Go down
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin
Liczba postów : 7830
http://zbawienie.com

Wiadomości - Page 23 Empty Re: Wiadomości

9th Sierpień 2024, 03:09
Jak na razie niewiele mogłem znaleźć ważnych wiadomości. Tak są ukrywane przed nami.
Będzie jeszcze gorzej.

---------------------------------------

Putin prosi Iran o odroczenie izraelskiego ataku i oferuje mediację

https://translate.google.com/website?sl=en&tl=pl&hl=en-US&client=webapp&u=https://asiatimes.com/2024/08/putin-asks-iran-to-postpone-israel-strike-offers-to-mediate/

Manewry kończące świat?
https://translate.google.com/website?sl=en&tl=pl&hl=en-US&client=webapp&u=https://scheerpost.com/2024/08/07/world-ending-maneuvers/

Były Premier Izraela Grozi, Że USA Dostaną Powtórkę Z 11 Września,
Jeśli Nie Będą Walczyć Z Wojnami Izraela – Oczywiste Przyznanie Się, Że
Izrael Stał Za 11 Września – Pamiętajcie O „Tańczących Izraelczykach”

https://translate.google.com/website?sl=en&tl=pl&hl=en-US&client=webapp&u=https://www.informationliberation.com/?id%3D64586

-------------------------------------------------

Jest coraz trudniej, aby znaleźć jakieś wiadomości. Rosja ma dużo, ale wyłącznie 
o Rosji i także nie można wierzyć na 100% że podawana jest nam prawda.

To wskazuje nam na narastający obłęd militarny na 
całej Ziemi, czyli początek III Wojny Światowej.

Czuwajmy!!!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

10th Sierpień 2024, 03:47

Podesłano mnie ten ohydnie uczciwy, ale nieprzyjemny film,
który ukazuje nam czystą prawdę.

https://x.com/War_monitor1/status/1821988800127488177

70 izraelskich komandosów wraz z kilkoma amerykańskimi
i brytyjskimi siłami specjalnymi rozpoczęło operację przeciwko Huti.
Rosyjski nadzór satelitarny ich wykrył i przekazał informacje
Iranowi, który z kolei powiedział Huti, że są zaciekłymi wojownikami.
Oni wszyscy w liczbie 70 nie żyją.

----------------------------------------------------------

Dziękuję za podesłanie mnie tego filmu!!!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

16th Sierpień 2024, 04:15
Zdajmy sobie sprawę z tego, że szatański system jest gotowy
od lat do walki przeciwko Bogu i Synowi. To wszystko było przed
nami ukrywane i ukrywa się to nadal. Przykład: USA!!!

Pierwszą walką były USA, walczący przeciwko Bogu. Oczywiście nikt
z nas tego nie widział i nie wiedział, ale nagle USA są 'oficjalnie mocne'
i rzekomo panują nad swoimi planami.

Nic dalszego od prawdy.

USA są pod całkowitą kontrolą Boga i Isusa! Dlatego
oni tak ukrywają wszelkie RZECZYWISTE informacje o tym, co
się w USA wydarzyło i co się nadal dzieje.

Nagle zamknięto wszelkie informacje o USA. Czy ktoś ich zaatakował?
Oczywiście że nie, bo wiedzielibyśmy kto, dlaczego itp. Atakujący USA
natychmiast byliby ujawnieni i wiedzielibyśmy o tym chociażby 50%.

Ale my nie mamy absolutnie żadnych informacji o tym, co się dzieje
w USA!!!

Jedyne informacje o USA to masowe kłamstwa, ponieważ Bóg ich już
ukarał, ale to jeszcze nie jest koniec USA, które są nadal w pewnym
przypadku potrzebni  Bogu w jakimś celu.

A to ponownie znaczy, że wszelkie informacje z USA to kłamstwa.

Reszta świata już się przygotowała do światowej organizacji anty
Bożej, co także przed nami się ukrywa.

Bądźmy więc na to gotowi.

Pewien mocny dowód oraz tytuł o roku 2030.

Róża Koire. Agenda ONZ 2030 ujawniona

2.7M obejrzeń  5 lat temu!

Ta pani opowiada nam, że USA musi zaprzestać tych właśnie
przygotowań do roku 2030.

USA już były w ataku w tym czasie!!! (4:48) Ta pani ostrzega
przed tym, co USA już organizują, czyli masowe ograniczenia
wszystkiego.

Ta pani Rosa Koire zmarła w Maju 31, 2021!

https://duckduckgo.com/?q=rosa+koire+death&t=chromentp&ia=web

Wtedy była organizacja o nazwie Agenda ONZ 2030 ujawniona
która chciała powstrzymać przygotowania rządu do roku 2030.

Masy Amerykanów o tym wiedziały, ale... to jest
już faktem i USA są całkowicie kontrolowane przez Boga
i Isusa!!!

USA nie są już groźni dla żadnego państwa na Ziemi!!!

Pamiętajmy więc, że w każdej chwili może się wydarzyć wzięcie
do Nieba wybranych przez Boga oraz wymarsz większości Polaków
na znaną nam pustynię!

Pamiętajmy, że system szatana nad Ziemią już jest niemal całkowicie
zorganizowany przeciwko Bogu. Ale paniczny ich strach nie pozwala im
na atak na Polaków i Słowian w jakimkolwiek państwie.

Oni wiedzą, że z Bogiem nie można walczyć i... wygrać!

Co jest jeszcze bardzo ciekawe, Infowars Alexa Jonesa absolutnie nie
podaje nam niczego, co mogłoby nam pokazać obecną sytuacją w USA!

Ta pani także stoi wraz Alexem po stronie szatana.

https://www.infowars.com/posts/global-bombshell-naomi-wolf-warns-we-are-already-under-martial-law-foreign-armies-now-inside-the-united-states/

Zdajmy sobie sprawę, że władze dążą już do masowego
wyniszczenia wszystkich ludzi na Ziemi, poza Ludem Bożym!!!

Ich działania są już widoczne, ale to jest dopiero początek.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

18th Sierpień 2024, 14:27
Podesłano mnie dwa filmy, które są bardzo ważne.

Pokazane są przyczyny śmierci wielu ludzi, którzy zostali zaszczepieni.

Dr. Vernon Coleman: Każdy, kto twierdzi, że
szczepionki są bezpieczne i skuteczne, kłamie.

https://rumble.com/v5b73i4-dr.-vernon-coleman-kady-kto-twierdzi-e-szczepionki-s-bezpieczne-i-skuteczne.html

-----------------------------------------------------------------

Dr. Vernon Coleman: Jak test PCR zabił miliony i wciąż zabija!

https://rumble.com/v5b6qx1-dr.-vernon-coleman-jak-test-pcr-zabi-miliony-i-wci-zabija.html

-----------------------------------------------------------------

Serdecznie dziękuje za podesłanie tych wielce wartościowych filmów.

Oczywiście nikt nie jest stawiany przed sądem za te masowe morderstwa.

Ale takie sposoby 'leczenia' spowodują już 
niedługo naszą wspaniałą pomoc Boga, który 
nas całkowicie ochroni przed znanymi mordami!

Pamiętamy jedno ważne zdanie. Celem 

władz jest drastyczne usuniecie większości 
ludzi z Ziemi, a nie powiększenie nas. 

Nie bądźmy aż tak naiwni!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

21st Sierpień 2024, 12:32
Bardzo ciekawy artykuł.

https://www.klubinteligencjipolskiej.pl/2024/08/upadek-cywilizacji-zachodniej-i-nowego-porzadku-swiata/

Upadek cywilizacji zachodniej i Nowego Porządku Świata.

Upadek cywilizacji zachodniej

Ceremonia otwarcia igrzysk olimpijskich w Paryżu nie zostawia wątpliwości – zboczone, zdeprawowane, zepsute do szpiku kości elity ogłosiły upadek zachodniej cywilizacji i oficjalnie zainaugurowały wdrożenie Nowego Porządku Świata. To była deklaracja zwycięstwa satanizmu nad kompletnie nieświadomymi masami oraz początek serii wstrząsających wydarzeń, jakie nas czekają.

W październiku zeszłego roku pisałem o Wielkim Resecie, jaki od dawna dzieje się na naszych oczach. O ile jednak dotyczące go aspekty miały charakter bardziej formalny, strukturalny bądź ukryty, tak obecnie weszliśmy w przestrzeń oficjalną, jawną, symboliczną.

Okultystyczne obrzędy, choć odprawiane od dawna, dotychczas towarzyszyły wydarzeniom znacznie niższej rangi. Chyba wszyscy kojarzą diaboliczne treści na festiwalach Eurowizji, masońskie spektakle przy otwarciu tunelu Gotarda w 2016 roku albo satanistyczne rytuały z okazji uruchomienia instytutu “badawczo-rozwojowego” CERN. Choć były to sprawy dość znaczące, trudno było o nich czytać na pierwszych stronach gazet.

Olimpiada natomiast jest wydarzeniem absolutnie pierwszoligowym, śledzonym przez miliony ludzi na całym świecie. Uczynienie z niej okultystycznego widowiska stanowiło bardzo czytelną deklarację ze strony elit: nie zamierzamy się już z niczym ukrywać, niech wszyscy zobaczą, kto wami wszystkimi rządzi i jaki jest nasz cel. To pokazuje bardzo dobitnie, w jakim miejscu się znajdujemy.

A cel jest jawny i oczywisty: zniszczenie dotychczasowych struktur zachodniej cywilizacji i zastąpienie jej nowymi. Są to oczywiście główne założenia Agendy 2030 ONZ, Światowego Forum Ekonomicznego, Unii Europejskiej i amerykańskiej Partii Demokratycznej. To podręcznikowe odrodzenie komunizmu: wymieszanie kultur, zniszczenie Boga, usunięcie suwerenności narodowej, tożsamości płciowej i zasad moralnych. To świat agresywnie postępującej ideologii LGBTQ, w której klasyczny model rodziny zostaje zastąpiony wynaturzeniem społecznym, a pedofilia staje się legalna.

To świat bez jakichkolwiek twardych reguł, świat w którym ludzie nie wiedzą, jakiej są płci i narodowości. To świat, w którym możliwe jest zabijanie dzieci do końca ciąży, a nawet w pierwszych dniach po narodzeniu. To również świat zielonego ładu i wszystkich pseudo ekologicznych bzdur pozwalających nakładać stosy nowych podatków i ograniczeń. To cywilizacja śmierci i zniewolenia, w której z ludźmi można robić dosłownie wszystko.

Dzisiaj giełdy całego świata odczuły bardzo poważne tąpnięcie. Rynek japoński poniósł straty, jakie ostatnio notowano podczas katastrofy w Fukushimie. Chciałbym wierzyć, że to przypadkowe, a za kilka dni wszystko się uspokoi. Uważam jednak, że to zapowiedź wstrząsających wydarzeń trzeciego aktu Wielkiego Resetu.

Była udawana pandemia, a obecnie dogorywa udawana wojna, która już nikogo nie obchodzi. Z kolei anihilacja Palestyny jest dla rasy panów bardzo poważnym problemem wizerunkowym. Najwyższy zatem czas na uruchomienie czegoś, co odwróci uwagę ludzkości i zaboli wszystkich – zachwianie stabilności finansowej całego świata, chaos ekonomiczny, bankructwa giełdowe, upadek wielkich firm, awarie internetowe. To będzie szyld najbliższych czterech miesięcy do listopadowych wyborów w USA, a może kilku następnych lat.

Zauważmy, że coś bardzo podobnego zaczęło się tuż przed wyborami 2020, kiedy do czasu “wybuchu pandemii” reelekcja Trumpa była jedynie formalnością. Zupełnie przypadkowo jednak pojawił się Covid-19, wywracając wszystko do góry nogami. Teraz trzeba się spodziewać równie wielkiego chaosu, bo bestia się miota i zrobi wszystko, by nie zostać zdetronizowaną.

Kolejność wydarzeń nie jest przypadkowa. Najpierw było wielomiesięczne polowanie na Trumpa w mediach i gmachach sądowych. Mimo pewnych zwycięstw, nie za bardzo się udało. Potem nastąpił zamach dosłowny – również nieudany. Tydzień po nim doszło do największej “awarii” Microsoftu w historii, czyli zacierania śladów najpoważniejszych przestępstw federalnych, a teraz mamy potężne tąpnięcie na rynkach, które prawdopodobnie przerodzi się w ogólnoświatową zapaść finansową. I tak to będzie wyglądać co najmniej do listopada.

Jakakolwiek by przyszłość nie była, jesteśmy świadkami upadku zachodniej cywilizacji. Rozsadzono ją od wewnątrz, przebywamy już w innej rzeczywistości. Większość społeczeństwa nie jest świadoma, że to wszystko jest robione odgórnie z pełną premedytacją. Dawny świat już nie wróci. Masońskie elity pokazały ludziom wprost, że rządzą nami sataniści, pedofile i zboczeńcy. Najbliższe tygodnie będą obfitować w istotne wydarzenia. Zaczęła się runda finałowa.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

22nd Sierpień 2024, 03:18
https://www-paulcraigroberts-org.translate.goog/2024/08/20/the-western-world-has-succumbed-to-tyranny/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

Świat zachodni uległ tyranii

Paul Craig Roberts

Możemy dodać Richarda Medhursta do Tulsi Gabbard, Scotta Rittera, Amb. Craig Murray, Julian Assange i wielu innych, którzy są nękani, aresztowani i więzieni przez władze policyjne w USA, Wielkiej Brytanii, UE i Kanadzie za wykonywanie zanikającego zawodu dziennikarstwa. Kiedy Richarda Medhursta można aresztować na londyńskim lotnisku za „wyrażanie opinii lub przekonań wspierających zakazaną organizację”, wiemy, że wolność jest martwa, a dziennikarstwo już nie istnieje. Jedyne, co wolno dziś zachodnim dziennikarzom, to wspieranie oficjalnych kłamstw w oficjalnych narracjach, które służą do konstruowania fałszywej rzeczywistości, w której żyjemy.

Nie mamy już BBC, New York Timesa, London Timesa, ABC, NBC i CBS, które pociągałyby rząd do odpowiedzialności. Mamy ministerstwa propagandy, które wspierają oficjalne narracje. Zadaniem zachodnich mediów jest okłamywanie ludzi w imieniu rządzącego nimi establishmentu.

Jak wyraźnie pokazuje rosnące zastraszanie mediów alternatywnych, w świecie zachodnim zdolność do wyrażania prawdy szybko zanika. Wkrótce zostaniemy zamknięci w Matrixie, tyle że nie będzie nadludzkiego sprzeciwu.

Minęły lata, odkąd mogliśmy uwierzyć w jedno słowo, które słyszymy z New York Times, Washington Post, NPR, CNN, Fox News, ABC, CBS, NBC, London Times, Telegraph, The Guardian czy głównych europejskich źródeł medialnych .

Twierdzenie, że Zachód jest wolny, jest żartem. Kiedy nie ma wolności słowa, jest tylko tyrania. I taki jest świat zachodni. Tyrania.

Powodem, dla którego zachodnie rządy nie mają trudności ze wspieraniem nazistowskich rządów na Ukrainie i w Izraelu, jest to, że oni sami są nazistami.

Medhurst opisuje swoje aresztowanie. Przypomina mi to książkę Franza Kafki Proces, historię mężczyzny aresztowanego przez niewyjaśnioną władzę, która ściga go, nie ujawniając nigdy przestępstwa, za które jest karany. Tak właśnie stało się z Julianem Assange, który stracił dekadę życia z powodu czystej tyranii, tyranii wspieranej przez amerykańskich konserwatystów, którzy są tak skrajnie głupi, że oficjalne narracje przekonały ich, że jest rosyjskim szpiegiem przeciwko Ameryce. Jak tak głupi naród może przetrwać. Oni nie. Państwo policyjne, w którym się zakochali, teraz się wokół nich zamyka.

Oto Richard Medhurst, który opowie Ci o tym: Zostałem aresztowany na lotnisku Heathrow jako „terrorysta” za moje dziennikarstwo 20 sierpnia 2024 r

Nazywam się Richard Thomas Medhurst.

Jestem dziennikarzem z Wielkiej Brytanii, posiadającym międzynarodową akredytację.
W czwartek, gdy lądowałem na londyńskim lotnisku Heathrow, natychmiast zostałem eskortowany z samolotu przez 6 funkcjonariuszy policji, którzy czekali na mnie przy wejściu do samolotu.
Aresztowali mnie – nie zatrzymali – ale aresztowali na podstawie art. 12 ustawy o terroryzmie z 2000 r. i oskarżyli mnie o rzekome „wyrażanie opinii lub przekonań wspierających zakazaną organizację”, ale nie wyjaśnili, co to oznacza.

Jeden z funkcjonariuszy wziął moje torby i kiedy zapytałem, dlaczego wciąż jest w samolocie, powiedziano mi: „Słuchaj, kolego, możesz zostać okradziony tutaj, na oczach wszystkich, albo tam. Twój wybór.

Zabrano mnie do sąsiedniego pokoju, poklepano, skonfiskowano mi telefon. Nie pozwolono mi poinformować rodziny.

Pomimo tego, że byłem spokojny i współpracowałem, zostałem skuty czymś, co umieściło moje ramiona w niezręcznej pozycji, a nadgarstki na górze, a nie obok siebie. Kajdanki były wyjątkowo ciasne. Mimo że policja je poluzowała, zostawiły na mnie ślady przez dwa dni.
Policja zabrała mnie na pas startowy i wsadziła do policyjnej furgonetki; zasadniczo mobilną klatkę i poinformował mnie, że wszystko jest nagrywane.
W furgonetce było ciasno. Przez cały czas musiałem walczyć, aby utrzymać równowagę i starać się nie przewrócić, gdy jechaliśmy na komisariat.
Po wejściu na stację przeszukali mnie ponownie po raz drugi w ciągu 10 minut.
Kazano mi usiąść na ławce i zdjąć buty; zdejmij moje skarpetki. Powiedziano mi, żebym wywrócił skarpetki na lewą stronę i podniósł je do góry, aby funkcjonariusze mogli je sprawdzić.
Kazali mi też podnieść stopy, żeby sprawdzili.
Funkcjonariusze zabrali mnie do pomieszczenia ze światłem UV, które, jak mi powiedziano, służy do łapania włamywaczy spryskanych czymś – nie mam pojęcia, dlaczego to zrobili, skoro właśnie zabrali mnie z samolotu.
Następnie w holu otwarto moją walizkę i splądrowano; Zajęto cały mój sprzęt i urządzenia dziennikarskie, w tym telefony, karty SIM, mikrofony bezprzewodowe, mikrofony i słuchawki. Nawet moje sznurowadła.
Później pobrali moje DNA, odciski palców, odciski dłoni i sfotografowali mnie.
Umieszczono mnie w izolatce, w zimnej celi śmierdzącej moczem. Prawie nie było światła, a łóżko – jeśli w ogóle można je nazwać łóżkiem – stanowiło mały betonowy gzyms z cienkim jak papier materacem.
Cela nie miała okien. Brak ogrzewania. Brak papieru toaletowego.

Nagrywano mnie 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, z dźwiękiem i obrazem – nawet gdy szedłem do toalety.
Do jedzenia musiałam używać kawałka tektury, który należy złożyć na pół, żeby zgarnąć posiłek.
Policja stwierdziła, że ​​mam prawo poinformować kogoś, że jestem zamknięty. Więc powiedziałem: OK, chcę zadzwonić do rodziny. A potem odpowiadali: „no cóż, twoje rozmowy telefoniczne są zawieszane ze względu na charakter zarzucanego przestępstwa”.
Próbowałem zapytać: jaki sens ma prawo, jeśli można je losowo wycofać? Dlaczego mówisz mi, że w ogóle mam do tego prawo?
A jeden z nich powiedział coś w tym stylu: „no cóż, to nie jest absolutne prawo. Można z niego zrezygnować”.
Podobnie powiedzieli, że mam prawo wiedzieć, dlaczego jestem zatrzymany. Zapytałem więc (ponownie), a policja odpowiedziała coś w stylu: „jesteśmy tylko funkcjonariuszami dokonującymi aresztowania, tak naprawdę nie wiemy” lub „zostanie to wyjaśnione podczas przesłuchania” lub w inny ogólny sposób. odpowiedź.
Pomimo uprzejmości i pogody ducha funkcjonariuszy policji, czułem, że cały proces miał na celu upokorzenie, zastraszenie i odczłowieczenie mnie; traktować mnie jak przestępcę, mimo że musieli wiedzieć o mojej przeszłości i tym, że jestem dziennikarzem.
Prawie przez cały czas, od chwili aresztowania do zwolnienia, byłem obserwowany, czy to w radiowozie, na komisariacie, czy w celi – przez cały czas. Żadnej prywatności.
Wiele moich próśb również zostało opóźnionych lub całkowicie zignorowanych.
Kiedy byłem zatrzymany, kilka razy prosiłem o wodę. Policja zawsze mówiła „jasne”, ale skończyło się na tym, że godzinami czekałam na małą filiżankę wody.
Zapytałem, czy mogę wziąć własne ubrania, ponieważ byłem w koszulce, było zimno i nie mogłem spać. Powiedzieli, że dadzą mi sweter, ale nigdy tego nie zrobili. Chociaż jeden strażnik dał mi drugi koc.
Widzisz, musisz marudzić i marudzić o najbardziej podstawowe rzeczy. Dlatego się bałam, że nawet nie wezwą w mojej sprawie prawnika.
Kiedyś udało mi się spotkać z pielęgniarką. Ale kiedy trzykrotnie prosiłem o spotkanie z pielęgniarką, odpowiadała „tak”, a potem nic.
Przez wiele godzin nikt na świecie nie wiedział, co się ze mną stało i gdzie jestem.
Tylko policja mogła wezwać w mojej sprawie prawnika. Musiałem pytać 4-5 różnych strażników przez kilka godzin, aż w końcu otrzymałem telefon.
Niektóre telefony od mojego prawnika nie zostały odebrane lub nie zostały odebrane. Jak powiedziano mojemu prawnikowi, jedna z rozmów będzie monitorowana, więc po prostu odmówili jej przyjęcia.
Poprosiłem o rozmowę z nimi później, kiedy to się stało, ale nie pozwolono mi.
W sumie spędziłem w areszcie prawie 24 godziny. W żadnym momencie nie pozwolono mi rozmawiać z członkiem rodziny lub przyjacielem.
Po 15 godzinach oczekiwania w końcu przesłuchało mnie dwóch detektywów. Rozmowa trwała około godziny, półtorej godziny.
Więc najwyraźniej nie było potrzeby trzymania mnie tam przez cały czas.
Uważam jednak, że zrobiono to celowo, aby wstrząsnąć mną psychicznie.
To się nie udało.
Kategorycznie i całkowicie odrzucam wszelkie oskarżenia policji.
Nie jestem terrorystą. Nie mam przeszłości kryminalnej.
Przed tym incydentem nigdy w życiu nie byłem zatrzymany.
Jestem wytworem społeczności dyplomatycznej i wychowano mnie w duchu antywojennym.
Oboje moi rodzice zdobyli Pokojową Nagrodę Nobla za swoją pracę w siłach pokojowych Organizacji Narodów Zjednoczonych. Wywarli ogromny wpływ na mój światopogląd i światopogląd, zaszczepili we mnie znaczenie dyplomacji, prawa międzynarodowego i pokoju.
Sam jestem ofiarą terroryzmu. Kiedy uczęszczałem do brytyjskiej szkoły w Islamabadzie, ambasada egipska sąsiadująca z moją szkołą została wysadzona w powietrze w wyniku podwójnego bombardowania.
Kategorycznie i jednoznacznie potępiam terroryzm.
Jestem Medhurstem. Moja rodzina w tym kraju sięga 1000 lat wstecz. Pochodzę z długiej linii urzędników państwowych. Mój ojciec, zanim wstąpił do ONZ, służył w londyńskiej policji metropolitalnej. Jest ekspertem i autorytetem w dziedzinie przeciwdziałania terroryzmowi, który wiele mnie nauczył. Mój dziadek służył w Królewskich Siłach Powietrznych podczas II wojny światowej, a jego ojciec przed nim w armii brytyjskiej podczas I wojny światowej.
Być może nie mam takich samych ścieżek kariery jak oni, ale uważam, że moje dziennikarstwo jest służbą publiczną i sposobem na to, jak mogę pomóc krajowi, zapewniając przeciwwagę dla mediów głównego nurtu.
Kocham mój kraj i szanuję jego prawa i instytucje prawne.
Niemniej jednak mam wrażenie, że tacy jak ja, którzy zabierają głos i donoszą o sytuacji w Palestynie, są celem.
Tego samego dnia zarezerwowałem bilet do Londynu. Jednak cały zespół policji został zmobilizowany, aby mnie aresztować i przesłuchać. Dlatego też miałem poczucie, że było to aresztowanie zaplanowane i skoordynowane.
Wiele osób zostało zatrzymanych w Wielkiej Brytanii ze względu na ich powiązania z dziennikarstwem. Czasem zgodnie z ustawą o terroryzmie, czasem nie.
Myślę o Julianie Assange’u, Craigu Murrayu, Kitu Klarenbergu, Davidzie Mirandzie, Vanessie Beeley.
Jednakże, o ile mi wiadomo, jestem jedynym dziennikarzem, którego aresztowano i przetrzymywano w areszcie do 24 godzin na mocy sekcji 12 ustawy o terroryzmie.
Pamiętaj o warunkach, które przedstawiłem wcześniej: element psychologiczny polegający na tym, że musisz czekać w nieskończoność, nie wiesz, o co jesteś oskarżony ani kiedy będziesz przesłuchiwany.

Mimo że zostałem bezwarunkowo zwolniony, nie uważam, że moja kaucja jest naprawdę bezwarunkowa.
Właściwie jestem w zawieszeniu, nie wiedząc, czy w ciągu 3 miesięcy zostaną mi postawione zarzuty, czy też pójdę do więzienia.
Dziennikarstwo to mój sposób na życie. Mam etyczny i moralny obowiązek informowania opinii publicznej. Ale czuję, że założono mi kaganiec.
Po prostu nie wiem, czy i jak w ogóle będę mógł pracować przez najbliższe miesiące. Palestyna – kryzys humanitarny w Gazie – pozostaje najpilniejszą wiadomością na świecie, wydaje się jednak, że każde oświadczenie, niezależnie od tego, jak niewinne, oparte na faktach i mające dobre intencje, może zostać wypaczone i przekręcone w przestępstwo najwyższego rzędu .

To jest właśnie niebezpieczeństwo i absurdalność ustawy o terroryzmie, którą zawsze starałem się wpoić społeczeństwu, na długo zanim sam stałem się jej ofiarą.
To wymknęło się spod kontroli i nie ma na to miejsca w demokracji.
Przepisy antyterrorystyczne powinny być wykorzystywane do zwalczania rzeczywistego terroryzmu, a nie dziennikarstwa.
Nie możemy nazywać się demokracją, dopóki reporterów wyciąga się z samolotów, przetrzymuje i traktuje jak morderców.
Jestem zniesmaczony faktem, że jestem prześladowany politycznie we własnym kraju.
Ponieważ nie wiem, czy będę mógł jeszcze przez najbliższe miesiące relacjonować jako dziennikarz, bardzo proszę o wsparcie w tym okresie.
Wolność prasy i wolność słowa są naprawdę zagrożone. Państwo rozprawia się i eskaluje, próbując powstrzymać ludzi od wypowiadania się przeciwko współudziałowi naszego rządu w ludobójstwie.

Proszę, stańcie nie tylko ze mną, ale z innymi, którzy wciąż są w środku. Wiem, przez co przechodzą, a największą ulgę daje świadomość, że ludzie z zewnątrz kibicują Ci i robią wszystko, co w ich mocy, aby Cię wydostać.

Tak wygląda rasizm amerykański w USA. Dlatego nie mamy niemal żadnych
rzeczywistych informacji o USA! Europa jest także w podobnej sytuacji
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

23rd Sierpień 2024, 05:10
Ciekawe informacje...

Rewelacje na temat preparatów przeciwko CV-19.

Dziękuję za podesłanie tego filmu.

---------------------------------------------------------

ZNAMIĘ BESTII - 666: ŚWIAT PRZED WIELKĄ ZMIANĄ

https://rumble.com/v5bubjv-znami-bestii-666-wiat-przed-wielk-zmian.html

DLACZEGO NIE POWINNIŚMY SIĘ NICZEGO BAĆ!

https://rumble.com/v5bz0x1-dlaczego-nie-powinnimy-si-niczego-ba.html?e9s=src_v1_upp

Dziękuję także za te dwa filmy,
też warte obejrzenia!!!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

24th Sierpień 2024, 17:09
Dwie bardzo potrzebne informacje.

https://www.facebook.com/100076524886355/videos/856598956354363/

Fragment wywiadu z prawniczką panią Beatą , jaką zbrodnią są
szczepionki dla dzieci i jak się mają bronić rodzice przed takim...

https://www.facebook.com/61556077807346/posts/122172340862202593/?rdid=kWTMLl5oHL0JeQ7k

uwaga żywność z Ukrainy

Serdecznie dziękuję za podesłanie tych informacji.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

25th Sierpień 2024, 03:28
https://www-theburningplatform-com.translate.goog/2024/08/23/ivermectin-is-under-attack-again-a-threat-to-cancer-industry-vaccine-cartel-ivermectin-is-now-attacked-as-a-fertility-toxin-just-ahead-of-new-mrna-vaccines-new-pandemic-and-possible-lockdown/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

Iwermektyna ponownie atakowana – zagrożenie dla przemysłu nowotworowego
i kartelu szczepionek. Iwermektyna jest teraz atakowana jako „toksyna płodności” tuż
przed nowymi szczepionkami mRNA, nową pandemią i możliwymi blokadami

Przesłane przez Marka, drugi najmądrzejszy facet na świecie

Ostatnio pojawiło się wiele celowej dezinformacji na temat cudownego leku  Ivermectin , który został teraz z łatwością zdemaskowany przez faktycznych ekspertów.

Po pierwsze, dr Tess Lawrie znakomicie odpowiedziała na te idiotyczne ataki w następującym artykule:

Lepszy sposób z doktor Tess Lawrie

Czy iwermektyna rzeczywiście jest ludobójczym narzędziem globalistów?

Wyłonił się program globalistyczny…

Przeczytaj więcej

4 dni temu · 319 polubień · 6 komentarzy · Tess Lawrie, MBBCh, PhD

Następnie dr Lawrie przeprowadził wnikliwą obserwację na kontynencie, na którym regularnie podawano  iwermektynę  , nie tylko bez utraty płodności, ale wręcz przeciwnie, zwiększając płodność, a także niezliczone życia ocalone dzięki temu ratującemu życie lekowi:

Lepszy sposób z doktor Tess Lawrie

Badanie wpływu iwermektyny na płodność w Afryce

Analizę badającą wpływ iwermektyny na płodność w Afryce przeprowadził mój przyjaciel Mike Austin…

Artykuł jest znacznie większy, ale to powinno nam wystarczyć.

Jest ewidentne, że większość władz na Ziemi dąży do wymordowania
jak największej ilości mieszkańców Ziemi.

Iwermektyna stoi im więc na przeszkodzie.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

26th Sierpień 2024, 04:48
Następny artykuł Makowa.

-----------------------------------

Mike Stone – Syjoniści zrobili 11 września – Dlaczego USA bronią Izraela?

25 sierpnia 2024 r

„Każdy, kto twierdzi, że 11 września był czymś innym niż operacją izraelskiego Mossadu od początku do końca, jest albo samolubnym głupcem, albo zdradzieckim kłamcą. Nie ma miejsca pomiędzy. Przyjrzyjmy się obu grupom, zaczynając od samolubnych głupców”.

Autor: Mike Stone
(henrymakow.com)

Dwadzieścia trzy lata po 11 września 2001 roku  miliony Amerykanów uważają, że ataki zostały zorganizowane przez Osamę bin Ladena i dziewiętnastu gości z nożycami do pudeł.

Prawdopodobnie sam znasz takich ludzi, którzy nie chcą zaakceptować rzeczywistości i trzymają się kłamstw, które im mówiono. Jeśli tak, sugeruję usunięcie tych osób ze swojego życia. Może to zabrzmieć ostro, dlatego pozwólcie, że wyjaśnię prostym językiem, dlaczego jest to tak ważne.

Każdy, kto twierdzi, że 11 września był od początku do końca czymś innym niż operacją izraelskiego Mossadu, jest albo samolubnym głupcem, albo zdradzieckim kłamcą. Nie ma czegoś pomiędzy. Przyjrzyjmy się obu grupom, zaczynając od samolubnych głupców.

Zatem pozwól, że cię zapytam, jeśli ktoś jest tak całkowicie obojętny na brutalne morderstwo 3000 lub więcej swoich współobywateli, jak myślisz, jak bardzo przejmuje się tobą i twoim życiem? Powiem ci, jak bardzo są zaniepokojeni. Nie mogli się o ciebie mniej troszczyć.

Wiara w to, że Osama bin Laden był odpowiedzialny za 11 września, jest także oznaką głupoty. Jak głupim trzeba być, aby wierzyć, że dwa samoloty zburzyły trzy budynki World Trade Center, że dowolny samolot może zniszczyć budynek o konstrukcji stalowej, lub że pożar może zniszczyć budynek o konstrukcji stalowej?

Jak nieskończenie naiwnym trzeba być, żeby sądzić, że był to jedynie kolosalny zbieg okoliczności, że ataki z 11 września miały miejsce dokładnie w tym samym czasie, gdy NORAD przeprowadzał ćwiczenia z udziałem porwanych samolotów wlatujących w drapacze chmur Nowego Jorku?

Do tych głupców zaliczają się tchórze – ludzie, którzy ze strachu nie zbadali problemu. Znam kogoś takiego. Szczyci się tym, że mówi prawdę, ale w tej kwestii złożyła się jak tani namiot.

„Tysiące twoich rodaków zginęło” – powiedziałem jej. „Jesteś im to winien, aby dowiedzieć się, co wydarzyło się tego dnia”.

„Nie mogę” – odpowiedziała. „Boję się tego, co mogę znaleźć”.

– Chcesz, żeby ludzie odpowiedzialni za to uciekli?

„Nie, chcę, żeby ich złapano, chcę tylko, żeby zrobili to inni ludzie”.

Znowu ten egoizm. W tym przypadku jest to oczekiwanie, że całą pracę wykonają inni ludzie. Nie chcesz, żeby w twoim życiu byli ludzie tak głupi, tak tchórzliwi i tak egocentryczni. Po prostu nie. Jako ludzie stajemy się zbiorem ludzi, z którymi wchodzimy w interakcje. Jeśli spędzasz czas na kontaktach z głupcami i tchórzami, ryzykujesz, że sam staniesz się głupcem i tchórzem. O wiele lepiej po prostu usunąć te osoby ze swojego kręgu przyjaciół i znajomych. Dzięki temu automatycznie poprawisz jakość swojego życia.

Zdrajcy też

Jeszcze gorsi od samolubnych głupców są zdrajcy kłamcy. To są ludzie, którzy wiedzą, że Izrael był odpowiedzialny za 11 września, ale celowo okłamują was, mówiąc, że był to bin Laden. Do tej grupy zaliczają się praktycznie wszyscy, których widzisz w telewizji, wszyscy, których słuchasz w radiu i wszyscy zatrudnieni w środowisku akademickim. Obejmuje każdego nauczyciela i profesora, jakiego kiedykolwiek miałeś w szkole średniej lub na studiach.

Za każdym razem, gdy włączasz telewizor, włączasz radio lub uczęszczasz na zajęcia prowadzone przez jednego z tych zdrajców, uprawomocniasz ich kłamstwa. I to nie tylko w tej kwestii, ale także w całej gamie innych kwestii. Jak wielokrotnie udowadniałem w swoich książkach, kłamią we wszystkim i nie są w stanie powiedzieć prawdy.

Im częściej ich słuchasz, tym większy wpływ mają na twoje życie. To prawda, nawet jeśli wiesz, że kłamią. Jeszcze gorsze jest wspieranie ich finansowo poprzez oglądanie lub słuchanie ich programów; kupując ich książki lub produkty lub produkty ich reklamodawców; lub uczęszczając na ich zajęcia. Takie postępowanie jest samą definicją współpracy z wrogiem.

Należy usunąć wszystkich tych zdradzieckich kłamców ze swojego życia. Jeśli nie, będą nadal Cię okłamywać, manipulować Tobą i śmiać się z Ciebie za Twoimi plecami.

Wykonaj własne badania

Badanie informacji na temat 11 września nie oznacza ciągłego dokonywania aresztowań obywateli. Oznacza to uczenie się w oparciu o prawdę o tym, co faktycznie się wydarzyło. Przeczytaj książki Christopera Bollyna, Victora Thorna, Mike’a Kinga i Michaela Collinsa Pipera. Obejrzyj filmy 9/11 w Plane Site (https://vaticantholic.com/9-11-in-plane-site-directors-cut-video/), 11 września Mysteries (https://m.youtube.com /watch?v=UwaKvlBS7B0&t=64s&pp=2AFAkAIB)

i nie tylko. A potem zachęć innych do czytania tych samych książek i oglądania tych samych filmów. Jesteście to winni ludziom, którzy zginęli tego dnia i ludziom, którzy zginęli w jego następstwie.

----------------------------------

Jeżeli nie oni dokonali tej ohydnej zbrodni, kto ją
w rzeczywistości dokonał i jakie konsekwencje on
poniósł za tę olbrzymią zbrodnię!?

Któż mógł dokonać tej straszliwej zbrodni w takim
olbrzymim wysiłku oraz z wielkim sprzętem i z
wieloma ludźmi, aby to zrealizować?

Dlaczego rząd USA nie ukarał tych zbrodniarzy?
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

27th Sierpień 2024, 04:21

Zaczyna się ostra jazda. Wszelkie informacje o szatańskich planach
są niszczone i już nie ma zbyt wielkiej ilości ludzi, którzy piszą
prawdę o tym, co się dzieje na Ziemi.

Nie wiem, czy to jest już na stałe, czy też nasze forum jest także
obserwowane, co zauważyłem przed kilkoma minutami.

Nie będę więc zbyt wiele pisał o tym, co się dzieje na świecie,
ponieważ jest to bardzo niebezpieczne. Będę tylko przekazywał
informacje związanie z Biblią i Polską, ponieważ reszta już jest
nam znana i nie warto tym się za bardzo przejmować.

To także daje nam do zrozumienia, że akcja Boga, czyli wzięcie
pewnej grupy do Nieba oraz zabranie Polaków i Słowian na pustynię
jest już niezwykle bliskie i szatan tego nie jest w stanie zatrzymać.

Najbardziej interesuje nas, kiedy będziemy wzięci do Nieba czy
też zabrani na pustynię
.

To jest dla ludzi Bożych najważniejsze i już wiemy mając Bożą
informację, że sataniści nam żadnej krzywdy nie wyrządzą.

Nie jestem jeszcze pewien, jak i co będę nadal pisał. Czuwajmy
więc oczekując dzieł Boga Wszechmogącego, które rozpoczną się
w każdym i bliskim momencie.

Czuwajmy!!!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

28th Sierpień 2024, 03:38
Podesłano mnie bardzo ciekawe rzeczy.

TAJEMNICE WATYKAŃSKIE | CHRONOVISOR-MASZYNA CZASU, CZARNY PAPIEŻ | POLSKI LEKTOR

https://rumble.com/v5cfewh-tajemnice-watykaskie-chronovisor-maszyna-czasu-czarny-papie-polski-lektor.html

LATAJĄCE STRZYKAWKI BILLA GATESA

https://rumble.com/v5cgqgl-latajce-strzykawki-billa-gatesa.html

BILL GATES JUŻ WYPUSZCZA SUPER KOMARY Z CHOROBAMI | POLSKI LEKTOR

https://rumble.com/v5cd965-bill-gates-ju-wypuszcza-super-komary-z-chorobami-polski-lektor.html

-------------------------------------------------------

Dziękuję bardzo za podesłanie tych filmów!

Podaję także to, co ja znalazłem.

Ofiary z dzieci składane podczas konwencji Partii Demokratycznej w Chicag!

https://rumble.com/v5c9hei-ofiary-z-dzieci-skadane-podczas-konwencji-partii-demokratycznej-w-chicag.html

John McAfee | Szyfrowanie to nic nie warta, gówniana, stara technologia | Polski Lektor

https://rumble.com/v5cl939-johna-mcafee-szyfrowanie-to-nic-nie-warta-gwniana-stara-technologia-polski-.html

Został on za ujawnianie zbrodni rządowych zamordowany.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

29th Sierpień 2024, 03:31
Zdesperowane elity świata i CYBERATAK | POLSKI LEKTOR

https://rumble.com/v5cqrcs-zdesperowane-elity-wiata-i-cyberatak-polski-lektor.html

Oczywiście są to w większości kłamstwa.

Musimy zdać sobie sprawę z tego, że to szatan rozpoczął swoją
ostatnią krucjatę szatańską
i pod jego rozkazami zaczęła się ta
szatańska i ostatnia część szatańskiego świata.

Szatańskie USA zostały jednak przyhamowane i to bardzo mocno
przez Boga, który je teraz kontroluje. W ten sposób USA nie jest
już żadnym zagrożenie dla nikogo na świecie.

Ja od niedawna zauważyłem zwiększony atak demonów na ludzi
i to się coraz bardziej nasila.

Wiemy już dobrze, jak to się zakończy dla całego szatańskiego świata.

A co z nami?

Bądźmy bardzo ostrożni ze wszystkim i wiedzmy, że my jesteśmy
szczególnie atakowani przez szatana i demony.

Kto nam może pomóc? Tylko Bóg może nam pomóc i On nam pomaga.

Bartek o tym także wie - dzisiejszy jego post - i daje sobie z tym radę.

Oczywiście Bóg nam pomoże, ale musimy Go o pomoc prosić.

Módlmy się częściej i prośmy Boga o pomoc, którą dostaniemy na pewno,
ale modlitwy są NAM bardzo potrzebne.

Pamiętajmy, że dojdzie już niedługo do tego, że w roku 2030 zostanie na
Ziemi jedynie mała grupa ludzi szatańskich, którzy ocaleją.

Druga grupka to Polacy w Niebie ocaleją oraz Polacy ocaleją na znanym
nam wielkim miejscu.

Tak wygląda obecny i szatański świat, który rozpoczął ostatni i morderczy
atak na całej Ziemi.

Musimy się więc na to przygotować i prosić Boga o pomoc, ponieważ już
pomoc Boża jest dla nas potrzebna, a szatański atak już działa od kilku
tygodni.

Czuwajmy i często prośmy Boga o pomoc w naszych
zwiększonych modlitwach. Tylko Bóg oraz nasze modlitwy
do Boga nam pomogą i już pomagają, jeżeli
to rozumiemy i częściej się do Boga zwracamy.

Przyjrzyjmy się uważnie temu, co się dzieje a natychmiast
zrozumiemy, że te wszystkie problemy na Ziemi to
narastające ciągłe ataki szatana i jego demonów na nas,
ponieważ my jesteśmy ich najważniejszym celem.

Czuwajmy nie zapominając o naszych modlitwach!!!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

30th Sierpień 2024, 03:46
Pewna ilość informacji o Ukrainie. Pamiętajmy o tym, że
Ukraińcy nie są i nigdy nie byli naszymi przyjaciółmi!

https://halturnerradioshow-com.translate.goog/index.php/news-selections/world-news/the-west-does-not-want-to-avoid-escalation-the-west-is-looking-for-trouble-western-countries-are-like-small-children-playing-with-matches-lavrov?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

„Zachód nie chce uniknąć eskalacji. Zachód szuka kłopotów. Kraje zachodnie są jak małe dzieci bawiące się zapałkami.” — Ławrow

Minister spraw zagranicznych Rosji Siergiej Ławrow po raz kolejny ostrzegł Stany Zjednoczone i Zachód, że „bawią się z ogniem” – i wspomniał konkretnie o broni jądrowej – zachęcając Ukrainę do inwazji na Rosję.

Poniżej, w filmie z angielskimi napisami, Ławrow mówi reporterom: „Zachód nie chce unikać eskalacji. Zachód szuka kłopotów. Kraje zachodnie są jak małe dzieci bawiące się zapałkami”.  W szczególności odnosi się do ludzi robiących to, gdy w grę wchodzi broń jądrowa:

(oczywiste kłamstwo o tzw. broni jądrowej, która nigdy nie istniała i nie istnieje do dzisiaj! HK,)

W drugim klipie powyżej Ławrow jasno daje do zrozumienia, że ​​Rosja postrzega rozwój sytuacji na Ukrainie jako potencjał do wybuchu „III wojny światowej”. Jeśli USA i NATO będą nadal powodować eskalację konfliktu na Ukrainie, Amerykanie MYŚLĄ, że są bezpieczni po drugiej stronie oceanu, [ ale tak nie jest] .

Tymczasem na polu bitwy Ukraina upada. Rosjanie osiągają bardzo znaczące zyski terytorialne, a Ukrainie kończy się broń i amunicja.

Wiceprzewodniczący Chernev z Komisji Bezpieczeństwa Narodowego, Obrony i Wywiadu Rady Najwyższej Ukrainy (parlamentu) powiedział wczoraj publicznie: „Ukraina nie liczy na nowe dostawy broni od administracji Bidena. Kijów powinien skupić się na tych, którzy znajdą się w administracji Harris, jeśli wygra”.

W zeszłym tygodniu Niemcy jasno dały do ​​zrozumienia, że ​​nie dostarczą Ukrainie więcej broni po ujawnieniu, że Ukraina była zamieszana w bombardowanie gazociągu Nordstream. Bombardowanie odcięło dostawy rosyjskiego gazu ziemnego do Niemiec, co z kolei zrujnowało niemiecką produkcję przemysłową. Gwałtownie rosnące koszty energii uniemożliwiły kontynuowanie działalności niemieckiego przemysłu, a ponad czterdzieści procent (40%) niemieckiego przemysłu jest obecnie w stanie upadłości lub zmierza w kierunku bankructwa.

Wczoraj minister obrony narodowej Polski oświadczył publicznie, że „Polska nie ma już broni, którą mogłaby przekazać Ukrainie”.

Wygląda więc na to, że konflikt między Ukrainą a Rosją wkroczył w decydujący moment. Bez zaopatrzenia Ukraina nie jest w stanie walczyć, dlatego wkracza do Rosji przez Inwazję Kurską, a wczoraj wieczorem rozpoczęła wkraczanie do Biełgorodu w Rosji, stając się kolejnym punktem inwazji.
Wygląda więc na to, że Ukraina celowo eskaluje konflikt, aby spowodować... coś... co skłoni NATO do przystąpienia do konfliktu i rozpoczęcia walki z Rosją.

Najwyraźniej w tym celu były prezydent Wołodymyr Zełenski, którego kadencja prezydencka wygasła w maju, publicznie oświadczył: „Ukraina opracowała nowe rakiety balistyczne, które zniszczą coś ważnego w Moskwie. Następnie Ukraina wystawi ultimatum: „Opuśćcie Ukrainę albo zniszczymy Moskwę i Petersburg”.

Źródła wywiadowcze potwierdzają, że Ukraina przetestowała swój pierwszy krajowy pocisk balistyczny. Najprawdopodobniej jest to projekt Hrim-2, pocisk o zasięgu „ponad 700 km”, umożliwiający Ukrainie uderzenie w Moskwę. Wcześniej Ukraina mogła dotrzeć do Moskwy tylko za pomocą małych dronów.

------------------------------------------------------

Znacznie więcej informacji w linku podanym na początku....
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

1st Wrzesień 2024, 04:17
Chyba rozumiem, co się dzieje w Europie, z Rosją włącznie.

Rosja utożsamia się z Europą a nie z USA. Ukraina to nie są
Europejczycy, ale wrogowie Polaków i wszystkich innych
Europejczyków.

Na nasze szczęście, USA jest już niczym i praktycznie Europa
jest już wolna od USA i jego pseudo armii, które nawet nie
posiadają amunicji.

Wystarczy kilka porozumień i Europa będzie lub już jest wolna
i jest całkowicie bezpieczna. USA nie mają żadnych szans na
jakiekolwiek wojny z kimkolwiek.

Co jest najciekawsze, Biblia nam wyraźnie mówi, że pierwszy
okres czy 3.5 roku nie będzie posłuszny szatanowi, co jest już
raczej widoczne.

Dlatego szatan utraci swoją władzę nad Europą 
odda ją w końcu aniołom.

Pamiętajmy że USA to Babilon Wielki.

Objawienie 17
:(1) I przyszedł jeden z siedmiu aniołów, mających siedem czasz, i tak się do mnie odezwał: Chodź, pokażę ci sąd nad wielką wszetecznicą, która rozsiadła się nad wielu wodami, (2) Z którą nierząd uprawiali królowie ziemi, a winem jej nierządu upijali się mieszkańcy ziemi. (3) I zaniósł mnie w duchu na pustynię. I widziałem. kobietę siedzącą na czerwonym jak szkarłat zwierzęciu, pełnym bluźnierczych imion, mającym siedem głów i dziesięć rogów. (4) A kobieta była przyodziana w purpurę i w szkarłat, i przyozdobiona złotem, drogimi kamieniami i perłami; a miała w ręce swej złoty kielich pełen obrzydliwości nieczystości jej nierządu.

Ważną częścią USA jest i zawsze był Watykan, który teraz 
upadł wraz z USA.

W ten sposób proroctwa biblijne bardzo dokładnie się sprawdzają.

Warto przeczytać ten artykuł, który wszystko wcześniej nam ujawnił.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

3rd Wrzesień 2024, 03:54

To jest krótki film, który ujawnia nam, że w USA czy innych państwach nikt nie chce
mówić czy pisać o chrześcijańskim holokauście.

O walkach Izraela mówi się wszędzie, ale nie mówi się wcale o jakichkolwiek problemach
powodowanych przez satanistów przeciwko Polakom i Słowianom oraz innym ludziom 
wielbiących Boga. Wszelkie TV i radia milczą o chrześcijaństwie, które jest już w ten 
ohydny sposób pomijane. 

A przecież zdecydowana większość chrześcijan jest wzorem dla USA czy innych
morderczych państw. 

Wiemy, że USA ukrywa ostatnio niemal wszystkie swoje zbrodnie
i grzechy!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

4th Wrzesień 2024, 03:13
Krótki artykuł Halla Turnera...

--------------------------------------------------------------

***** BIULETYN ***** ROSJA WYDAJE NAM BEZPOŚREDNIE OSTRZEŻENIE

BIULETYN: Rosja wydała teraz BEZPOŚREDNIE ostrzeżenie dla Stanów Zjednoczonych i NATO: „Jeśli zachodnia broń zostanie użyta do uderzenia głęboko w Rosję, konsekwencje dotkną obie strony Atlantyku”.

Bezpośrednie ostrzeżenie zostało DOSTARCZONE OSOBIŚCIE przez kuriera dyplomatycznego do Białego Domu.

Stało się to po tym, jak Ukraina zaczęła używać broni dostarczonej przez Zachód do atakowania celów oddalonych o nieco ponad 1000 km w głąb Rosji, a po tym, jak USA oświadczyły W TYM TYGODNIU, że „jesteśmy bliscy porozumienia w sprawie dostarczenia Ukrainie pocisków manewrujących dalekiego zasięgu, zdolnych dosięgnąć głęboko terytorium Rosji”.

To szybko rozwijająca się historia. Sprawdzaj aktualizacje.

AKTUALIZACJA 15:45 EDT --

Ambasador Rosji w Waszyngtonie, Anatolij Antonow, TERAZ RÓWNIEŻ OŚWIADCZYŁ PUBLICZNIE: „ Jeśli zachodnia broń zostanie użyta głęboko w Rosji, konsekwencje dotkną obie strony Atlantyku”.

Co gorsza, powiedział to podczas dyskusji na temat trwających zmian w doktrynie użycia broni nuklearnej przez Rosję!

------------------------------------------------------------

Rosja wygrała II WŚ a USA w obecnym stanie nie mają 
absolutnie żadnych szans w jakiekolwiek wojnie z Rosją.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

6th Wrzesień 2024, 11:14
Bardzo przerażający film o kolejnym programie mordowania
niewinnych ludzi za pomocą 'szczepionek'!

LUCYFERAZA👉Enzym znajdujący się w preparatach mRNA👈
Teraz już wiesz w jaki sposób objawi się znamię bestii w ciele ludzi o którym mówił...

https://www.facebook.com/100088228959465/videos/531500952662037/?rdid=8DKpNey7GPf6mcir

Oto, co zapowiadają nam USA! Kolejna próba następnego mordu niewinnych
ludzi.

Możemy mieć pewność, że to także zostanie użyte, ponieważ oni to robią
w identyczny sposób, w jaki robili pierwszy rodzaj masowych mordów.

Wtedy nie było absolutnie żadnego powodu,
aby ludzi szczepić, teraz będzie następny wielki mord!

Wszystkie ich zbrodnie zakończą się dopiero pod koniec roku... 2030
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

7th Wrzesień 2024, 12:59
Bardzo mocne polecenie dla Izraela!

https://halturnerradioshow-com.translate.goog/index.php/news-selections/world-news/international-court-of-justice-declares-israel-occupation-unlawful-must-cease-immediately-dismantle-all-settlements?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

MIĘDZYNARODOWY TRYBUNAŁ SPRAWIEDLIWOŚCI UZNAJE OKUPACJĘ IZRAELA ZA „BEZPRAWNĄ”
I ONA MUSI ZOSTAĆ NATYCHMIAST ZAKOŃCZONA; ZLIKWIDOWANE WSZYSTKIE OŚRODKI

Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości, którego KAŻDY kraj na Ziemi jest sygnatariuszem Traktatu, który go ustanowił, orzekł, że okupacja palestyńska przez Izrael jest „nielegalna” i „musi zostać natychmiast zakończona”. Wszystkie osiedla muszą zostać zlikwidowane, a żaden kraj nie może uznać okupacji izraelskiej za „legalną”.

Krótki film poniżej przedstawia ogłoszenie w sądzie:

Każdy kraj na świecie podpisał konwencję genewską, na mocy której powołano Międzynarodowy Trybunał Sprawiedliwości, i KAŻDY kraj na świecie jest prawnie zobowiązany do podporządkowania się orzeczeniu sądu.

------------------------------------------------------------

Jest to bardzo mocne polecenie w stosunku do Izraela i najwidoczniej
jest to poważne na całym świecie na Ziemi.

Były poprzednio podobne polecenia, ale ten jest niezwykle groźny.

Jeżeli jest to aż tak ważne, oznacza to szybkie przemieszczenie się
Izraela w inne miejsce. Bardzo prawdopodobne jest to, że Izraelici
mogą się przenieść na... Ukrainę.

To jest niezwykle mocne polecenie bardzo mocnego Trybunału
Sprawiedliwości i możemy spodziewać się ciekawej reakcji samego
Izraela.

USA upadły niemal całkowicie a Izrael nie posiada praktycznie
żadnego wsparcia na całej Ziemi. To już nie są żarty.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

8th Wrzesień 2024, 04:04
Rosjanie są nadal przeciwko USA!!!

https://www-rt-com.translate.goog/russia/603654-sanctions-trump-harris-medvedev/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

Sankcje wobec Rosji pozostaną… dopóki USA się nie załamią – Medvedev

Były prezydent Rosji przewidział, że ani Trump, ani Harris nie zniosą ograniczeń nałożonych na Moskwę

Były prezydent Rosji Dmitrij Miedwiediew powiedział, że szeroko zakrojone sankcje wobec Rosji pozostaną w mocy niezależnie od tego, kto wygra wybory prezydenckie w USA w listopadzie.

Na początku tego tygodnia kandydat Partii Republikańskiej na prezydenta Donald Trump obiecał, że „będzie stosował sankcje w jak najmniejszym stopniu”, jeśli powróci do Białego Domu.

W poście zamieszczonym w sobotę na portalu Telegram Miedwiediew podkreślił, że komentarz Trumpa nie oznacza, że ​​zniesie on kary nałożone na Moskwę.

„Pomimo całej swojej pozornej brawury jako 'outsidera' Trump jest ostatecznie insiderem establishmentu. Tak, jest ekscentrycznym narcyzem, ale jest też pragmatykiem” – powiedział urzędnik, który obecnie pełni funkcję zastępcy przewodniczącego Rady Bezpieczeństwa Rosji.

Były prezydent USA rozumie, że sankcje szkodzą roli dolara jako międzynarodowej waluty rezerwowej, ale dla niego jest to nadal „niewystarczający powód, aby przeprowadzić rewolucję w USA i sprzeciwić się antyrosyjskiej linii niesławnego Deep State, która jest o wiele silniejsza niż jakikolwiek Trump” – argumentował Miedwiediew.

Jeśli chodzi o kandydatkę Demokratów na prezydenta Kamalę Harris, to „nie należy spodziewać się po niej żadnych niespodzianek”, jeśli wygra wybory – przewidział Miedwiediew.

„Ona jest niedoświadczona i, według jej wrogów, po prostu głupia. Piękne, bezsensowne przemówienia i nudne, „poprawne” odpowiedzi na pytania będą dla niej przygotowane, a ona będzie je czytać z promptera, śmiejąc się zaraźliwie” – powiedział.

Były prezydent Rosji zauważył, że Związek Radziecki był objęty sankcjami przez większość XX wieku. Teraz Rosja spotyka się z podobnym traktowaniem ze strony USA i ich sojuszników, ale na o wiele większą, „bezprecedensową” skalę – dodał.

„Więc sankcje są wieczne. Albo raczej, dopóki USA nie upadną podczas nieuchronnej nowej wojny domowej. W końcu Hollywood kręci filmy o tym z jakiegoś powodu” – napisał Medvedev.

Zdaje się, że nawiązywał do niedawno opublikowanego filmu „Wojna secesyjna” w reżyserii Alexa Garlanda, opowiadającego historię grupy reporterów wojennych podróżujących po Ameryce w celu przeprowadzenia wywiadu z prezydentem pośród walk pomiędzy rządem federalnym a ruchem secesjonistycznym z Teksasu i Kalifornii.

USA i ich sojusznicy nałożyli rekordową liczbę 22 000 sankcji na Moskwę od 2014 r., kiedy Krym ponownie przyłączył się do Rosji, a konflikt między Ukrainą a republikami Donbasu wybuchł po wspieranym przez Zachód zamachu stanu w Kijowie. Liczba ograniczeń gwałtownie wzrosła po rozpoczęciu operacji wojskowej Moskwy przeciwko Ukrainie w lutym 2022 r. Władze rosyjskie potępiły sankcje jako nielegalne, odpowiadając zakazami podróży dla zachodnich urzędników i innymi środkami.

-------------------------------------------------

Tak to wygląda ze strony Rosji.

Są wiele problemy w USA, które są ukrywane przez światem, ale
najnowsze informacje idą już bardzo daleko.

Jeżeli oficjalnie już się pokazuje, że USA jest całkowicie zniszczone,
możemy mieć pewność, że Babilon Wielki już się nigdy z tego nie
podniesie.

Ich upadek jest bardzo oczywisty i zrozumiały.

USA miały pod sobą wiele mniejszych państw poza USA, z których
zdzierano każdego dolara. To powodowało wielką moc USA i armii
ponieważ z tych małych państw USA brały niemal wszystko, a państwa
te były niezwykle ubogie.

Wszystkie wartościowe rzeczy wraz z pieniędzmi szły do USA i USA
na tym żyło przez cały swój 300 letni okres czasu.

To wszystko upadło i te państwa żyją bardzo dobrze, ale USA dlatego
upadł i już nigdy się nie podniesie. To jest i zawsze był wyrok z Biblii,
oczywiście wydany przez samego Boga.

Podaję ciągle te same rzeczy, ponieważ jest to oczywisty dowód znanych
nam proroctw Biblii.

http://www.zbawienie.com/Bozy-wyrok-nad-USA.htm

Zwłaszcza ten artykuł!!!

https://www.zbawienie.com/tajemniczy-babilon.htm

Upadek USA jest dla nas wyjątkowym dowodem Bożych
proroctw biblijnych i jeżeli USA upadły aż tak nisko, spodziewajmy
się 100 procentowego wypełnienia się wszystkich biblijnych zapowiedzi
na... WSZYSTKO, co istnieje w proroctwach Biblii.

Czy jakakolwiek religia rozumie te Boże proroctwa wprost z Biblii?
Oceńcie to sami, drodzy bracia i siostry!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

10th Wrzesień 2024, 07:20
Wiadomość z USA o Ukrainie...

https://www-naturalnews-com.translate.goog/2024-09-08-ukrainian-government-collapsing-panicked-zelensky-purges-officials.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

Ukraiński rząd UPADA, gdy spanikowany Zełenski dokonuje czystek urzędniczych
09.08.2024 // Ethan Huff //Widoki

Jeśli sprawy idą tak dobrze dla Ukrainy, jak donoszą zachodnie media, to dlaczego Wołodymyr Zełenski dokonuje czystek wśród wysokich rangą urzędników w swoim reżimie, jakby wyznaczono nagrodę za jego głowę?

Według doniesień Zełenski zwolnił Rostisława Szurmę, zastępcę szefa swojego biura, i przyjął listy rezygnacyjne od trzech ministrów w tym tygodniu. Wicepremier Ukrainy również zrezygnował z urzędu w nagłym odejściu.

Zełenski wydał dekret na stronie internetowej ukraińskiego rządu, w którym poinformował, że Szurma nie jest już zatrudniony przez reżim, nie podano jednak powodu jego nagłego zwolnienia.

Rusłan Stefanczuk, przewodniczący ukraińskiego parlamentu, ujawnił ponadto, że następujący politycy złożyli rezygnacje w tym tygodniu:

Wicepremier ds. integracji europejskiej Olga Stefaniszyna

Minister Przemysłu Strategicznego Aleksandr Kamyszyn

Minister Sprawiedliwości Denis Maliuski

Minister Ochrony Środowiska Rusłan Strilets

Mówi się również, że Zełenski rozważa zwolnienie ministra spraw zagranicznych Dmitrija Kuleby i wielu innych wysoko postawionych urzędników, twierdzą liczne anonimowe źródła zaznajomione ze sprawą.

(Powiązane: Tymczasem Stany Zjednoczone i NATO kontynuują swój plan wymuszenia na Rosji zakupu broni nuklearnej – co mogłoby pójść nie tak?)

Ukraina przegrywa

Od początku wojny między Rosją a Ukrainą rząd Zełenskiego był drzwiami obrotowymi. Wysocy urzędnicy przychodzą i odchodzą według kaprysu Zełenskiego, jak się wydaje, zwykle w związku z niepowodzeniami Ukrainy i niepowodzeniami w powstrzymywaniu Rosji.

Walerij Załużny, były dowódca naczelny ukraińskich sił zbrojnych, został odwołany przez Zełenskiego na początku tego roku po nieudanej kontrofensywie, w wyniku której życie straciło około 160 000 ukraińskich żołnierzy.

Jesienią ubiegłego roku minister obrony Aleksiej Reznikow został zwolniony z powodu jego domniemanego udziału w poważnych skandalach korupcyjnych, które mogły mieć wpływ na porażkę Ukrainy w kontrofensywie.

W ostatniej rundzie zwolnień Zełenski najwyraźniej wziął na celownik kluczowych urzędników wysokiego szczebla, których określano mianem „reformatorów”, sugerując, że próbowali zrobić coś innego niż to, czego Zełenski od nich oczekiwał. Jedno ze źródeł medialnych opisało tych zwolnionych reformatorów jako „szczególnie bliskich Waszyngtonowi”.

Za każdym razem, gdy Zełenski zwalnia ludzi, ukraińska armia wydaje się ponosić kolejną dotkliwą stratę na polu bitwy. Weźmy na przykład ostatnią transgraniczną ofensywę w rosyjskim obwodzie kurskim. Wysiłek ten okazał się ogromną porażką, gdy Ukraina straciła ponad 9300 żołnierzy i prawie 750 pojazdów opancerzonych.

Ukraina rzuca teraz wszystko, co jej zostało, na ofensywę kurską, mając nadzieję, że coś się przyjmie. Najbardziej zaprawione w bojach wojska Ukrainy zostały tam przekierowane, ponieważ siły rosyjskie zdobywają duże tereny w regionie Donbasu, gdzie mają nadzieję odzyskać ważny węzeł logistyczny zwany Pokrowskiem.

Z różnych źródeł medialnych wynika, że ​​niemal wszyscy poniżej poziomu Zełenskiego obwiniają go za ciągłe niepowodzenia Ukrainy w walce z Rosją. Żołnierze, ustawodawcy i analitycy wojskowi wskazują palcami na Zełenskiego jako największego przegranego w pokoju, jeśli chodzi o trzymanie Rosji z dala od Donbasu.

„Pewnym znakiem zwycięstwa jest to, że coraz więcej przywódców jest czyszczonych” – napisał sarkastycznie jeden z komentatorów. „Oczywiście wojna idzie na korzyść Ukrainy. Dlaczego, w tym tempie, nie tylko Zachód będzie miał ostatniego Ukraińca, ale Zełenskiemu zabraknie Ukraińców do strzelania”.

Inny wyraził smutek z powodu masowych strat wśród Ukraińców pod rządami Zełenskiego, „blaszanego dyktatora i bandyty”.

„Prawda jest taka, że ​​Rosji zaproponowano po prostu złoty odwrót, podczas gdy Ukraińcy-goje zostali ze zniszczonym, zadłużonym krajem i pół milionem zabitych”.

Inny nazwał Zełenskiego „niezrównoważonym wariatem”, który popchnął Ukrainę na mroczną ścieżkę, z której nie ma powrotu.

„To zawsze miało się źle skończyć” – dodała ta osoba. „Jedyne, co pozostało, to upewnić się, że odszedł na dobre”.

Najnowsze wiadomości o wojnie Zachodu ze Wschodem i walce o globalną dominację można znaleźć na stronie WWIII.news .

Źródła wykorzystane w tym artykule obejmują:

TheAustralian.com.au

NaturalNews.com

-------------------------------------------------------------

To nam wskazuje, że negatywne informacje z Ukrainy są
praktycznie zawsze dobrze podane i Ukraina cały czas dostaje
lanie pomimo przeciwnych informacji.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

11th Wrzesień 2024, 05:57
RATUJCIE SWOJE DZIECI | Gardasil prowadzi do sterylizacji kobiet | POLSKI LEKTOR

https://rumble.com/v5efl82-ratujcie-swoje-dzieci-gardasil-prowadzi-do-sterylizacji-kobiet-polski-lekto.html?e9s=src_v1_upp

-----------------------------------------------------

Niemcy Otwierają Oczy! Nagle Ujawniono Powiązanie Przestępczości z Imigracją! - Analiza Ator

-----------------------------------------------------

Jak wyraźnie widzimy, następują małe informacje o pośrednich
atakach osób wziętych do różnych państw, ponieważ im 'należy'
się więcej niż ludziom zawsze żyjących, jak Polacy na swojej Ziemi.

Dlaczego oni muszą wziąć ludzi do swoich państw z innych państw!?

Jeżeli nie dają oni sobie rady w swoich państwach, dlaczego się ich
sprowadza do własnych państw europejskich?

Ponieważ jest to atak na ludzi w Europie!

Dlaczego nikt nie proponuje Polakom przyjazdu do wspaniałych państw,
ani pomocy w otrzymaniu mieszkania, otrzymania dobrej pracy i.t.d.?

Odpowiedź jest prosta. Są to oczywiste oraz już znane nam ataki na
uczciwych Słowian w Europie, którzy otrzymują ludzi sobie całkowicie
niemiłych, mówiąc to bardzo delikatnie!!!

Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

13th Wrzesień 2024, 02:40
Mamy kolejne ataki pseudo ludzi na rodzaj ludzki, ale jakoś nie widać
żadnych chorób czy ataków na ludzi, poza zastrzykami na Covid-19!

W pierwszej fazie mordów zdrowych i niewinnych ludzi także nie widziano
żadnych powodów do szczepień.

-----------------------------------------------

Najnowsze badanie pokazuje samoorganizujące się nanoboty w zastrzykach na COVID-19

https://rumble.com/v5eo2fx-najnowsze-badanie-pokazuje-samoorganizujce-si-nanoboty-w-zastrzykach-na-cov.html

-----------------------------------------------

https://www-rt-com.translate.goog/news/603938-sweden-pay-migrants-leave/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

Szwecja zapłaci imigrantom za wyjazd

Jak powiedział minister rządu Johan Forssell, decyzja ta jest częścią „zmiany paradygmatu” w polityce migracyjnej państwa nordyckiego

Szwecja zapłaci imigrantom do 34 000 dolarów za powrót do ich ojczystych krajów, powiedział w czwartek reporterom minister ds. migracji Johan Forssell. Oświadczenie Forssella pojawia się w obliczu szerszego odwrócenia niegdyś liberalnej polityki migracyjnej tego nordyckiego kraju.

Jak powiedział Forssell na konferencji prasowej, imigranci, którzy dobrowolnie opuszczą Szwecję od 2026 r., będą mogli otrzymać kwotę do 350 tys. koron szwedzkich (34 tys. dolarów).

W ramach systemu dotacji ustanowionego w połowie lat 80. Szwecja oferuje obecnie migrantom do 10 000 koron (970 USD) na osobę dorosłą i 5000 koron (485 USD) na dziecko, aby mogli wyjechać. Jednak Forssell powiedział, że tylko jedna osoba skorzystała z tej oferty w zeszłym roku.

Ludvig Aspling z prawicowej partii Szwedzcy Demokraci, której partia wspiera centrowy rząd kraju, powiedział, że gdyby dotacja została zwiększona i więcej osób dowiedziałoby się o niej, byliby bardziej skłonni skorzystać z oferty. Aspling przewidział, że bezrobotni lub osoby wykonujące nisko płatne prace, polegające na rządowych zasiłkach, „byłyby zainteresowane” taką ofertą.

Więcej w linku....

------------------------------------------------

https://news-antiwar-com.translate.goog/2024/09/11/russia-says-it-could-combine-with-china-if-both-face-threat-from-the-us/?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

Rosja twierdzi, że może „połączyć się” z Chinami, jeśli oba kraje staną w obliczu zagrożenia ze strony USA

Komentarz ten pojawia się w momencie, gdy Rosja prowadzi duże ćwiczenia morskie z udziałem Chin
przez Dave DeCamp 11 września 2024 o 19:30 ET KategorieAktualnościTagiChiny , Rosja
Rzeczniczka rosyjskiego MSZ Maria Zacharowa powiedziała w środę, że partnerstwo Rosji z Chinami nie jest skierowane przeciwko żadnemu państwu trzeciemu, ale oba kraje mogłyby „połączyć siły”, aby odpowiedzieć na zagrożenia ze strony USA.

„Chciałabym przypomnieć, że Moskwa i Pekin odpowiedzą na „podwójne powstrzymywanie” ze strony Stanów Zjednoczonych „podwójną kontratakiem”” – powiedziała Zacharowa, zapytana o plany USA dotyczące rozmieszczenia w Japonii systemu rakietowego Tyfon na kilka miesięcy , donosi Reuters .

Typhon to nowy system rakietowy opracowany przez USA, który zostałby zakazany na mocy Traktatu o pośrednich siłach nuklearnych (INF), traktatu między USA a Rosją, który administracja Trumpa zerwała w 2019 r. INF zabraniał stosowania naziemnych systemów rakietowych o zasięgu od 310 do 3400 mil.

Typhon może wystrzeliwać pociski Tomahawk zdolne do przenoszenia ładunków jądrowych, których zasięg wynosi ponad 1000 mil. Stany Zjednoczone niedawno rozmieściły system Typhon na Filipinach i planują wysłać systemy rakietowe do Niemiec do 2026 r., co Rosja uważa za poważne zagrożenie.

„Oczywiste jest, że zarówno Rosja, jak i Chiny zareagują na pojawienie się dodatkowych i bardzo poważnych zagrożeń rakietowych, a ich reakcja będzie daleka od politycznej, co również zostało wielokrotnie potwierdzone przez oba kraje” – powiedziała Zacharowa.

Komentarze Zacharowej pojawiają się w trakcie rosyjskich ćwiczeń morskich na dużą skalę, w których według rosyjskiego wojska bierze udział ponad 90 000 osób , 400 okrętów wojennych i podwodnych oraz 120 samolotów. Chiny biorą udział w części ćwiczeń na Pacyfiku trzema chińskimi okrętami i 15 samolotami.

Rosja i Chiny zwiększyły współpracę wojskową w ostatnich latach bezpośrednio w odpowiedzi na podobną presję, jakiej oba kraje doświadczają ze strony USA i ich sojuszników. Zacharowa nalegała, że ​​relacje mają charakter obronny.

„Nasze stosunki nie są skierowane przeciwko krajom trzecim… i podwójna kontrakcja temu nie przeczy. To jest pozycja obronna, to nie jest inicjatywa mająca na celu atakowanie innych krajów” – powiedziała agencji Reuters . „Ale jeśli agresywna polityka ataku jest realizowana przeciwko nam z jednego centrum, dlaczego nie połączymy naszego potencjału i nie damy odpowiedniego odbicia?”

---------------------------------------------

Widać wyraźnie, że bardzo niewiele prawdy można przeczytać
w obecnych masowych kłamstwach większości państw.

Początek kłamstw wzięła Ziemia, będąca podobno... kulą!
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

14th Wrzesień 2024, 04:27
Wstawiam niezwykły film, ale jest z nim pewien problem.

Kiedy ja wstawiam polski język do czytania, to na oryginalnym
filmie podaje prawidłowo po polsku.

Czyli włączam film, naciskam na dolne kółko (jest tylko jedno)
i wybieram język polski i to działa bez problemu.

Dlatego wstawiam film i polecam nacisnąć na białe kółko na dole
ekranu na prawej stronie i wybrać język polski, który w ten sposób
powinien działać, ale pewności nie mam.

Jeżeli to się nie uda u was, przetłumaczę tekst na polski i wam wyślę.

Ten film jest jakoś tak wstawiony, że go nie mogę skopiować z polskim
językiem.

-------------------------------------------

https://us.europathelastbattle.net/watchnow-beta-test.html

Owo kółeczko jest na prawej stronie na dole tego filmu.

Dopiero ten film podaje nam oczywistą prawdę!

Proszę mnie powiadomić, czy można oglądać ten film z polskim tekstem.
Henry Kubik
Henry Kubik
Admin

15th Wrzesień 2024, 04:09
https://halturnerradioshow-com.translate.goog/index.php/news-selections/world-news/russian-diplomat-families-have-left-the-united-states?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

Rodziny rosyjskich dyplomatów OPUŚCIŁY Stany Zjednoczone

Jak donoszą źródła, rodzina ambasadora Rosji Anatolija Antonowa opuściła Stany Zjednoczone i wróciła do Rosji.

Jak donoszą źródła, rodziny innych wysoko postawionych dyplomatów z ambasady Rosji w Waszyngtonie i konsulatu w Nowym Jorku również opuściły USA na początku tego tygodnia.

Według źródeł mających wiedzę na temat rosyjskich działań dyplomatycznych w USA, pozostali wysocy rangą dyplomaci z Rosji pracują obecnie w „szkieletowej obsadzie” zarówno w ambasadzie, jak i w konsulatach.

I drugi artykul.

https://halturnerradioshow-com.translate.goog/index.php/news-selections/world-news/russia-formally-notifies-united-nations-if-us-uk-approve-western-weapons-strikes-deep-into-russia-a-state-of-war-will-exist?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=pl&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp

AKTUALIZACJA 14:23 EDT – Rosja oficjalnie powiadamia Organizację Narodów Zjednoczonych: jeśli USA/Wielka Brytania zatwierdzą ataki zachodniej broni na Rosję – będzie istniał „stan wojny”

Władze Rosji wydały oświadczenie będące kontynuacją czwartkowego krótkiego wystąpienia prezydenta Władimira Putina, w którym ostrzegli, że jeśli USA i Wielka Brytania wyrażą zgodę na przeprowadzenie przez Ukrainę dalekosiężnych ataków na terytorium Rosji, wówczas NATO i Federacja Rosyjska oficjalnie znajdą się w stanie wojny .

W piątek ambasador Rosji przy ONZ, Wasilij Nebenzia, poinformował Radę Bezpieczeństwa ONZ, że kraje NATO „rozpoczną otwartą wojnę”, jeśli pozwolą zachodnim rakietom dalekiego zasięgu na atakowanie Rosji.

„Jeśli taka decyzja zostanie podjęta, oznacza to, że kraje NATO rozpoczynają otwartą wojnę z Rosją” – wprowadził wysłannik Moskwy . „W takim przypadku będziemy oczywiście zmuszeni do podjęcia pewnych decyzji, ze wszystkimi towarzyszącymi im konsekwencjami dla zachodnich agresorów ”.

AKTUALIZACJA 14:23 EDT --

Chiński minister obrony Dong Jun publicznie ogłosił dziś, że „ Chiny wesprą militarnie Rosję, jeśli NATO zaatakuje Rosję”.

Wcześniej w tym tygodniu prezydent Rosji Władimir Putin jasno dał do zrozumienia w wywiadzie telewizyjnym, że jeśli USA i NATO pozwolą Ukrainie zacząć używać rakiet dalekiego zasięgu dostarczonych przez Zachód, aby uderzyć w wewnętrzną Rosję, będzie to bezpośrednie zaangażowanie Stanów Zjednoczonych, krajów europejskich i NATO w wojnę z Rosją. Następnie wskazał, że nowoczesna, precyzyjna broń ze zbiorowego Zachodu wymaga satelitów, aby uderzyć w cele, a Ukraina nie ma żadnych satelitów.

W związku z tym Ukraina musiałaby mieć możliwość wykorzystania satelitów USA, UE/NATO, a to oznaczałoby bezpośrednie zaangażowanie się NATO w konflikt .

Co ważniejsze, nowoczesna, precyzyjna broń kolektywnego Zachodu nie może być zaprogramowana przez ukraińskie wojska; nie wiedzą jak. Ze względu na złożoność, takie programowanie celów musiałoby być wykonane przez prawdziwe wojska NATO, co jest, ponownie, bezpośrednim zaangażowaniem NATO w konflikt.

Putin zakończył stwierdzeniem, że jeśli NATO włączy się do konfliktu, zmieni się cała jego istota, a Rosja będzie musiała podjąć decyzję w tej sprawie, biorąc pod uwagę nowe zagrożenia, jakie dla niej wystąpią.

DZISIAJ

Dziś rano ambasador Rosji przy ONZ oficjalnie powiadomił Radę Bezpieczeństwa ONZ, że jeśli przywódcy USA i Wielkiej Brytanii pozwolą Ukrainie na zaatakowanie Rosji bronią dalekiego zasięgu, wówczas między NATO a Federacją Rosyjską powstanie „stan wojny”. (Historia tutaj )

---------------------------------------

To wszystko wyglada bardzo groznie!!!

Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: