w Izraelu, ponieważ dopiero Bóg ich, tak jak nas ma wprowadzić do
Ziemi Obiecanej.

To nie są Żydzi ale Judejczycy, ponieważ większość z nich jest z plemienia Judy, czyli... mieszkają na północy. Cohen i spora grupa Neturei Karta jest właśnie w Londynie. 

Oni także są w Polsce!!!

https://pl.wikipedia.org/wiki/Neturei_Karta

USA - http://www.nkusa.org/

Polska - http://netureikartapl.republika.pl/

Mamy więc cały Naród Wybrany w komplecie. Problem leży w tym, ze niewielu o tym wie. 

Ale wie o tym coraz więcej ludzi i dlatego tak szybko film usunięto!

W owych dniach dom Judy przyjdzie razem do domu Izraela, i oni przyjdą, wspólnie, z ziemi północnej, i ze wszystkich krajów, do ziemi, którą sprawiłem ich ojcom, aby ją dziedziczyli. 

Dokładnie. Aż mnie ciarki przechodzą!!!!
huberkinky
huberkinky

2nd Maj 2018, 02:00
Czyżby początek III Wojny Światowej?

Artykuł, który doprowadzi do wielkiej wojny na Bliskim Wschodzie.

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=pl&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.dailymail.co.uk%2Fnews%2Farticle-5674503%2FIsraeli-PM-Netanyahu-says-reveal-dramatic-news-Iran-nuclear-deal.html&edit-text=

Czyżby początek III Wojny Światowej? - Page 14 Net10

To jest śmiechu warte! Broń jądrowa nie istnieje, a Żydzi wywieźli z Iranu całą irańską dokumentację o broni jądrowej i nikt nawet nie zaprotestował.

Od kilku tygodni są na Internecie spekulacje o wielkim fałszu, który ma się pojawić w celu sprowokowaniu wielkiej wojny z Iranem.

Prorocy pisali czy co?

Niby to śmieszne ale wojna nie będzie śmieszna, skoro szatańscy szaleńcy rządzą światem.

Czy się to przerodzi w III Wojnę Światową? Bardzo prawdopodobne.

Czy dotknie to Słowian? Nie wiadomo, ale z czasem doprowadzi do wielkiego ucisku i nastąpi to raczej szybko.

Izrael 2 x zaatakował irańskie bazy w Syrii. Od kilkunastu tygodni trwa medialna histeria Izraela na temat Iranu i ten incydent to już nie są żarty.

Nam pozostają jedynie modlitwy o ochronę Boga.

Tak patrzę nas te regały i aż dziw bierze, że nawet nie są pobrudzone.

Z Irakiem było znacznie łatwiej. Jeden z generałów powiedział, że Hussein ma broń nuklearną i milion ludzi zamordowano, Husseina powieszono. Tym razem Żydzi dążący do wojny przeciwko Bogu zadecydowali, że przedstawią lepsze 'dowody'.

Teraz pozostaje 'kupa' roboty dla maszyny dezinformacyjnej syjonistycznych mediów. Skrzynki dla idiotów będą zachłystywać się podziwem dla izraelskiego wywiadu i zachętami do wsparcia ukarania niegrzecznego Iranu za to, że... skłamał w sprawie broni jądrowej, która nie istnieje.

Oczywiście Izrael 'posiada' nielegalnie i nieoficjalnie broń jądrową.

Aż się pisać nie chce... lepiej wkleję cytat biblijny.

Objawienie 3:9  Oto sprawię, że ci z synagogi szatana, którzy podają się za Żydów, a nimi nie są, lecz kłamią,

Nic nowego pod słońcem...

.........................................................................................

Spojrzałem przed chwilą na komentarze czytelników pod artykułem. Chyba wszystkie nie kupują tych bzdur i wiedzą, ze to kłamstwa.

I jeszcze jedna wiadomość - będzie otwarta USA ambasada w Jerozolimie pod koniec Maja. Ciekawe, jak na to zareaguje Bóg. affraid affraid affraid
Cyryl
Liczba postów : 1422
https://cyryl27.wordpress.com/

3rd Maj 2018, 22:43
Uwaga rządzący nami sataniści zdaje się wprowadzają socjalny kataklizm:

Zobaczmy jedno, tak naprawdę ustawa 447 co do roszczeń żydowskich to jest zasłona dymna dla faktu, że w Polsce wprowadzono podatek wodny, który spowoduje nagłe podwyższenie cen żywności i wody.

Te prawo wywołało w Boliwii zamieszki, tak, że rząd musiał się z tego prawa wycofać.

Za kilka miesięcy w Polsce może dojść do rozruchów społecznych ponieważ ludzie otrzymają gigantyczne podwyżki.

Zapewne sataniści planują takie podwyżki w innych państwach Europy. Wszystko po to aby wywoła socjalny kataklizm!!!!!!
huberkinky
huberkinky

9th Maj 2018, 02:32
Odrodzony

Jak dla mnie proroctwo z wiersza 18 wskazuje na to, że cała ta nadchodząca wojna świata islamu z syjonizmem, czyli z Państwem Izrael wg. planu szatana 3 WŚ, będzie dozwolona przez Boga po to, aby w ten sposób wypełnić ww. proroctwo tzn. aby żyjące tam dzisiaj resztki potomków głównie z pokolenia Judy i Beniamina wygonić z tamtych terenów na północ, czyli do ziemi, w której żyje dzisiaj główna cześć pozostałych 10 pokoleń rozproszonego Izraela.

Myślę sobie zatem, że ta wojna to będzie nic innego, jak jednoczesna realizacja planu Boga wobec ludu Izraela przed jego ucieczką na pustynię, zgodnie z którym Juda ma najpierw pójść na północ, gdzie przebywa obecnie Izrael (inaczej Efraim), aby tutaj - na ziemi północnej - Juda i Izrael się ze sobą pogodzili (wspólny ucisk ich do siebie zbliży).

Zaś potem już razem w zgodzie będą uciekali na pustynię na sąd.

Obyś się nie mylił!

Właśnie rozpoczęła się wojna w Syrii i Damaszek jest bombardowany oraz bazy Iranu w Syrii. Krążą słuchy, że Iran ma zaatakować Izrael i Izrael otwiera podziemne bunkry na wypadek eskalacji wojennej.

https://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=pl&js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fhalturnerradioshow.com%2Findex.php%2Fnews%2Fworld-news%2F2498-bulletin-full-war-alert-israel-orders-opening-of-bomb-shelters&edit-text=

Wiadomości te są częściowo potwierdzone w innych źródłach.

Nie ma na razie informacji o armii USA w Syrii.

To wszystko być może prowadzi do oczyszczenia tego miejsca... dla nas.

huberkinky

9th Maj 2018, 05:03
Message reputation : 100% (2 votes)
Hmmm... te wersety niezwykle mnie podbudowały a przetłumaczyłem cały rozdział 3 z Jeremiasz, ponieważ jest mnóstwo błędów.

A wersety są niezwykle ważne. Podaję cały rozdział.

Jeremiasza 3:(1) Gdy mąż odprawi swoją żonę i ta odejdzie od niego i stanie się cudzą, czy ona kiedykolwiek do niego powróci? Czy taka kobieta nie jest zupełnie zbezczeszczona ? Ty, która poszłaś we wszeteczeństwo z wieloma pasterzami, ty powróciłaś do mnie - powiedział Pan.  

(2) Podnieś swoje oczy i spójrz prosto i zobacz, gdzie nie byłaś  straszliwie skalana. Na drogach siadałaś wyczekująco, jak opuszczona wrona, i splugawiłaś ziemię  swoim wszeteczeństwem i niegodziwością.  

(3) I zatrzymałaś wielu pasterzy jako kłopot dla siebie, ty miałaś twarz ladacznicy, byłaś bezwstydna wobec wszystkich.  

(4) Nie nazwałaś mnie swoim domem, ojcem i przewodnikiem z czasów twego dziewictwa!  

(5) Czy gniew Boży będzie trwał zawsze na wieki, czy nastąpi jego koniec? Oto mówiłaś i czyniłaś zło, ile tylko potrafiłaś.  

(6) I powiedział Pan do mnie w czasach króla Jozjasza: czy widziałeś, co uczynił dom Izraela w stosunku do mnie? Chodzili na każdą wysoką górę i pod każde zacienione drzewo i tam oddawali się nierządowi.  

(7) I powiedziałem potem, kiedy uczyniła wszystkie akty cudzołóstwa. Powróć do mnie. Lecz nie powróciła. I niewierna  Juda widziała jej niewierność.  

(Cool I widziałem to ( powodu wszystkich grzechów ona została skazana, kiedy dom Izraela popełnił cudzołóstwo a ja odsunąłem ją i dałem jej list rozwodowy) jednak niewierna Juda nie ulękła się, lecz poszła i także popełniała nierząd.  

(9) Jej wszeteczeństwo nie było warte niczego, a ona cudzołożyła z kamieniem i drewnem. 

(10) Po tym wszystkim niewierna  Juda nie powróciła do mnie ze swym sercem, lecz obłudnie.  

(11) I rzekł Pan do mnie: Izrael okazał się sprawiedliwszy niż niewierna Juda.  

(12) Idź i czytaj te słowa ku północy, i powiedz: powróć do mnie o domu Izraela - mówi Pan - nie stanę przeciwko wam z surowym obliczem, gdyż Ja jestem miłosierny - mówi Pan - i nie będę się na was gniewał na wieczność!  

(13) Tylko rozpoznaj swoją winę, że zgrzeszyłaś przeciwko Panu, twemu Bogu, skierowałaś swe drogi ku obcym pod każdym zacienionym drzewem, a mojego głosu nie usłuchałaś - mówi Pan.  

(14) Nawróćcie się zbuntowani synowie - powiedział Pan - bo Ja będę rządził nad wami  a zbiorę was po jednym z miasta i dwóch z rodziny i wprowadzę cię do Syjonu.  

(15) I dam wam pasterzy według mojego serca, a oni na pewno napełnią was wiedzą.  

(16) I stanie się, kiedy rozmnożycie się i rozplenicie się na ziemi - mówi Pan - w tych dniach oni już nie będą mówić:  Skrzynia Przymierza Świętego Izraela: nie przyjdzie im to na myśl, i nikt jej nie będzie wspominał, nikt nie będzie odwiedzana ani też nie będzie sporządzona nowa.  

(17) W tych dniach i w owym czasie będą nazywać Jeruzalem tronem Pana: i zgromadzą się ku niej wszystkie narody w imieniu Pana i już nie będą postępować według zamiaru ich złego serca.  

(18) W owych dniach przybędzie do domu Izraela dom Judy i oni przyjdą razem z ziemi północnej i ze wszystkich krajów do ziemi, którą dałem waszym ojcom w posiadanie.  

(19) Powiedziałem: Niech tak się stanie, Panie, postawię cię pomiędzy dziećmi dam ci wybór ziemi, dziedzictwo Wszechmogącego Boga pogan i powiedziałem; będziecie mnie nazywać Ojcem i nie odwrócicie się ode mnie.  

(20) Ale jak żona działa zdradziecko przeciwko mężowi,  tak i dom Izraela postąpił zdradziecko przeciwko mnie - powiedział Pan.  

(21) Głos z ust był słyszany, płacz i błagania dzieci Izraela, bo niesprawiedliwie postępowali na swych drogach, zapomnieli o Bogu swym świętym.  

(22) Zawróćcie moje dzieci , którym dano się odwrócić, a uleczę wasze sińce! Oto my będziemy twymi sługami bo Ty jesteś Panem, naszym Bogiem.  

(23) Naprawdę wzgórza oraz moc gór były kłamliwą ostoją, ale Pan nasz Bóg jest naszym zbawieniem Izraela.  

(24) Ale wstyd pochłonął pracę naszych ojców od naszej młodości, ich owce i cielęta oraz ich synowie i córki.  

(25) Pozostawiliśmy naszą hańbę, a nasz wstyd okrył nas, ponieważ my i nasi ojcowie zgrzeszyliśmy przed naszym Bogiem, od naszej młodości aż do dnia dzisiejszego nie słuchaliśmy głosu Pana, naszego Boga."

Nie wiem, ile osób zdaje sobie z tego sprawę, że właśnie to proroctwo wypełnia się na naszych oczach.

Prosty dowód: kiedy naród Izraela, prosił Boga o wybaczenie grzechów? Nigdy sie to nie stało. Dopiero teraz się to dzieje.

Werset drugi - nie ma mowy o Arabie na pustyni, w Septuagincie jest o wronie.

Omówię wersety podkreślone.

(6) Ów nierząd, o którym NASZ BÓG mówi to bałwochwalstwo. Mówmy o Bogu - NASZ BÓG! bounce bounce bounce

(9) potwierdza, że chodzi o masowe bałwochwalstwo Izraela.

(12) Idź i czytaj te słowa ku północy, i powiedz: powróć do mnie o domu Izraela - mówi Pan - nie stanę przeciwko wam z surowym obliczem, gdyż Ja jestem miłosierny - mówi Pan - i nie będę się na was gniewał na wieczność!  

To jest wypełnienie tego proroctwa!!! Ja i Odrodzony czytamy te słowa... ku północy! Jeszcze tego nie było w dziejach świata! Zastanówmy się nad tym bardzo głęboko. Nikt przedtem nie mówił czy nie pisał o Narodzie Wybranym przez Boga i nie pisał niczego do tego Narodu!!!

(14) Nawróćcie się zbuntowani synowie - powiedział Pan - bo Ja będę rządził nad wami  a zbiorę was po jednym z miasta i dwóch z rodziny i wprowadzę cię do Syjonu.  

To posłanie jest rozprzestrzeniane od kilku lat i wielu Polaków już o tym wie. Ostatnio oglądałem statystyki witryny zbawienie.com

Przeciętnie w każdym dniu jest 8-9 tyś wizyt! Około 3.1 miliona na rok, licząc 365 x 8500.

A są jeszcze inne blogi, filmy itp. 

Werset 15 także się wypełnia!!! Naród Wybrany ma nauczycieli!

Wracając do wersetu 14 - po jednym z miasta i dwóch z rodziny... oczywiście Słowian.

To zaczyna wszystko wyglądać bardzo realnie i licząc na oko może nas być mniej na pustyni niż Izraelitów wyszło z Egiptu! A było ich około 6 mln!

Werset (16) to pośrednio potwierdza -  I stanie się, kiedy rozmnożycie się i rozplenicie się na ziemi - mówi Pan

Będziemy się rozmnażać dopiero po sądzie Bożym w Ziemi Obiecanej. Czyli fizycznie to wygląda o wiele bardziej realnie niż do tej pory większość z nas myślała, ze mną włącznie.

Po jednym z miasta - najwidoczniej oznacza dzielnicę. Takiego rozmiaru były przeciętne miasta Izraela. Kilkaset czy kilka tysięcy osób. Reszta mieszkała na wsiach.

Rodzina to kilkadziesiąt nawet do setki osób - nasi rodzicie, dzieci, ich dzieci, nasi bracia, siostry i ich rodziny - tego się nazbiera jak się lepiej policzy.

Dostaniemy od Boga polecenie _lub od anioła, aby zapakować najpotrzebniejsze rzeczy do samochodu i podany zostanie kierunek - chyba ku Bosforowi. Nie będzie zbyt wielkiego tłoku. bounce bounce bounce

(22) Bóg nie daje każdemu zrozumienia i nawołuje tych, którzy zrozumieli, aby odwrócili się od bałwochwalstwa

(25) Nikt z nas nawet nie pomyślał, o czym w rzeczywistości jest Biblia, jak Bóg ma na imię czy Syn Boży i nikomu z nas przedtem nie śniło się, że możemy być Narodem Wybranym.

Czyli to proroctwo spełnia się na wielu płaszczyznach i wyzwolenie Narodu Wybranego jest niezwykle realne i możliwe.

To proroctwo także wyjaśnia, dlaczego nie ma masowego poparcia od mnóstwa ludzi, ponieważ mnie mnóstwo zostanie wysłane na pustynię. Będzie kilka milionów, ale nie kilkanaście czy kilkadziesiąt. Mamy się pomieścić w Ziemi Obiecanej!

Nie pamiętam kiedy się aż tak bardzo podbudowałem.
lusia
lusia
Liczba postów : 1388
http://mojaopoka.blogspot.com/

9th Maj 2018, 08:51
Właśnie -owa Czerwcowa Modlitwa( 08.czerwca o 20)jest trzecią z kolei prośbą do Boga o Wybaczenie grzechow. Oraz uznaniem Chwaly Ojca

Przygotujmy sie do niej solidnie ...

Nie pamiętaj nam win naszych przodków, niech rychło przyjdzie ku nam miłosierdzie Twoje: bo bardzo jesteśmy słabi. Wspomóż nas Boże zbawienia naszego, przez wzgląd na chwałę Twojego Imienia i wyzwól nas i odpuść nasze grzechy przez wzgląd na Twoje Imię. (Psalm 79:8-9 .

___________________________________________________________________________________________________________

Henry Kubik
Henry Kubik
Admin
Liczba postów : 7854
http://zbawienie.com

10th Maj 2018, 13:05
W Syrii zaczyna się wojna na całego. Problem jest... prawda. Nie można dowiedzieć się niczego zgodnego z prawdą. Wszystko okazuje się wcześniej czy później kłamstwem i to kłamstwem olbrzymim.

Trump nagle okazuje się najbardziej zagorzałym syjonistą, jakiego Izrael widział. Co jest sprzeczne ze zdrowym rozsądkiem.

Traci on gwałtownie poparcie i jego 'wiara' w broń nuklearną Iranu ma tyle wiarygodności, ile miała wiara USA wywiadu, który spowodował wojnę w Iraku z powodu broni masowego rażenia, co okazało się kłamstwem.

Trump wierzy ochoczo we wszystkie bzdury!!!

Assad rzekomo użył broni chemicznej, nawet jeden z generałów USA mówił, że to nieprawda, ale Trump zaatakował Syrię.

Teraz Netanyahu oskarżył Iran o broń jądrową, o dążenie do jej produkcji, a Trump natychmiast to łyknął na przekór masowej opozycji większości jego 'przyjaciół'.

Zaraz wyjaśnię, dlaczego o tym piszę, skoro to same brednie i oczywista głupota wszystkich biorących udział w tej morderczej farsie.

Najpierw obrazek.

Czyżby początek III Wojny Światowej? - Page 14 Syria10

To jest mapka Syrii oraz zaznaczone ataki Izraela na... irańskie bazy wojskowe w Syrii.

W Syrii nie było żadnych baz irańskich jeszcze w zeszłym roku. A tutaj nagle tyle baz i Izrael je atakuje z wielką wściekłością i zapałem.

Z uwagi na kłamstwo o broni jądrowej, to wszystko, włącznie z Północną Koreą - 'zagrożeniem' dla pokoju światowego to jeden wielki stek kłamstw i manipulacji.

Moja hipoteza - oni w jakiś sposób próbują walczyć przeciwko Bożemu planowi wyzwolenia Narodu Wybranego i wprowadzenia go do na pustynię a potem na teren dzisiejszego Izraela.

Nie wiem jak, kiedy i nic więcej nie wiem, ale to jedynie ma sens!

Dążenie do III WŚ czy raczej do zniszczenia Izraela jest także możliwe.

Ale... zniszczenie Izraela to... oczyszczenie drogi do Ziemi Obiecanej dla Narodu Wybranego.

Jedynie te dwie opcje tutaj pasują!

Ja może 'chcę' to w ten sposób widzieć, ale... ostatnio Netanyahu był u Putina w Moskwie!

Nieważne co nam media o tym powiedzą, ale obaj najwyraźniej ze sobą zgodnie współpracują i rosyjskie bazy w Syrii nie pomagają ani Turcji ani Iranowi!!!

A przedtem Putin groził Trumpowi, że pożałuje ataków na Syrię i drogo za to zapłaci.

Izajasza 10:(22) Bo, choćby twój lud, Izraelu, był tak liczny jak piasek morski, tylko resztka z niego się nawróci. Zagłada jest postanowiona zgodnie z pełnią sprawiedliwości. (23) Gdyż, jak jest postanowione, Wszechmocny, Pan Zastępów dokona zagłady na całej ziemi.
----------------------------------------------------------------------------------------
henrykubik@gmx.com

http://www.zbawienie.com
https://www.youtube.com/thewordwatcher
https://www.youtube.com/HenryKubik
Cyryl

27th Czerwiec 2018, 22:52
Zauważmy jedno. Moim zdaniem Trump reprezentuje agenturę iluminatów i ma on za zadanie nie tylko wywołanie konfliktu pomiędzy światem islamu a syjonizmem ale także ma on oraz inni prowadzić wojnę tak aby te dwa ruchy wzajemnie się wyniszczyły. 

Co ciekawe celem Trumpa oraz innych agentur iluminatów jest wyczerpanie duchowe, moralne, fizyczne oraz ekonomiczne państw. Ma to nastąpić poprzez wpuszczenie nihilistów i mniejszości rewolucjonistów do władzy  oraz spowodowanie socjalnego kataklizmu.

Zauważmy jedno, cała gospodarka światowa jest skonstruowana niczym gigantyczne ekonomiczne domino. Dosłownie zauważmy jedno, produkcja wielu produktów odbywa się w wielu państwach przy pomocy międzynarodowych koncernów. W zasadzie większość małych i średnich przedsiębiorstw jest powiązana kontraktami z gigantycznymi koncernami. 

A co chce zrobić w tej sytuacji Trump????

Trump chce wprowadzić socjalny kataklizm. W jaki sposób???

Poprzez wprowadzenie ceł i izolowanie się rynku USA oraz podległych mu państw od produktów z innych państw. Zobaczmy jak USA zacznie w końcu wojnę handlową z Niemcami (wprowadzi cła na niemieckie auta i inne produkty) to cała gospodarka UE leży.

Jak gospodarka UE padnie to zaczną upadać Chiny oraz w zasadzie wszystkie państwa świata.

Zauważmy coś ciekawego plan 3 wojen ma być prowadzony przez agentury iluminatów które są rozsiane wśród przywódców politycznych islamu i syjonizmu. Oznacza to, że ani islamiści ani syjoniści nie mają pojęcia kto wśród nich jest owym agentem iluminatów. Zapewne Trump to jeden z agentów iluminatów których udało się odkryć lub raczej sam się ujawnił. 

Oznacza to, ze ani syjonistom ani islamistom nie zależy na realizacji planu 3 wojen i są oni raczej przeznaczeni do odstrzału.

A teraz zobaczmy jak działają iluminaci na przykładzie Polski. 

W połowie 2015 roku rząd PO pod naciskiem Niemiec zgodził się przyjmować każdą kwotę islamistów - tutaj PO moim zdaniem reprezentował polityczny islam. Iluminaci jednak poprzez internet doprowadzili do tego, że wybory wygrało syjonistyczny  Pis. Syjonistyczny Pis rozniecił anty islamską propagandę.  

Wszystko szło Pis owi dobrze do czasu. Otóż Pis wypuścił ustawę o IPN, którą to ustawę oprotestował Izrael oraz USA. A teraz rząd Pis wycofuje się z tej ustawy:

https://zmianynaziemi.pl/wiadomosc/sejm-wycofal-sie-z-ustawy-o-ipn-totalna-kapitulacja-polski-i-wielkie-zwyciestwo-izraela

A teraz pomyślmy dlaczego syjonistyczny rząd Pis wpierw wypuszcza ustawę a potem pod naciskiem USA i Izraela ją zmienia???

Przecież rząd Pis co pokazał???

Słabość oraz podporządkowanie Polski małemu syjonistycznemu tworowi jakim jest Izrael.

Czyli w Polakach i innych narodach wzbudzono wpierw antyislamską niechęć a teraz się wzbudza niechęć do syjonistów. 

Moim zdaniem Trump dał do zrozumienia Kaczyńskiemu, że nie będzie interweniował w zmiany w ustawie o IPN. A potem Trump zwyczajnie zmienił zdanie i skłonił rząd Pis do zmiany tej ustawy na warunkach Izraela. 

W ten sposób Trump wzniecił w Polakach niechęć do syjonistów. I zapewne w innych państwach zastosowano podobny schemat działania.

W tej sytuacji państwa będą podzielone w kwestii konfliktu pomiędzy islamistami i syjonistami. Oczywiście syjoniści i islamiści chcą wygrać ten konflikt ale oni są tak przeciągnięci agentami iluminatów, że wojna ta jest prowadzona na ich wzajemne wyniszczenie. 

Oto najnowszy pomysł syjonistów z UE ocenzurować internet:

http://www.benchmark.pl/aktualnosci/ue-chce-cenzury-internetu-a-co-na-to-polska.html

Zapewne syjoniści zdają sobie sprawę, że internet jest narzędziem iluminatów do oddziaływania na społeczeństwo. Pisałem o tym tutaj:
https://cyryl27.wordpress.com/2016/02/04/pentagram-szatanskiej-wladzy-nad-ludzkoscia/

Czyli obydwie strony islamiści jak i syjoniści zapewne będą chcieli wprowadzić cenzurę internetu.... jednak ta cenzura w zasadzie spowodować może, że społeczeństwo zacznie bardziej nienawidzić ich gdyż to co syjonistów trzyma u władzy to złudzenie wolności jaką jest internet.
Kasia
Kasia
Liczba postów : 1213

27th Czerwiec 2018, 23:23

Wszystko szło Pis owi dobrze do czasu. Otóż Pis wypuścił ustawę o IPN, którą to ustawę oprotestował Izrael oraz USA. A teraz rząd Pis wycofuje się z tej ustawy: napisał:

Co do ustawy IPN to Winnicki dał niezłe wystąpienie.
Niestety nie dali mu skończyć,wyłączyli mu mikrofon.

Admin

28th Czerwiec 2018, 05:31
Syjonistyczny rząd zagrał z Polakami w ciuciubabkę. Pokazali pozycję anty izraelską i na początku wyglądali oni bardzo dobrze, nawet na arenie międzynarodowej.

Potem odwrócili kota ogonem i zrzucą całą winę na Żydów z Izraela. Celowa gra, polegająca na wzbudzaniu nienawiści do Żydów i do Izraela, zgodnie z planem 3 WŚ.

Powtórzę, co napisałem pół godziny wcześniej w poście czasach końca.

Na samym szczycie jest lucyferianizm - mówimy teraz o międzywymiarowych istotach, których celem jest niszczenie życia, ziemi oraz wszystkiego, co stworzył Bóg!!!

Na samym szczycie jest kilkaset osób, pośród których są osoby nadprzyrodzone, mające najwyższe przywileje.

Niczego dobrego nigdy nie spodziewajmy się po ludziach w rządach, w bankach i w Kościele.

Ich celem jest niszczenie absolutnie wszystkiego, co stworzył Bóg, z ziemią, roślinami, zwierzętami i ludźmi włącznie.

Oczywiście trafiają się ludzie naiwni, jak Winnicki, albo on już gra do bramki upadłych aniołów, którzy chcą zgubić ludzkość dobrobytem i użyć dobrobytu jako środka do przekonania ludzi do Bestii i wzięcia znaku 666.

Nie wierzmy w żaden 'dobry' plan satanistów, zwłaszcza realizowany rękoma nasienia węża.

Znalazłem pewien ważny element do tej zagadki.

Kluczem jest wcześniej wspominany rosyjski satanista, Dugin, mający spory wpływ na Putina.

https://www.huffingtonpost.com/entry/aleksandr-dugin-the-russian-mystic-behind-americas_us_59a1fca2e4b0d0ef9f1c14ac?guccounter=1

Oto, do czego on dąży.

Dugin uważa, że ostatecznym teologicznym przeznaczeniem Rosji jest prowadzenie współczesnych społeczeństw hiperborejskich - w tym nie tylko Rosji, ale całej Eurazji, od Korei po Indie i Portugalię - z dala od skorumpowanego ziemskiego bytu i powrotu do czystej, boskiej wiedzy duchowej oryginalnych Hyperborejczyków, co skutkuje końcem naszego świata i przekształceniem ludzkości w boską egzystencję. (Tak, dobrze to czytasz - chce, aby Rosja doprowadziła do końca świata, w dążeniu do duchowej transformacji całego społeczeństwa).

Hiperborea źródło - https://pl.wikipedia.org/wiki/Hiperborea

Fragment.

Hyperborea (gr. Ὑπερβόρεοι) – w mitologii greckiej legendarna kraina, która miała znajdować się daleko na nieokreślonej północy, za siedzibą wiatru północnego – Boreasza. Była to w wierzeniach Greków kraina wiecznej szczęśliwości, coś w rodzaju raju na ziemi, o błogosławionym klimacie, dającym bez wysiłku wszystko, co trzeba. Jej mieszkańcy, Hiperborejczycy, prowadzili beztroskie i szczęśliwe życie, wolne od chorób i cierpień, a nasyciwszy się nim, odbierali je sobie skacząc ze skały w morze.

Teraz wszystko pasuje. Upadli chcą zrobić raj na ziemi i po pewnym czasie ludzie sami będą chcieli sobie odbierać życie, czyli odmawiać wzięcia znaku 666.

Nie dla Boga ale z powodu propagandy.

To Rosja oraz Putin i chyba Trump za tym stoją. Jest możliwe, że ludzie po takich opresjach, jakie widzimy dzisiaj nie zdołają się opanować, aby zaakceptować rzeczywisty uczciwy system dobrego życia. Upadli i szatan liczą na paskudne efekty prania naszych mózgów.

Izajasza 10:(22) Bo, choćby twój lud, Izraelu, był tak liczny jak piasek morski, tylko resztka z niego się nawróci. Zagłada jest postanowiona zgodnie z pełnią sprawiedliwości. (23) Gdyż, jak jest postanowione, Wszechmocny, Pan Zastępów dokona zagłady na całej ziemi.
----------------------------------------------------------------------------------------
henrykubik@gmx.com

Cyryl

19th Wrzesień 2018, 15:38
3 wojna światowa zawita szybko do Polski. Żydowski rząd Pis tak naprawdę sprowadza islamistów i tylko okłamuje Polaków, że ich nie sprowadza:

Co jeszcze ciekawsze ten film na you tube jest niby ocenzurowany, ponieważ jest tam ostrzeżenie, że zawiera on treści rasistowskie. Tymczasem jest tam zebranie żydów którzy nakazują rządowi Pis sprowadzać na potęgę mniejszości etniczne:

A teraz pomyślmy ta "niby cenzura" nie ma sensu. Przecież jeśli żydzi chcieli by zachować anonimowość to by spotkali się prywatnie w jakieś willi (zabezpieczonej przed podsłuchami) z politykami z Polski i wydali im dyspozycje jak mają postępować. Tymczasem na internecie publikuje się to, że żydzi wydają rządowi w Polsce dyspozycje, że mają sprowadzać do Polski islamistów i inne nacje tysiącami. 

I tutaj logiczne jest jedno:

Wbrew temu co żydzi o sobie myślą są oni beznadziejnie głupi i łasi na kasę oraz publiczne pochwały lub pokazywanie się publiczne aby przewodzić masom. 

Mat 23 napisał:(5) A wszystkie uczynki swoje pełnią, bo chcą, aby ich ludzie widzieli. Poszerzają bowiem swoje rzemyki modlitewne i wydłużają frędzle szat swoich.
(6) Lubią też pierwsze miejsca na ucztach i pierwsze krzesła w synagogach,
(7) I pozdrowienia na rynkach, i tytułowanie ich przez ludzi: Rabbi.

Tak uwielbiają oni publicznie przekazywać swoje plany aby dostawać za to pochwały. Tylko, ze w swojej arogancji i głupocie nie wiedzą, ze są ślepcami których diabeł poświęci w swoim planie 3 wojen światowych:

Mat 15 napisał:(14) Zostawcie ich: ślepi prowadzą ślepych, a jeżeli ślepy ślepego poprowadzi, obaj w dół wpadną.

Zobaczmy plan 3 wojen co zakłada:

Albert Pike napisał:Wtedy na każdym miejscu, wszędzie, obywatele, zmuszeni do własnej obrony przed mniejszością rewolucjonistów, będą eksterminować owych niszczycieli cywilizacji

otóż to zauważmy jedno, imigrant nawet islamista nie jest obywatelem, obywatelstwo nabywa się po długim czasie. Rzecz jasna, ze w tym planie chodzi o to aby nas obywateli państw do których sprowadzani są imigranci szczególnie islamiści tak podburzyć abyśmy w określonym czasie zaczęli mordować osoby odpowiedzialne za sprowadzanie masowo imigrantów. Czyli żydów i islamistów, przy okazji odrzucając chrześcijaństwo oraz plamiąc się tym, że wśród tych osób są jednak osoby niewinne. 

Zobaczmy te słowa:

Mat 23 napisał:(7) Powstanie bowiem naród przeciwko narodowi i królestwo przeciwko królestwu, i będzie głód, i mór, a miejscami trzęsienia ziemi.
(Cool Ale to wszystko dopiero początek boleści.
(9) Wtedy wydawać was będą na udrękę i zabijać was będą, i wszystkie narody pałać będą nienawiścią do was dla imienia mego.
(10) I wówczas wielu się zgorszy i nawzajem wydawać się będą, i nawzajem nienawidzić.
(11) I powstanie wielu fałszywych proroków, i zwiodą wielu.
(12) A ponieważ bezprawie się rozmnoży, przeto miłość wielu oziębnie.
(13) A kto wytrwa do końca, ten będzie zbawiony.

Zobaczmy jakim cudem może naród powstać przeciwko narodowi na skalę masową???

To proste jeśli w skutek masowej migracji owe narody się wymiesza to takie konflikty już same powstaną. Dodajmy na skutek masowej migracji nie tylko powstają przeciwko sobie narody ale także państwa powstają przeciwko sobie ponieważ każde chce wysyłać tych niechcianych ludzi do innego państwa. 

Cel masowej migracji jest oczywisty, diabeł nie tyle chce zniszczyć chrześcijaństwo co sprawić aby miłość wielu do innego człowieka oziębła poprzez rozpowszechnienie się bezprawia.

Bowiem bezprawiem jest to, że przez podatki wyzyskuje się własnych obywateli a potem za darmo daje się wysoki socjal imigrantom i dodatkowo sądy często nie karzą (lub karzą ich łagodniej) za ich ciężkie przestępstwa. Dodatkowo te przestępstwa islamistów oraz przypadki ich pobłażliwego traktowania przez sądy diabeł przez internet rozpowszechnia. 

Szykuje się nam zatem ogromne zwiedzenie.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

19th Wrzesień 2018, 18:04
Message reputation : 100% (3 votes)
Mnie się wydaje, ze niemal wszystkie te proroctwa się już się wypełniły, poza jedną fazą zwiedzenia.

Jesteśmy i tak zwiedzeni na maksa, wierzymy w ziemię kulę, we wszystkie bzdury naukowe, w apostoła Pawła i odrzucamy Boga.

Pozostało jeszcze jedno szatańskie proroctwo do wypełnienia.

1Tes 5:3  Gdy mówić będą: Pokój i bezpieczeństwo, wtedy przyjdzie na nich nagła zagłada, jak bóle na kobietę brzemienną, i nie umkną.
4  Wy zaś, bracia, nie jesteście w ciemności, aby was dzień ten jak złodziej zaskoczył.

To jest proroctwo szatańskie, które ma swego rodzaju potwierdzenie w Starym Testamencie. Bóg będzie konkurował z upadłymi aniołami i szatanem dogadzając Narodowi Wybranemu, aby reszcie świata pokazać, co posiada rzeczywistą wartość.

Wydarzenia w USA, które dotyczą całego świata świadczą coraz wyraźniej, że Deep State już jest skończony i lada dzień inni ludzie przejmą władzę.

W każdej chwili grozi upadek dolara co oznacza konieczność wprowadzenia jednej waluty światowej. Upadek Deep State oraz dolara USA to... całkowity upadek Wielkiej Nierządnicy a Babilon Wielki będzie następny w kolejce do zniszczenia.

Co to oznacza?

Najprawdopodobniej tuż przed upadkiem Nierządnicy nastąpi porwanie i także uprowadzenie Narodu Wybranego na pustynię.

Oznacza to, ze mamy już bardzo mało czasu.

W tym samym momencie powstanie Bestia, której szatan odda władzę i będzie 2 świadków na ziemi. Czyli będzie to okres 3.5 roku, podczas którego Naród Wybrany będzie już na pustyni sądzony i nauczany przez Boga i Syna.

Nie zapominajmy, ze z USA muszą najpierw wyjść Słowianie zanim spadną na Babilon wielkie plagi.

Oznacza to, że czasy ucisku na Lud Boży już się skończyły. Już niemal nic nam nie grozi. Zwróćmy uwagę że kraje Słowian żyją ogólnie w pokoju, z małym prześladowaniem ale nie zabójstwami. Nie ma praktycznie inwazji Islamu na Słowian.

A to jest najwyraźniej wynikiem ochrony Boga.

Wracając do Pawła proroctwa, Bestia po ukazaniu się i objęciu władzy - po wyrzuceniu szatana i upadłych z nieba otrzyma władzę i to jest władza populizmu, czyli nurt Trumpa.

Czyli 10-ciu nowych króli, którzy rzucą się, aby zniszczyć Nierządnicę.

Owa Bestia wprowadzi na świat, po ukaraniu Deep State/Watykanu i satanistów wielki dobrobyt i pokój.

I o tym jest to proroctwo Pawła, ale to nie będzie miało większego sensu, ponieważ nie chyba nie będzie zwiedzenia większego, niż jest obecnie.

Ukazanie się znaku Syna Bożego oraz wymarsz Narodu Wybranego na pustynię będą dowodami na spełnianie się proroctw biblijnych a nie szatańskich. 

Oto, dlaczego Bestia będzie wymagać wzięcia znaku na czoło lub rękę, bo nikt chyba im nie będzie wierzył.

Czyli to wszystko wskazuje na niezwykle bliski czas, potrzebę czuwania ponieważ w każdej chwili władza Watykanu czyli Wielkiej Nierządnicy i Babilonu upadnie.

I w tym momencie lub TUŻ PRZED zacznie się wykonywanie Bożego Planu wyzwolenia Narodu Wybranego.

Są w USA fałszywi prorocy zapowiadający cudowne czasy dla USA a przecież Biblia zapowiada coś odwrotnego. 

Cały świat chrześcijański nieświadomie odrzuca Boga będąc posłuszny Pawłowi i fałszywym prorokom.

Jestem przekonany, ze ruch Trumpa idzie w kierunku wypełnienia proroctw o upadku Nierządnicy a Słowianom już od tego momentu włos z głowy nie spadnie. Tym razem Bóg już nie pozwoli, aby nas krzywdzono. 

Będzie na pewno wiele strachu, kiedy szatan zaatakuje Naród Wybrany, ale Naród nie dozna uszczerbku.

Kiedy to nastąpi?

Jest sporo opcji. Najbardziej prawdopodobne jest w środku przyszłego roku, ale jest możliwe, że zacznie się upadek Nierządnicy jeszcze w tym roku.

Ale może to i potrwać dłużej jak 2-3 lata. 

Niemniej znając ponaglenia czuwania, dane nam przez Syna Bożego, właśnie widząc tyle rzeczy dziejących się na świecie możemy być pewni, że dzień powrotu Syna Bożego na pewno nas zaskoczy, co wskazuje na czas raczej szybki.

Na pewno będziemy zaskoczeni!

Dlatego? Ponieważ nastąpi to wcześniej, niż się spodziewamy.

Skąd o tym wiem? 

Ponieważ zaskoczenie jest wtedy, kiedy coś dzieje się wcześniej, niż się spodziewaliśmy!

Kiedy ktoś przyjdzie na ucztę weselną za wcześnie, to jest niespodziewane, ponieważ zwykle spodziewamy się spóźnialskich. Im dłużej nie przychodzą, tym mniejsze zaskoczenie.

Mówiąc inaczej, bądźmy gotowi na to każdego dnia!

Mat 24:32  A od figowego drzewa uczcie się podobieństwa: Gdy gałąź jego już mięknie i wypuszcza liście, poznajecie, że blisko jest lato.
33  Tak i wy, gdy ujrzycie to wszystko, wiedzcie, że blisko jest, tuż u drzwi.

Ostatnio zmieniony przez thewordwatcher dnia 20th Wrzesień 2018, 09:49, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : Pewne błędy. Proszę przeczytać jeszcze raz!)

henrykubik@gmx.com

lusia
lusia

26th Wrzesień 2018, 17:19

Nie pamiętaj nam win naszych przodków, niech rychło przyjdzie ku nam miłosierdzie Twoje: bo bardzo jesteśmy słabi. Wspomóż nas Boże zbawienia naszego, przez wzgląd na chwałę Twojego Imienia i wyzwól nas i odpuść nasze grzechy przez wzgląd na Twoje Imię. (Psalm 79:8-9 .

___________________________________________________________________________________________________________

Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

28th Wrzesień 2018, 02:00
Uczestnictwo z brodniach Izraela jest właśnie... uczestnictwem w ich zbrodniach. Żaden Polak nie powinien iść na wojnę aby chronić ten wrzód w Ziemi Obiecanej, który potem oskarży Polaków o udział w Holokauście.

W chwili obecnej wzmaga się anty semityzm i żaden Polak nie powinien brać udziału w jakiekolwiek wojnę poza granicami kraju, tak jak Polacy uczestniczyli w zbrodniach NATO w Iraku, Jugosławii czy w Afganistanie.

Po za tym Izrael działa bezprawnie i złamał ponad 80 postanowień ONZ w kwestii swego istnienia.

Jakiekolwiek uczestnictwo w działaniach wojskowych Izraela najprawdopodobniej jest nielegalne według prawa międzynarodowego.

Według ICH nomenklatury Izrael posiada także nielegalnie broń nuklearną.

Po za tym to nasza ziemia od Boga a nie ich!

Niech zwerbują Żydów, aby walczyli za Izrael. W Polsce jest ich wielu.

henrykubik@gmx.com

Cyryl

10th Październik 2018, 12:36
Ciekawy artykuł a Orbanie i Duginie:
http://tygodnik.tvp.pl/39192210/wegrzy-obcy-w-europie-czy-viktor-orbn-jest-uczniem-rosyjskiego-faszysty

Czyli 3 wojna trwa w najlepsze a Dugin szara eminencja rządząca za kulisowo wprowadza powoli scenariusz w którym chrześcijaństwo ma zostać zniszczone przez reakcyjny masowy ruch obywateli.
Cyryl

20th Październik 2018, 12:32
Uaktualniłem mój artykuł o tym jak pokonać diabła i o tym jaki jest prawdziwy cel 3 wojny światowej:

https://cyryl27.wordpress.com/2018/10/18/jak-pokonac-diabla/

Napisze tak, proponowałbym mój artykuł przeczytać, ponieważ bez niego nie dowiemy się jak stawiać opór diabłu w 3 wojnie światowej która już trwa w najlepsze.
lusia
lusia

2nd Listopad 2018, 17:35
Trump sie nie pieści...

Prezydent Donald Trump powiedział, że zezwolił amerykańskim siłom wojskowym przerzucanym na granicę z Meksykiem, że jeśli imigranci spróbują rzucić w nich kamieniami, oddziały powinny zachowywać się tak, jakby kamienie te były „karabinami”.

http://dzienniknarodowy.pl/trump-o-karawanie-migrantow-wojsko-nich-otworzyc-ogien-jezeli-okaza-agresje-wideo/

Liksar
Liksar
Liczba postów : 1409
https://liksar.wordpress.com/

8th Listopad 2018, 14:09
Jak już wiemy, Marsz Niepodległości został zakazany przez prezydent Warszawy.

https://wiadomosci.wp.pl/prezydent-warszawy-zakazala-marszu-niepodleglosci-pierwsze-reakcje-6314420611942017a

Jak łatwo się spodziewać, ludzie się wściekli. I oto zapewne chodziło.

Wkurzyło się bardzo wiele osób, i oto zapewne chodziło nasieniu węża.

Co najciekawsze, od razu podano rozwiązanie tego problemu.

"Biało-czerwony Marsz 100-lecia Odzyskania Niepodległości to uroczystość państwowa organizowana przez władze Rzeczypospolitej. Zaproszeni są Wszyscy" – napisał na Twitterze prezydent Andrzej Duda.

Rząd nasienia węża, stworzył błyskawicznie 2 marsz, pod patronatem Państwa. W jakim celu ?

Zapewne może chodzić o kilka kwestii.

Po 1, pod patronatem nasienia węża, wątpię by dopuścili do skandowania przez naród zwrotów typu " my chcemy Boga" a oto im przecież chodzi, by naród wybrany nie wołał do Boga o pomoc !

po 2, wielu ludzi się jeszcze bardziej wkurzyło, bo nienawidzą Pisu i wiedzą jak wyrolował Polaków jeśli chodzi o uchodźców, i zadeklarowało , że pójdzie w nieoficjalnym i tak marszu niepodległości, i tutaj wychodzi taka sprawa, że mamy 2 marsze, ten oficjalny i nieoficjalny.. które zapewne będą tak poprowadzone że mogą się spotkać.... a to raczej dobrze się nie skończy.

na podsycenie oczywiście wyszła wtopa premiera :

Ale wtopa! Kancelaria premiera wypuszcza spot zapraszający na państwowe uroczystości, który został nagrany o wiele wcześniej!

Czyżby początek III Wojny Światowej? - Page 14 Abc10

https://nczas.com/2018/11/08/ale-wtopa-kancelaria-premiera-wypuszcza-spot-zapraszajacy-na-panstwowe-uroczystosci-ktory-zostal-nagrany-o-wiele-wczesniej-wideo/?fbclid=IwAR1jVex2ok84NuBBtISBag7TJr-ONYBSERLeWFJxm4sKubmGaThqYHB3NaE

Czyli akcja jest jasno zaplanowana, a dodatkowo zrobili to bardzo głupio.. w taki sposób by ludzie dowiedzieli się ,że to akcja zaplanowana przez PIS i PO co jeszcze dodaje tylko oliwy do ognia.

Jeśli marsz odbędzie się nieoficjalnie, to wszyscy ludzie biorący w niej udział są w zasadzie przestępcami, czyli podstawa do atakowania tych ludzi przez organy porządkowe, jak najbardziej jest.

Tyle , że wielu policjantów jest na masowym proteście i na L4, czyli władze warszawy nie mają do końca kim zabezpieczać ludzi.

Wiec mamy sytuacje, gdzie będzie kilka marszów, bo z tego co wiem to tam środowiska Sodomy i Gomory też planują swój marsz, banderowcy tez zapowiedzieli swój udział :

Banderowcy przyjadą na Marsz Niepodległości. “Weźmiemy udział w czarnej kolumnie”

https://medianarodowe.com/banderowcy-przyjada-na-marsz-niepodleglosci-wezmiemy-udzial-w-czarnej-kolumnie/

Wiec obrazuje nam się taka sytuacja, wiele skrajnych sobie osób spotka się w 1 mieście, gdzie ochrony praktycznie ma nie być, czyli idealne pole do zamieszek.

Co ciekawe, jak spojrzymy na to z naszej strony, to może wychodzić na to, że będzie szedł lud boży, który pomimo tego, że nie zna Boga będzie go wzywał, a nasienie węża z róznych stron będzie atakowało Naród Wybrany.

Warto zauważyć, że ludzie wzywający Boga, będą szli w marszu nieoficjalnym, czyli tak naprawdę jako przestępcy, czyli ludzie.. zniewoleni niewolnicy chcący Boga... brzmi znajomo prawda?

Jak wiemy, Bóg mówi , że gdy Lud Boży, będzie wzywał Boga, i zostanie zaatakowany Bóg zareaguje.

Dodajmy do tego ustawe 1066, i wiele wojsk USA, czyli Babilonu w Polsce, może wyjść akcja, że ludzie zaczną się atakować, a nasienie węża na podstawie tej ustawy, wezwie wojska USA do zaprowadzenia porządku w stolicy .....

Liksar
Liksar

8th Listopad 2018, 14:17
zobaczmy wpis jeszcze dodatkowo na twicie :

20:02, 07.11.2018
Rzecznik prezydenta Błażej Spychalski poinformował Polską Agencję Prasową, że marsz państwowy rozpocznie się 11 listopada o godz. 15. Marsz przejdzie trasą, którą miał przejść Marsz Niepodległości.

Warto też dodać, że rząd już podpisał ustawę, żeby 12 listopada, czyli dzień po uroczystościach był dniem wolnym, czyli skłania to jeszcze więcej osób aby jechać do Warszawy i wziąć udział w marszu ..

--------------------
**Edycja **

Organizatorzy marszu oddali sprawę do sądu, i wygrali, sąd uchylił zakaz , marsz odbędzie się oficjalnie.

Chyba, chcieli tak od początku i tak naprawdę mamy i tak marsz, tyle że oficjalny, z ludzmi równie zdenerwowanymi , może i nie łamiącymi prawa, ale i tak jeśli trasa 2 marszów takich samych w zasadzie,jest zaplanowana tą samą trasą, a dodatkowo jeszcze inne marsze, dobrze to nie wygląda.

Ostatnio zmieniony przez Liksar dnia 8th Listopad 2018, 19:47, w całości zmieniany 2 razy

Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

8th Listopad 2018, 14:49
Zdjąć ze stanowiska prezydenta Warszawy pseudo Polaka!!!

Nie powinno być miejsca w polskim rządzie dla wrogów Ojczyzny oraz dla wrogów Naszego Boga!

To jest Polska wraz z wiarą w Boga.

Taki zakaz mógł wydać tylko wróg Narodu Polskiego.

My chcemy... Boga!!!!!! Naszego Boga!!!!!!

henrykubik@gmx.com

lusia
lusia

8th Listopad 2018, 22:09
Hasłem Marszu w tym roku jest Bóg, Honor, Ojczyzna , więc ludzie bedą krzyczeć my chcemy Boga

https://www.radiozet.pl/Co-gdzie-kiedy-jak/Marsz-Niepodleglosci-2018-Warszawa-trasa-godzina-haslo

Dodatkowo agencja NASA podaje iz wychwycono 3 asteroidy na ten dzień...wiec kto wie.. :/

https://nczas.com/2018/11/08/nie-bedzie-zadnego-marszu-trzy-asteroidy-niebezpiecznie-zbliza-sie-do-ziemi-w-ten-weekend-nasa-wydala-ostrzezenie

Ostatnio zmieniony przez lusia dnia 8th Listopad 2018, 22:13, w całości zmieniany 2 razy

Liksar
Liksar

8th Listopad 2018, 23:56
Stanisław Michalkiewicz, komentując popołudniowe oświadczenie ustępującej prezydent Warszawy w sprawie niedzielnego Marszu Niepodległości.

- Przerażające jest głównie to, że co najmniej jedna czwarta policjantów poszła na zwolnienia lekarskie. Podejrzewam, że ci policjanci dostali odpowiednie rozkazy, że właśnie teraz mają przejść na zwolnienia lekarskie i zniknąć z ulic, żeby ułatwić sytuację i żeby ewentualne zamieszki mogły swobodnie się rozwijać – stwierdził prawnik i publicysta odnosząc się do sekwencji zdarzeń towarzyszących niepodległościowej rocznicy.

- Przypominam, że przygrywką do tych wszystkich przedsięwzięć były takie alarmujące doniesienia kolportowane zwłaszcza przez „Gazetę Wyborczą” pod redakcją Adama Michnika, że w Warszawie 11 listopada odbędzie się światowy zjazd nazistów – podkreślił.

- Znakomita przygrywka propagandowa już jest, teraz tylko sprowokować zamieszki, policja jest wycofana. Wszystko jest przygotowane i nawet dwustu generałów zaapelowało, żebyśmy się już nie kłócili. Widać, że generałowie też dostali rozkazy, bo jak wiadomo, każdy generał musi rozkazów się słuchać, jeśli nie chce zginąć w czasie pokoju, tylko nadal wiernie służyć temu, kto mu rozkazuje – ocenił komentator.

- Moment jest bardzo dobrze dobrany, bo kiedyż odebrać Polsce niepodległość, jak nie w 100. rocznicę odzyskania niepodległości? – zwrócił uwagę Stanisław Michalkiewicz.

Zapytany, czy ewentualne odwołanie decyzji prezydent Warszawy przez wojewodę mazowieckiego mogłoby uspokoić nastroje, nasz rozmówca odpowiedział:

- Obawiam się, że nikt go nie będzie słuchał. Skoro minister spraw wewnętrznych, pan Brudziński przestał panować nad policją i funkcjonariusze słuchają najwyraźniej jakichś innych rozkazów, to kto będzie słuchał wojewody mazowieckiego?

Read more: http://www.pch24.pl/stanislaw-michalkiewicz--zablokowanie-marszu-niepodleglosci-prowokuje-zamieszki,64016,i.html#ixzz5WJ4ijIUg

Liksar
Liksar

9th Listopad 2018, 00:15
Obywatele RP, KOD Mazowsze i Strajk Kobiet planują kontrmanifestację przeciwko Marszowi Niepodległości – poinformował w sobotę PAP Paweł Kasprzak z Obywateli RP.

Starzy ubecy, wściekłe feministki i inni lewacy chcą zadymy na Marszu Niepodległości. Umawiają się na rondzie de Gaulle’a

„Będziemy tam stać w milczeniu” – zapowiedział lider Obywateli RP

„Jeżeli uda się stanąć na trasie tego przemarszu, to to zrobimy – w przekonaniu nie takim, że fizycznie uda nam się ten marsz zatrzymać, bo to ani nie o to chodzi, ani nie wydaje się możliwe, natomiast w przekonaniu, że stajemy tam, gdzie powinna już bardzo od dawna, również za poprzednich rządów, stać państwowa policja” – powiedział lider Obywateli RP.

Aktywista poinformował jednocześnie, że jeżeli w czasie Marszu Niepodległości będzie dochodziło – jak w poprzednich latach – do przestępstw i wykroczeń polegających m.in. na udziale w zgromadzeniu osób pijanych, wykorzystaniu rac i środków pirotechnicznych oraz pojawieniu się mowy nienawiści, rasistowskich czy nazistowskich haseł, uczestnicy manifestacji Obywateli RP zrobią „wszystko, żeby to zablokować”.

https://nczas.com/2018/11/03/starzy-ubecy-wsciekle-feministki-i-inni-lewacy-chca-zadymy-na-marszu-niepodleglosci-umawiaja-sie-na-rondzie-de-gaullea/

Czyli lewackie nasienie węża, mówi wprost, że zrobi wszystko by wywołać zamieszki .

Liksar
Liksar

9th Listopad 2018, 00:19
Czyżby początek III Wojny Światowej? - Page 14 Abcd10[/url]

Oczywiście sam różaniec będzie obrzydliwością, ale proszę zwrócić uwagę na te słowa :

" My chcemy Boga w naszym kraju [...]Jego prawo niech będzie naszych czynów tchem"

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: