*** Modlitwa w intencji ***
+27
filtom
Zwykły
huberkinky
Odrodzony
anileve
polskapaw
Iraeneus
Tabitha
przebudzonyzesnu
Hugo
Edwedere
Andrzej
Olo
Skiper
danielkd
lusia
Cyryl
levrone55
efraimita
Liksar
Lotion
Obserwator
Bushi
Gregor
Marysia87
Henry Kubik
Kasia
31 posters
- Andrzej
- Liczba postów : 110
Re: *** Modlitwa w intencji ***
4th Luty 2016, 11:41
Jak wszyscy tak i ja dołączam się oczywiscie w modlitwie za Ciebie aby nasz Pan dał Ci zdrowie abysmy mogli juz zapewne niedługo wszyscy razem spotkac się w nowym swiecie.
6th Luty 2016, 01:35
Co z Marysią? Są jakieś wieści?
?????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????
Izajasza 10:(22) Bo, choćby twój lud, Izraelu, był tak liczny jak piasek morski, tylko resztka z niego się nawróci. Zagłada jest postanowiona zgodnie z pełnią sprawiedliwości. (23) Gdyż, jak jest postanowione, Wszechmocny, Pan Zastępów dokona zagłady na całej ziemi.
----------------------------------------------------------------------------------------
henrykubik@gmx.com
http://www.zbawienie.com
https://www.youtube.com/thewordwatcher
https://www.youtube.com/HenryKubik
- Kasia
- Liczba postów : 1213
6th Luty 2016, 10:55
Jezeli jest w szpitalu i po zabiegu to dzisiaj chyba wypada dopiero trzecia doba.
Musimy poczekać aż bedzie w domu.
Musimy poczekać aż bedzie w domu.
8th Luty 2016, 15:03
To wszystko wygląda bardzo niepokojąco.
Zaczynam się o nią bać!
Zaczynam się o nią bać!
Izajasza 10:(22) Bo, choćby twój lud, Izraelu, był tak liczny jak piasek morski, tylko resztka z niego się nawróci. Zagłada jest postanowiona zgodnie z pełnią sprawiedliwości. (23) Gdyż, jak jest postanowione, Wszechmocny, Pan Zastępów dokona zagłady na całej ziemi.
----------------------------------------------------------------------------------------
henrykubik@gmx.com
- Marysia87
- Liczba postów : 197
8th Luty 2016, 17:37
Hej Kochani
Nie miałam możliwości wcześniej pisać..
Jestem już w domku po wszystkim.
Operacja przebiegła NADZWYCZAJ dobrze (mimo moich przeciwwskazań), i tak samo wszystko się goi - tak dobrze, że lekarze byli bardzo zdziwieni i powiedzieli, że takiego przypadku jeszcze nigdy nie było
Mnie też nic kompletnie nie boli, od razu mogłam chodzić, dosłownie jakby nie było żadnej operacji...
Teraz czekam tylko na wyniki.
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i za modlitwę!
Chwała Ojcu i Synowi!
Nie miałam możliwości wcześniej pisać..
Jestem już w domku po wszystkim.
Operacja przebiegła NADZWYCZAJ dobrze (mimo moich przeciwwskazań), i tak samo wszystko się goi - tak dobrze, że lekarze byli bardzo zdziwieni i powiedzieli, że takiego przypadku jeszcze nigdy nie było
Mnie też nic kompletnie nie boli, od razu mogłam chodzić, dosłownie jakby nie było żadnej operacji...
Teraz czekam tylko na wyniki.
Dziękuję wszystkim za słowa otuchy i za modlitwę!
Chwała Ojcu i Synowi!
8th Luty 2016, 17:38
Chwała Ojcu i Synowi !!!!
Nie pamiętaj nam win naszych przodków, niech rychło przyjdzie ku nam miłosierdzie Twoje: bo bardzo jesteśmy słabi. Wspomóż nas Boże zbawienia naszego, przez wzgląd na chwałę Twojego Imienia i wyzwól nas i odpuść nasze grzechy przez wzgląd na Twoje Imię. (Psalm 79:8-9 .
___________________________________________________________________________________________________________
http://mojaopoka.blogspot.com/
8th Luty 2016, 17:40
Hahaa
Chwała Ojcu, że wysłuchał nasze modlitwy!!
Dobrze Marysia, że wszystko jest już ok
Chwała Ojcu, że wysłuchał nasze modlitwy!!
Dobrze Marysia, że wszystko jest już ok
- Kasia
8th Luty 2016, 17:45
Módlmy się do nadejścia wyniku.
Witaj w domciu siostrzyczko.
8th Luty 2016, 23:41
Mocny i dobry jest Pan !
8th Luty 2016, 23:43
Nasz Bóg to wspaniały Bóg!
henrykubik@gmx.com
- Edwedere
- Liczba postów : 211
9th Luty 2016, 02:30
Piękne !! Chwała naszemu Panu Bogu jedynemu !
9th Luty 2016, 07:18
Bóg nasz jest dobry, mocny i miłosierny!!! Niech będzie chwała naszemu Bogu, Stworzycielowi wszystkiego!!!
- Olo
- Liczba postów : 440
9th Luty 2016, 12:01
Cieszymy się twoim szczęściem i oddajemy chwałę Bogu.....
9th Luty 2016, 13:37
Bardzo się cieszę
- Lotion
- Liczba postów : 215
9th Luty 2016, 15:32
Chwała Bogu Naszemu Wszechmogącemu .
Mateusza 10:22 Kto wytrwa do końca, ten będzie zbawiony.
Psalm 139:23 Zbadaj mnie, Boże, i poznaj me serce; doświadcz i poznaj moje troski, i zobacz, czy jestem na drodze nieprawej, a skieruj mnie na drogę odwieczną!
- Lotion
10th Luty 2016, 12:15
Moi Drodzy, jeżeli mogę to tym razem ja mam do Was wielką prośbę o modlitwę....
Sprawy w moim domu nabierają tempa, dzieją się różne rzeczy dobre i złe ostatnio mało nie doszło do przepychaniny między mną a sąsiadem . Mój stan nerwów jest na wyczerpaniu. Staram się nie wątpić, ale boje się o moje dzieci, o rodzinę. Prawdopodobnie zamieszane w sprawę mogą być różne służby jak policja, opieka społeczna czy sąd . Mediacje rodzinne nie pomogły...
Proszę módlcie się, aby problem mojego związku (zdrowia żony) został rozwiązany w jak najlepszy dla nas sposób, by skończyła się ta udręka o siłę i ufność... Z pomocą Bożą niech wszystko się dobrze skończy, żeby nikt nie ucierpiał.
Panie Boże, niech będzie Wola Twoja!
Sprawy w moim domu nabierają tempa, dzieją się różne rzeczy dobre i złe ostatnio mało nie doszło do przepychaniny między mną a sąsiadem . Mój stan nerwów jest na wyczerpaniu. Staram się nie wątpić, ale boje się o moje dzieci, o rodzinę. Prawdopodobnie zamieszane w sprawę mogą być różne służby jak policja, opieka społeczna czy sąd . Mediacje rodzinne nie pomogły...
Proszę módlcie się, aby problem mojego związku (zdrowia żony) został rozwiązany w jak najlepszy dla nas sposób, by skończyła się ta udręka o siłę i ufność... Z pomocą Bożą niech wszystko się dobrze skończy, żeby nikt nie ucierpiał.
Panie Boże, niech będzie Wola Twoja!
Psalm 139:23 Zbadaj mnie, Boże, i poznaj me serce; doświadcz i poznaj moje troski, i zobacz, czy jestem na drodze nieprawej, a skieruj mnie na drogę odwieczną!
10th Luty 2016, 12:20
Pomódlmy się zatem, by żona Krzyśka opamiętała się i by nie ingerowały w jego rodzinę sługusy nasienia węża!!
- Kasia
10th Luty 2016, 12:34
Skoro sprawy nabierają tempa tzn.że w krótce musi się w końcu coś zmienić.
Będziemy się modlić
Będziemy się modlić
11th Luty 2016, 13:52
Krzysiu Głowa do góry!
Z pomocą naszego Kochanego Ojca na pewno wszystko się niedługo rozwiąże!
Będę się o Was modlić z całych sił
Z pomocą naszego Kochanego Ojca na pewno wszystko się niedługo rozwiąże!
Będę się o Was modlić z całych sił
- Lotion
11th Luty 2016, 14:46
Dziękuję, tylko wiara i modlitwa do Boga Naszego może coś zmienić na lepsze.
Właśnie się dowiedziałem, że czeka nas wizyta opieki społecznej we wtorek 16.02 o godz. 15:00. Wpłynęło ponoć kilka oddzielnych zgłoszeń.
Żona stwierdziła że trzeba posprzątać i od razu dodała by nie mówić im całej prawdy co się w domu dzieje . Chce, abym kłamał i ukrywał, a ja nie potrafię i nie chcę. W dodatku dodała, że jak każą się jej leczyć to odejdzie!
Boże dopomóż, bądź z nami w tej ciężkiej chwili, niech wszystko się dobrze skończy!
Właśnie się dowiedziałem, że czeka nas wizyta opieki społecznej we wtorek 16.02 o godz. 15:00. Wpłynęło ponoć kilka oddzielnych zgłoszeń.
Żona stwierdziła że trzeba posprzątać i od razu dodała by nie mówić im całej prawdy co się w domu dzieje . Chce, abym kłamał i ukrywał, a ja nie potrafię i nie chcę. W dodatku dodała, że jak każą się jej leczyć to odejdzie!
Boże dopomóż, bądź z nami w tej ciężkiej chwili, niech wszystko się dobrze skończy!
- Kasia
11th Luty 2016, 15:16
Nie leć na kłamstwach bo to się źle skończy.
Mów prawdę bo pewnego dnia się zdziwisz jak ci odbiorą prawa rodzicielskie.
Pamiętaj że jednak dalej w Polsce faworyzowane są matki i trzeba mieć dobre dowody by ci uwierzyli .(Wiem,bo w podobnej sytuacji był mój sąsiad którego była żona go wręcz zniszczyła)
Cokolwiek sie nie bedzie działo nie kłam.
Z Panem Bogiem i powodzenia.
Mów prawdę bo pewnego dnia się zdziwisz jak ci odbiorą prawa rodzicielskie.
Pamiętaj że jednak dalej w Polsce faworyzowane są matki i trzeba mieć dobre dowody by ci uwierzyli .(Wiem,bo w podobnej sytuacji był mój sąsiad którego była żona go wręcz zniszczyła)
Cokolwiek sie nie bedzie działo nie kłam.
Z Panem Bogiem i powodzenia.
11th Luty 2016, 19:46
Lotion zrób sobie POST i się zwróć do Ojca o pomoc.
ja również trzymam kciuki
ja również trzymam kciuki
Nie pamiętaj nam win naszych przodków, niech rychło przyjdzie ku nam miłosierdzie Twoje: bo bardzo jesteśmy słabi. Wspomóż nas Boże zbawienia naszego, przez wzgląd na chwałę Twojego Imienia i wyzwól nas i odpuść nasze grzechy przez wzgląd na Twoje Imię. (Psalm 79:8-9 .
___________________________________________________________________________________________________________
http://mojaopoka.blogspot.com/
- Olo
- Liczba postów : 440
11th Luty 2016, 22:30
Stary, proś Ducha Świętego o prowadzenie i ufaj Bogu, jesteśmy z Tobą....
16th Luty 2016, 07:51
Krzysiek! Powodzenia dzisiaj!
Niczego się nie bój..wiem, że będzie dobrze, a tym czasem pomodlę się o błogosławieństwo dla Ciebie na ten dzień!
Niczego się nie bój..wiem, że będzie dobrze, a tym czasem pomodlę się o błogosławieństwo dla Ciebie na ten dzień!
- Lotion
16th Luty 2016, 08:13
Dziękuję za pamięć i modlitwę, na pewno sie przyda!
Staram sie być spokojnym i ufać Bogu lecz jestem tylko człowiekiem, zmęczonym całą sytuacja, a licho nie śpi i to wykorzystuje
Całkowicie chcę oddać sprawę Duchowi Świętemu, niech będzie wola Pana Naszego, On wie co dla Nas najlepsze! Niech się stanie.
Staram sie być spokojnym i ufać Bogu lecz jestem tylko człowiekiem, zmęczonym całą sytuacja, a licho nie śpi i to wykorzystuje
Całkowicie chcę oddać sprawę Duchowi Świętemu, niech będzie wola Pana Naszego, On wie co dla Nas najlepsze! Niech się stanie.
Pozwolenia na tym forum: