Powrót Nefilimów
+21
Zwykły
Iraeneus
Milosc
Gregor
Edwedere
Arkadia
Liksar
Jacek86
lusia
ikiro
Mutu
Kasia
Olo
Hugo
Marysia87
Bushi
Cyryl
zipek
Obserwator
Kobieta
Henry Kubik
25 posters
Re: Powrót Nefilimów
13th Kwiecień 2015, 20:49
Hybrydy także istnieją i się rozmnażają, spójrz na ten fragment, dotyczący czasu bezpośrednio przed potopem:
Również i potem, czyli po potopie. A w samej spisanej historii jest wiele wzmianek o gigantach, w ziemi kananejskiej byli „synowie Anaka”, z jednym z gigantów walczył w młodości Dawid. Obecnie wystarczy jeśli znają jakiś lek lub zabieg sprawiający, że nie mają olbrzymiego wzrostu i dzięki temu fizycznie się od nas nie różnią w sposób dostrzegalny. Tzn różnią się, ale to nie jest widoczne za wyjątkiem bliskiego kontaktu oko w oko.
A jedna z ich cech charakterystycznych jest to, że lubią o sobie opowiadać w ten sposób, że tylko wtajemniczone osoby rozumieją o co chodzi. W tej chwili nie mogę sobie przypomnieć zbyt wielu przykładów, przychodzi mi do głowy „prawo” Ich Troje, film „wywiad z wampirem” z Bradem Pittem gdzie ewidentnie jest to wyznanie złego ducha szczycącego się tym, że od iluś lat nie tknął ludzkiej krwi tylko zwierzęcą. Ja jestem przekonana na podstawie obserwacji, że oni są wśród nas, a ich skażenie jest czasem niewielkie a czasem bardzo duże
Gen 6:4 A w owych czasach, również i potem, gdy synowie boży obcowali z córkami ludzkimi, byli na ziemi olbrzymi, których im one rodziły. To są mocarze, którzy z dawien dawna byli sławni.
Również i potem, czyli po potopie. A w samej spisanej historii jest wiele wzmianek o gigantach, w ziemi kananejskiej byli „synowie Anaka”, z jednym z gigantów walczył w młodości Dawid. Obecnie wystarczy jeśli znają jakiś lek lub zabieg sprawiający, że nie mają olbrzymiego wzrostu i dzięki temu fizycznie się od nas nie różnią w sposób dostrzegalny. Tzn różnią się, ale to nie jest widoczne za wyjątkiem bliskiego kontaktu oko w oko.
A jedna z ich cech charakterystycznych jest to, że lubią o sobie opowiadać w ten sposób, że tylko wtajemniczone osoby rozumieją o co chodzi. W tej chwili nie mogę sobie przypomnieć zbyt wielu przykładów, przychodzi mi do głowy „prawo” Ich Troje, film „wywiad z wampirem” z Bradem Pittem gdzie ewidentnie jest to wyznanie złego ducha szczycącego się tym, że od iluś lat nie tknął ludzkiej krwi tylko zwierzęcą. Ja jestem przekonana na podstawie obserwacji, że oni są wśród nas, a ich skażenie jest czasem niewielkie a czasem bardzo duże
13th Kwiecień 2015, 21:23
Hugo podałaś werset jest dokładnie napisane, że "w owych czasach i potem" działo się coś takiego. Mamy świetne przykłady gigantów z Kanaanu, albo dynastie faraonów.
Jest też werset w Księdze Rodzaju:
Czyli widać też ingerencję Boga, który ograniczał możliwości bytowania spuścizny upadłych na ziemi.
Wcześniej w temacie rozważaliśmy wersety z Henocha. Dopytywałem się o tożsamość Azazela i Szemichazy. Henryk i Cyryl dobrze to wytłumaczyli.
Szatan kusił innych aniołów sexem z córkami ludzkimi. Ci którzy zeszli w pierwszej kolejności, czyli 200 'Czuwających' zostało za karę zniewolonych. Mieli być widocznie przestrogą dla innych a proseder trwał dalej..po potopie widocznie również.
Zaintrygował mnie przytoczony przez Marysie werset..bardzo ciekawe:
Patrzcie na to!
Podane jest 6 imion aniołów o najciężych chyba grzechach. Jeden z nich nawet był tym co zwiódł Ewę!
1.Jekon
2.Asbeel
3.Gadrael
4.Penemue
5.Kasdeja
6.Kasbeel - Beka
7...
Jak inaczej jest zwany diabeł? Czyż to nie siedmiogłowy 'pradawny smok' - szatan??
Ile jest wizerunków diabła? Najróżniejsze jego wizje!
Brakuje więc siudmego z tych aniołów, które tworzyłyby siedmiogłowego smoka:
...7.Lucyfer -"anioł światłości"
Co o tym myślicie???
Wąż, pradawny smok może być zatem buntowniczym rządem w niebie z lucyferem - aniołem światłości na czele, który również postanowił sprowadzić na ziemie swoje stworzenie w postaci gigantów nefilimów. Zrobili to oczywiście kosztem innych niższych w hierachii i słabszych aniołów. Wszystko składa się do kupy!!
Myślę, że gdzieś są jeszcze ukrywane zwoje i ksiegi, które to ujawnią.
Tak jak przy znalezieniu 'zwojów z nad Morza Martwego' może były też inne, które ukryto?
Tak jak z Księgą Henocha..dla mnie to była zupełna nowość rzucająca światło na wiele ważnych spraw!!
Trzeba to przeanalizować i spróbować zestawić liczby z jego opisów.
Jest też werset w Księdze Rodzaju:
(3) I rzekł Pan: Nie będzie przebywał duch mój w człowieku na zawsze, gdyż jest on tylko ciałem. Będzie więc życie jego trwać sto dwadzieścia lat.
Czyli widać też ingerencję Boga, który ograniczał możliwości bytowania spuścizny upadłych na ziemi.
Wcześniej w temacie rozważaliśmy wersety z Henocha. Dopytywałem się o tożsamość Azazela i Szemichazy. Henryk i Cyryl dobrze to wytłumaczyli.
Szatan kusił innych aniołów sexem z córkami ludzkimi. Ci którzy zeszli w pierwszej kolejności, czyli 200 'Czuwających' zostało za karę zniewolonych. Mieli być widocznie przestrogą dla innych a proseder trwał dalej..po potopie widocznie również.
Zaintrygował mnie przytoczony przez Marysie werset..bardzo ciekawe:
4 Imię pierwszego jest Jekon. To jest ten, który zwiódł wszystkie byty anielskie. Sprowadził ich na ziemię i uwiódł ich przy pomocy córek ludzkich.
5 Imię drugiego jest Asbeel. Ten podsunął zły plan świętym bytom anielskim i zwiódł je tak, że zanieczyścili swe ciała z córkami ludzkimi.
6 Imię trzeciego jest Gadrael. Ten pokazał wszelkie śmiertelne ciosy synom ludzkim. On zwiódł Ewę i pokazał ludziom oręż śmierci: tarcze, pancerze i miecz do zabijania i wszelki śmiertelny oręż ludzi.
7 To z jego poduszczenia to wszystko przyszło na mieszkańców ziemi od owego czasu aż na wieki wieków.
8 Imię czwartego jest Penemue. Ten pokazał ludziom gorycz i słodycz oraz wyjawił im wszystkie tajemnice wiedzy.
9 Nauczył ludzi sztuki pisania atramentem i [wyrobu] papieru. Przez to wielu poszło na manowce od dawien dawna aż po dziś dzień.
10 Ludzie bowiem nie zostali stworzeni po to, aby wzmacniali swoją wiarę piórem i atramentem.
11 Ludzie bowiem zostali stworzeni po to, aby stali się jak aniołowie, czyli sprawiedliwi i czyści, i aby ich nie dotknęła wszystko niszcząca śmierć. Jednakże z powodu owej nauki idą ku zagładzie i z powodu owej mocy niszczy ich śmierć.
12 Piąty ma na imię Kasdeja. Ten pokazał ludziom wszystkie złe ciosy duchów i demonów oraz ciosy atakujące embrion w łonie [matki] tak, że następuje poronienie. [Pokazał też ciosy atakujące] duszę. [Pokazał im] ukąszenia węża i porażenia w południe, dziecko bestii zwanej "samiec" [...]
13 To jest zadanie Kesbeela, przyczyny przysięgi, który pokazał [przysięgę] świętym. Kiedy miesz-kał na wysokości w chwale nazywał się Beka.
Patrzcie na to!
Podane jest 6 imion aniołów o najciężych chyba grzechach. Jeden z nich nawet był tym co zwiódł Ewę!
1.Jekon
2.Asbeel
3.Gadrael
4.Penemue
5.Kasdeja
6.Kasbeel - Beka
7...
Jak inaczej jest zwany diabeł? Czyż to nie siedmiogłowy 'pradawny smok' - szatan??
Ile jest wizerunków diabła? Najróżniejsze jego wizje!
Objawienie 12 :3
I ukazał się drugi znak na niebie: Oto ogromny rudy smok, mający siedem głów i dziesięć rogów, a na jego głowach siedem diademów;
Brakuje więc siudmego z tych aniołów, które tworzyłyby siedmiogłowego smoka:
...7.Lucyfer -"anioł światłości"
Co o tym myślicie???
Wąż, pradawny smok może być zatem buntowniczym rządem w niebie z lucyferem - aniołem światłości na czele, który również postanowił sprowadzić na ziemie swoje stworzenie w postaci gigantów nefilimów. Zrobili to oczywiście kosztem innych niższych w hierachii i słabszych aniołów. Wszystko składa się do kupy!!
Myślę, że gdzieś są jeszcze ukrywane zwoje i ksiegi, które to ujawnią.
Tak jak przy znalezieniu 'zwojów z nad Morza Martwego' może były też inne, które ukryto?
Tak jak z Księgą Henocha..dla mnie to była zupełna nowość rzucająca światło na wiele ważnych spraw!!
Trzeba to przeanalizować i spróbować zestawić liczby z jego opisów.
- Marysia87
- Liczba postów : 197
13th Kwiecień 2015, 21:45
Zipek - w Henochu akurat jest podana dokładna różnica między demonami, a aniołami.
To aniołowie nauczyli ludzi czarów, za co poniosą odpowiednią karę.
Natomiast demony, to duchy olbrzymów, które zamieszkują od czasów potopu Ziemię.
Gosiu, masz rację. Temat wałkowaliśmy tysiąc razy, podany cytat też dobrze znam. Mimo to wydawało mi się to zbyt nieprawdopodobne, aby upadli aniołowie widząc to, co spotkało ich synów w potopie, dalej praktykowali takie rzeczy...
A jednak.
Sam Henoch wspomina, ze po potopie zło się podwoi. Nie jest co prawda wypunktowane, o co mu chodzi, alec zapewne chodzi o ogół.
Tym bardziej, że przecież Noe nie przekazał swoim potomkom nauk aniołów (tajemnic), np na temat czarów, a dzisiaj wielu ludzi je zna. Zatem Upadli ponownie musieli objawić je ludziom. Musieli więc też (i dalej muszą) robić i inne rzeczy...
Henoch, r 91 (o czasach ostatecznych)
To aniołowie nauczyli ludzi czarów, za co poniosą odpowiednią karę.
Natomiast demony, to duchy olbrzymów, które zamieszkują od czasów potopu Ziemię.
Gosiu, masz rację. Temat wałkowaliśmy tysiąc razy, podany cytat też dobrze znam. Mimo to wydawało mi się to zbyt nieprawdopodobne, aby upadli aniołowie widząc to, co spotkało ich synów w potopie, dalej praktykowali takie rzeczy...
A jednak.
Sam Henoch wspomina, ze po potopie zło się podwoi. Nie jest co prawda wypunktowane, o co mu chodzi, alec zapewne chodzi o ogół.
Tym bardziej, że przecież Noe nie przekazał swoim potomkom nauk aniołów (tajemnic), np na temat czarów, a dzisiaj wielu ludzi je zna. Zatem Upadli ponownie musieli objawić je ludziom. Musieli więc też (i dalej muszą) robić i inne rzeczy...
Henoch, r 91 (o czasach ostatecznych)
5 Albowiem ja wiem, że niegodziwość nadal będzie trwać na ziemi i na ziemię spadnie wielka kara [*potop]. Nastanie koniec wszelkiej nieprawości, zostanie odcięta od swoich korzeni, a cała jej konstrukcja przeminie.
6 Niesprawiedliwość po raz drugi wzmoże się na ziemi, wszelkie czyny niesprawiedliwości i ucisku podwoją się.
7 Ale kiedy nieprawość, grzech, bluźnierstwo, zło i wszelki rodzaj [złych] czynów wzrośnie i [kiedy] odstępstwo, niegodziwość i nieczystość wzrosną, z nieba spadnie na nich wszystkich wielka kara. Święty Pan przyjdzie w zapalczywości swej i gniewie i dokona na ziemi sądu.
8 W owych dniach ucisk zostanie odcięty od korzeni, a korzenie niegodziwości razem z oszustwem zostaną pod niebem zniszczone.
- Marysia87
- Liczba postów : 197
13th Kwiecień 2015, 22:41
Kamil bardzo ciekawe spostrzeżenie!
Chociaz ja bym obstawiała jako siódmego Szemihazę (dowódca aniołów), albo Azazela (któremu jest przypisany cały grzech).
Hen, r 6:
Hen, r 10:
Jeśli chodzi o imię "Szatan" od dawna mnie to zastanawiało, czy to jest imię jakiegoś konkretnego anioła, czy raczej większego ogółu.
Podaję niektóre cytaty w odniesieniu do słowa "szatan", które mówią o tym, że nie może być to imię pojedynczej istoty.
Zacznę od Henocha (akurat przerabiam sobie tą księgę )
r 40
r 65
Marka 3:
Mateusza 12:
Mateusza 16:
Poszukałam trochę, co na temat pochodzenie słowa "szatan" mówi sam język hebrajski, z którego ponoć pochodzi to słowo.
Więc
https://www.google.pl/search?q=szatan+z+j%C4%99zyka+hebrajskiego&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=DCUsVevyFY70aODWgJgN
No i wszystko wydaje się pasować
Chociaz ja bym obstawiała jako siódmego Szemihazę (dowódca aniołów), albo Azazela (któremu jest przypisany cały grzech).
Hen, r 6:
3 Szemihaza, który był ich dowódcą, powiedział do nich: "Obawiam się, że może nie zechcecie tego zrobić i że tylko ja sam poniosę karę za ten wielki grzech".
4 Wszyscy odpowiadając mu rzekli: "Przysięgnijmy wszyscy i zwiążmy się przekleństwami, że nie zmienimy tego planu, ale doprowadzimy zamiar do skutku".
5 Następnie wszyscy razem przysięgli i związali się wzajemnie przekleństwami.
Hen, r 10:
8 Cała ziemia została zrujnowana nauką dzieł Azazela i jemu przypisz cały grzech!".
Jeśli chodzi o imię "Szatan" od dawna mnie to zastanawiało, czy to jest imię jakiegoś konkretnego anioła, czy raczej większego ogółu.
Podaję niektóre cytaty w odniesieniu do słowa "szatan", które mówią o tym, że nie może być to imię pojedynczej istoty.
Zacznę od Henocha (akurat przerabiam sobie tą księgę )
r 40
7 Czwarty głos, który usłyszałem, [należał do tych] , którzy wypędzali szatanów i nie pozwalali im stawić się przed Panem Duchów, aby oskarżać mieszkańców ziemi.
r 65
6 Wyszedł rozkaz sprzed Pana przeciw mieszkańcom ziemi, że musi nastać ich koniec, bo poznali wszystkie tajemnice aniołów i gwałt i moce szatanów, tajemnicę tajemnic, całą tajemnicę guślarzy, moc czarów i moc tych, którzy wytapiają metal na całej ziemi.
Marka 3:
(23) I przywoławszy ich, mówił do nich w podobieństwach: Jak może szatan szatana wypędzać?
Mateusza 12:
(25) A Isus, znając ich myśli, rzekł im: Każde królestwo, rozdwojone samo w sobie, pustoszeje, i żadne miasto czy dom, rozdwojony sam w sobie, nie ostoi się.
(26) A jeśli szatan szatana wygania, sam z sobą jest rozdwojony; jakże więc ostoi się królestwo jego?
Mateusza 16:
(23) A On, obróciwszy się, rzekł Piotrowi: Idź precz ode mnie, szatanie! Jesteś mi zgorszeniem, bo nie myślisz o tym, co Boskie, lecz o tym, co ludzkie.
Poszukałam trochę, co na temat pochodzenie słowa "szatan" mówi sam język hebrajski, z którego ponoć pochodzi to słowo.
Więc
http://chrystadelfianie.republika.pl/katalog_nauka/szatan.htm„szatan” jest nie przetłumaczonym słowem hebrajskim, które znaczy „przeciwnik”. „Szatan” może być „zły”, gdy jest przeciwnikiem „dobra” lub „dobry”, gdy jest przeciwnikiem „zła”.
https://www.google.pl/search?q=szatan+z+j%C4%99zyka+hebrajskiego&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=DCUsVevyFY70aODWgJgN
No i wszystko wydaje się pasować
14th Kwiecień 2015, 00:31
Azazel i Szemihaza byli dowódcami "Czuwających", którzy to związali się przekleństwami, czyli pierwszych dwustu aniołów co zeszli na ziemię.
Azazel jako ich przywódca został ukarany i uwięziony:
Co do określenia szatan to nie zgodziłbym się, że można je przyrównać do jednej osoby.
Jak napisałem w poprzednim poście, siedmiogłowy smok może reprezentować buntowniczy rząd lucyfera, który ten skopiował sobie na swój sposób mając nadal siedzibę w niebie. W odniesieniu do smoka jako zoorganizowanej grupy zbuntowanych aniołów można zatem odnieść się jako do jednostki i jednocześnie kilku/nastu/dziesięciu jednostek czyli szatan, szatany - jeden pies wykonujący jeden plan.
Smok też jest symbolem. Tak samo jak bestia czy nierządnica są to szatańskie twory, w których skład wchodzi wiele osób, ale jako symbole są jednostkami.
Azazel jako ich przywódca został ukarany i uwięziony:
Henocha 10:4-6
Następnie Pan powiedział do Rafała: "Zwiąż Azazela za ręce i nogi i wrzuć go do ciemności. Otwórz pustynię, która jest w Dudael, i wrzuć go tam. 5 I rzuć na niego chropowate i ostre kamienie i przykryj go ciemnością. Niech tam przebywa na zawsze! Przykryj jego oblicze, żeby nie mógł widzieć światła 6 I żeby w wielki dzień sądu mógł być wrzucony do ognia.
Co do określenia szatan to nie zgodziłbym się, że można je przyrównać do jednej osoby.
Jak napisałem w poprzednim poście, siedmiogłowy smok może reprezentować buntowniczy rząd lucyfera, który ten skopiował sobie na swój sposób mając nadal siedzibę w niebie. W odniesieniu do smoka jako zoorganizowanej grupy zbuntowanych aniołów można zatem odnieść się jako do jednostki i jednocześnie kilku/nastu/dziesięciu jednostek czyli szatan, szatany - jeden pies wykonujący jeden plan.
Smok też jest symbolem. Tak samo jak bestia czy nierządnica są to szatańskie twory, w których skład wchodzi wiele osób, ale jako symbole są jednostkami.
- Olo
- Liczba postów : 440
23rd Kwiecień 2015, 14:43
Ciekawy wykład, w zasadzie potwierdzający nasze domysły o "obcych" i roli rządu USA w tym wszystkim... http://tajemnice.robertbrzoza.pl/obcy/strefa-51-walka-z-obcymi/
24th Kwiecień 2015, 10:35
Ciekawe info:
"Niezwykłe osuwisko sunące niczym ziemne tsunami, zarejestrowane w Rosji "
https://www.youtube.com/watch?v=GkbQHIEwgwQ
Oto gdzie jest obwód Penzeński:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Obw%C3%B3d_penze%C5%84ski#/media/File:Map_of_Russia_-_Penza_Oblast_(2008-03).svg
Te same zjawisko tylko, że falę lody zaobserwowano w Kanadzie.
Czyżby trwały przygotowania do uwolnienia Bestii z Otchłani.
Pamiętajmy Rosja i Kanada to dwa państwa graniczące z Arktyką gdzie jest otchłań.
Ostatnio Rosja bierze się za wydobycie surowców naturalnych z Arktyki. Czyżby Rosja, dogadał się z Bestią i dlatego tak śmiało występuje przeciwko Watykanowi???
"Niezwykłe osuwisko sunące niczym ziemne tsunami, zarejestrowane w Rosji "
https://www.youtube.com/watch?v=GkbQHIEwgwQ
Oto gdzie jest obwód Penzeński:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Obw%C3%B3d_penze%C5%84ski#/media/File:Map_of_Russia_-_Penza_Oblast_(2008-03).svg
Te same zjawisko tylko, że falę lody zaobserwowano w Kanadzie.
Czyżby trwały przygotowania do uwolnienia Bestii z Otchłani.
Pamiętajmy Rosja i Kanada to dwa państwa graniczące z Arktyką gdzie jest otchłań.
Ostatnio Rosja bierze się za wydobycie surowców naturalnych z Arktyki. Czyżby Rosja, dogadał się z Bestią i dlatego tak śmiało występuje przeciwko Watykanowi???
- Kasia
- Liczba postów : 1213
24th Kwiecień 2015, 11:05
Na normalne osuwisko to nie wygląda.
Wręcz przeraża...
Bardzo zastanawiające ...
Bardzo ciekawe odkrycie Cyryl
Jezeli Rosja bierze sie za "wydobywanie surowców naturalnych z Arktyki"to na pewno mają cos w zanadrzu i nie to jest ich zamierzonym celem.
Moze byc całkiem realne to co piszesz.
Wręcz przeraża...
Bardzo zastanawiające ...
Bardzo ciekawe odkrycie Cyryl
Jezeli Rosja bierze sie za "wydobywanie surowców naturalnych z Arktyki"to na pewno mają cos w zanadrzu i nie to jest ich zamierzonym celem.
Moze byc całkiem realne to co piszesz.
- Kasia
19th Maj 2015, 17:02
Wstawiam to tutaj bo "normalni ludzie" takich rzeczy nie czynią.
Szok! Sataniści zmuszali ją do seksu z 1800 mężczyznami
Annabelle Forest miała 18 lat, gdy uciekła z domu z piekła rodem. Jej matka była członkiem satanistycznej sekty, w której uprawiano seks grupowy i zmuszano do udziaału w nim dzieci - informuje news.com.au. Teraz, w książce ujawnia szczegóły tego, co działo się za drzwiami domów na spokojnej uliczce w jednym z walijskich miasteczek.
Byłam uczennicą w dzień i niewolnicą seksualną w nocy - pisze Annabelle. - Było tak źle, że w pewnym momencie próbowałam odebrać sobie życie.
Dziewczyna od siódmego roku życia musiała brać udział w satanistycznych obrzędach, które kończyły się seksualnymi orgiami. Początkowo była tylko ich obserwatorem. Jednak gdy skończyła 11 lat została zgwałcona przez przywódcę sekty, Colina Batley'a.
SEKSUALNE SEKTY ATAKUJĄ. GURU GWAŁCI I I ZMUSZA DO STOSUNKÓW
Od tego czasu regularnie brała udział w orgiach. Zmuszono ją też do prostytucji - uprawiała seks z 1800 mężczyznami. Zarobione w ten sposób pieniądze wykorzystywano na utrzymanie sekty.
KRWAWE ORGIE Z DZIEĆMI. OTO SEKTA OBROŃCÓW CHRYSTUSA
Annabelle nie była jedynym dzieckiem wykorzystywanym przez sektę. Podobny los spotkał dzieci innych jej członków. Wmawiano im, że seks to rodzaj testu, dzięki któremu mogą zyskać przychylność ich bóstwa.
Dziewczyna uciekła z domu, gdy miała 18 lat - tuż po tym, jak urodziła dziecko przywódcy sekty. Opowiedziała policji o tym, co działo się w jej domu. Jej matka, przywódca sekty i inni jej członkowie trafili za kraty.
http://www.news.com.au/world/europe/annabelle-forests-memoir-devil-on-the-doorstep-details-suburban-satanic-sex-cult/story-fnh81p7g-1227066300189
Szok! Sataniści zmuszali ją do seksu z 1800 mężczyznami
Annabelle Forest miała 18 lat, gdy uciekła z domu z piekła rodem. Jej matka była członkiem satanistycznej sekty, w której uprawiano seks grupowy i zmuszano do udziaału w nim dzieci - informuje news.com.au. Teraz, w książce ujawnia szczegóły tego, co działo się za drzwiami domów na spokojnej uliczce w jednym z walijskich miasteczek.
Byłam uczennicą w dzień i niewolnicą seksualną w nocy - pisze Annabelle. - Było tak źle, że w pewnym momencie próbowałam odebrać sobie życie.
Dziewczyna od siódmego roku życia musiała brać udział w satanistycznych obrzędach, które kończyły się seksualnymi orgiami. Początkowo była tylko ich obserwatorem. Jednak gdy skończyła 11 lat została zgwałcona przez przywódcę sekty, Colina Batley'a.
SEKSUALNE SEKTY ATAKUJĄ. GURU GWAŁCI I I ZMUSZA DO STOSUNKÓW
Od tego czasu regularnie brała udział w orgiach. Zmuszono ją też do prostytucji - uprawiała seks z 1800 mężczyznami. Zarobione w ten sposób pieniądze wykorzystywano na utrzymanie sekty.
KRWAWE ORGIE Z DZIEĆMI. OTO SEKTA OBROŃCÓW CHRYSTUSA
Annabelle nie była jedynym dzieckiem wykorzystywanym przez sektę. Podobny los spotkał dzieci innych jej członków. Wmawiano im, że seks to rodzaj testu, dzięki któremu mogą zyskać przychylność ich bóstwa.
Dziewczyna uciekła z domu, gdy miała 18 lat - tuż po tym, jak urodziła dziecko przywódcy sekty. Opowiedziała policji o tym, co działo się w jej domu. Jej matka, przywódca sekty i inni jej członkowie trafili za kraty.
http://www.news.com.au/world/europe/annabelle-forests-memoir-devil-on-the-doorstep-details-suburban-satanic-sex-cult/story-fnh81p7g-1227066300189
20th Maj 2015, 20:31
Pojawiło się tego trochę w sieci.
Mowa o eksperymentach CERN i prawdopodobnej próbie otwarcia portalu.
Pokazują się ciekawe spekulacją łączące wiele faktów z tym związanych.
Ten film wydał mi się ciekawy. Jest po angielsku, ale autorka nawiązuje do Księgi Henocha i Objawienia.
Łączy wydarzenia z przyszłą wizytą Franciszka w Filadelfii we Wrześniu, także budzi zainteresowanie.
Mowa o eksperymentach CERN i prawdopodobnej próbie otwarcia portalu.
Pokazują się ciekawe spekulacją łączące wiele faktów z tym związanych.
Ten film wydał mi się ciekawy. Jest po angielsku, ale autorka nawiązuje do Księgi Henocha i Objawienia.
Łączy wydarzenia z przyszłą wizytą Franciszka w Filadelfii we Wrześniu, także budzi zainteresowanie.
22nd Maj 2015, 10:17
Ważne info:
Na Syberii nadal pojawiają się dziwne kratery nieznanego pochodzenia
https://www.youtube.com/watch?v=EWRMPKNy9bM
Te kratery powstały sztucznie. Są one na półwyspie Tajmyr:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tajmyr_(p%C3%B3%C5%82wysep)
Czyli blisko Arktyki, otchłani w której uwięziona jest Bestia. Pamiętajmy Rosja z Chinami są w otwartym konflikcie z Wielką Nierządnicą - Watykanem.
Na Syberii nadal pojawiają się dziwne kratery nieznanego pochodzenia
https://www.youtube.com/watch?v=EWRMPKNy9bM
Te kratery powstały sztucznie. Są one na półwyspie Tajmyr:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tajmyr_(p%C3%B3%C5%82wysep)
Czyli blisko Arktyki, otchłani w której uwięziona jest Bestia. Pamiętajmy Rosja z Chinami są w otwartym konflikcie z Wielką Nierządnicą - Watykanem.
- Kasia
24th Maj 2015, 19:15
Mistyka wojny Ukraińskiej
W filmie tym na przykładzie najnowszych wydarzeń historycznych pokazano w jaki sposób siły niematerialne wtrącają się w nasze życie, politykę i historię. Czym one są i jak działają. W filmie zobaczymy pełną listę najbardziej charakterystycznych znaków i przepowiedni dotyczących rozpadu Ukrainy.
W filmie tym na przykładzie najnowszych wydarzeń historycznych pokazano w jaki sposób siły niematerialne wtrącają się w nasze życie, politykę i historię. Czym one są i jak działają. W filmie zobaczymy pełną listę najbardziej charakterystycznych znaków i przepowiedni dotyczących rozpadu Ukrainy.
25th Maj 2015, 16:38
Wpis nie najnowszy i dla chrześcijan tez nic nowego,jednak jak sie czyta takie informacje ,podane zwłaszcza osobiście przez kogoś kto miał z tym styczność to jednak dreszczyk na skórze sie pojawia.
U mnie zwiekszył się przy czytaniu ostatniego zdania.
Wielu ludzi nie wierzących w zjawiska paranormalne, nadnaturalne istoty, hybrydy czy choćby nawet istoty pozaziemskie, niedługo zacznie w to wierzyć. Cała ta agenda jest częścią „Planu” opracowanego wiele wieków temu.
Moja rodzina służyła temu planowi przez wiele pokoleń. Podczas gdy wielu zaczyna rozumieć Boski plan końca czasów, ja służyłam agendzie stojącej w absolutnej sprzeczności ze wszystkim co pochodzi od świętego i sprawiedliwego Stwórcy.
Wszystko czym się dziele pochodzi z moich osobistych doświadczeń, chyba że zaznaczę inaczej. To co powiem może różnić się od wielu rzeczy które słyszeliście wcześniej. Wielu mi nie uwierzy, przynajmniej nie na początku.
NEFILIM
Ideą stojąca za „Nefilim” jest hybrydyzacja – nie tylko fizycznego DNA, ale również „duchowa” hybrydyzacja, połączenie ludzkiego DNA i duszy z „duchem” innego rodzaju, duchem nie manifestującym się i nie widocznym na naszej fizycznej płaszczyźnie.
To że nasze oczy nie widzą tych „duchów” nie oznacza że one nie istnieją, ani że nie potrafią się czasem manifestować a nawet „rozmnażać”. Wszystko jest kwestią znalezienia brakującej informacji i zdania sobie sprawy że taka możliwość istnieje.
Ktoś spytał się mnie niedawno czy kiedykolwiek w swoim życiu byłam świadkiem nadnaturalnej manifestacji i magii rytualnej. Pierwsze co przyszło mi do głowy – tak, każdego dnia od kiedy pamiętam, przez cały mój okres pracy dla ciemnych sił.
Kolejne co przyszło mi do głowy: nigdy nie uważałam by słowo „magia” było terminem pasującym do moich doświadczeń. Gdy człowiek pojmie już naturę nadnaturalnego, nie widzi w tym nic magicznego ani tajemniczego. Wszystko da się wyjaśnić. (..)
Temat Nefilim jest tylko małą częścią moich doświadczeń życiowych z czasów gdy służyłam, jak ja ich nazywam, organizacji. Projekt tworzenia fizycznych ciał dla duchowych zwierzchności istnieje naprawdę. Był na tyle prawdziwy i przerażający że porzuciłam całe swoje poprzednie życie, moją tożsamość i wszystko to nad czym ja i moja rodzina pracowaliśmy przez całe życie.
Te programy można podsumować tak: opony nadnaturalnego zła zaczynają dotykać fizycznej drogi.
Podziemne bazy i Nefilim istnieją naprawdę”
(…) Mamy pośród nas reprezentantów zła w fizycznych formach, wyglądających jak ludzie, lecz nimi nie będącymi.
Istnieją kombinacje ludzi i „nadnaturalnych” zdolne do działania w obu światach. Wiem że dzisiaj brzmi to jak fantastyka, ale niedługo wszyscy się przekonacie że nią nie jest.
Wszystkie te formy zła przygotowują się do ostatniej fazy „Planu” który jest czymś więcej niż tylko fizycznym i globalnym przejęciem kontroli nad ludzkością.
https://radtrap.wordpress.com/2012/05/28/podziemne-bazy-i-nefilim-naprawde-istnieja/
25th Maj 2015, 16:43
w dzisiejszej prasie- typu plotek, pudelek. Ulubienica młodych kobiet, sportsmenka ... jej oczy mnie zastanowiły, może to gra świateł...ale w dzisiejszym świecie nic mnie nie zdziwi- dlatego to wstawiam
Nie pamiętaj nam win naszych przodków, niech rychło przyjdzie ku nam miłosierdzie Twoje: bo bardzo jesteśmy słabi. Wspomóż nas Boże zbawienia naszego, przez wzgląd na chwałę Twojego Imienia i wyzwól nas i odpuść nasze grzechy przez wzgląd na Twoje Imię. (Psalm 79:8-9 .
___________________________________________________________________________________________________________
http://mojaopoka.blogspot.com/
Hybrydy coraz odważniej atakują ludzkość!
26th Maj 2015, 14:14
United Satanists of America – Doszczętne zbydlęcenie !
Buck Dobson wie jak to jest ucierpieć od pedofilów.
Na podstawie: http://3rm.info/main/56795-sdureli-sovsem-kompaniya-denver-vypustila-child-love-doll-seksualnye-kukly-detey-dlya-pedofilov.html
Doszczętne zbydlęcenie! Amerykańska firma „Denver” wypuściła na rynek „Child – love Doll” – seksualne lalki dla pedofilów.
Buck Dobson wie jak to jest ucierpieć od pedofilów.
Jego wielokrotnie, w wieku 10 lat, molestowała seksualnie 19-letnia siostra i jak mówi, blizny nigdy się nie zagoją.
Tym nie mniej molestowanie seksualne natchnęło Dobsona ażeby spędzić większą część swojego dorosłego życia na pracy poświęconej leczeniu pedofilii. W ciągu wielu lat Dobson próbował rehabilitować pedofilów w ramach systemu penitencjarnego Colorado i poprzez chrześcijańskie programy propagandowe ale jak sam powiedział, jego wysiłki skończyły się fiaskiem.
„Słuchajcie, nie możecie zmienić orientacji seksualnej pedofila i tego, że występuje ona, orientacja, bardziej u homofili niż u heteroseksualistów” – powiedział Dobson chrześcijańskiej gazecie „The Daily”.
„Można spróbować zmusić pedofila do powstrzymania się od dotykania dzieci, co czasami działa, ale ci ludzie pragną dzieci i pragnienie to tkwi głęboko w genach. Tak więc po co próbować zmienić to czego nie można zmienić?” – pyta Dobson.
Zamiast tego Dobson zakłada firmę, która będzie produkować dla rynku życia, tak dla mężczyzn jak i dla kobiet, lalki – dzieci i lalki-niemowlęta, dla miłości, które pedofile będą wykorzystywać do stosunków seksualnych.
„Te lalki będą odczuwane i będą pachnieć, jak prawdziwe dzieci, i będą miały wszystkie pikantne szczegóły” – stwierdził Dobson. „Pedofile pokochają je”.
Dobson także poszukuje pieniędzy. „Będę próbował uzyskać dotację rządową aby skompensować koszty uruchomienia produkcji, aby utrzymać niską cenę na lalki tak żeby mógł kupić sobie do łóżka takie seksualne dziecko – lalkę każdy pedofil w Ameryce. To także dla mnie świetna możliwość biznesu ponieważ liczba pedofilów rośnie. Jest to ogromny, rozrastający się rynek, na który nikt nie wszedł, jak na razie”.
Firma Dobsona będzie produkowała, na początek trzy, podstawowe modele ale ostatecznie planuje on produkcję dla klientów kilku rodzajów do wyboru, poczynając od wyboru koloru oczu i włosów, a także pozwalając klientom na wybór rodzaju ciała, pulchne, smukłe i przysadziste.
Dobson stwierdził, że przewiduje także dodanie przycisku za pomocą którego użytkownicy będą mogli wywołać płacz dziecka albo jego śmiech.
„Większość pedofilów wie, że to co robią jest niewłaściwe” – powiedział Dobson. „Oni nie chcą tego robić (molestować seksualnie żywych dzieci) i trafić do więzienia. Tak więc dajmy im zdrową alternatywę żeby nie czuli potrzeby naruszania naszego życia i naszych dzieci” – podsumował Dobson.
Na podstawie: http://3rm.info/main/56795-sdureli-sovsem-kompaniya-denver-vypustila-child-love-doll-seksualnye-kukly-detey-dlya-pedofilov.html
Data publikacji: 7.05.2015
Izajasza 10:(22) Bo, choćby twój lud, Izraelu, był tak liczny jak piasek morski, tylko resztka z niego się nawróci. Zagłada jest postanowiona zgodnie z pełnią sprawiedliwości. (23) Gdyż, jak jest postanowione, Wszechmocny, Pan Zastępów dokona zagłady na całej ziemi.
----------------------------------------------------------------------------------------
henrykubik@gmx.com
http://www.zbawienie.com
https://www.youtube.com/thewordwatcher
https://www.youtube.com/HenryKubik
- Kasia
26th Maj 2015, 18:18
PORNOGRAFICZNA MASZYNA DLA
PEDOFILÓW W CENTRUM NAUKI
KOPERNIK?
Na maszynie znajdującej się w Centrum jest napis "strefy erogenne", zaś pod nim można przeczytać: "
Naciskaj kolejne guziki i słuchaj, jak i gdzie chłopcy i dziewczęta lubią być dotykani podczas intymnych zbliżeń". Uwagę zwraca fakt, iż mówi się tu nie o "mężczyznach i kobietach", ale o "chłopcach i dziewczętach". Z artykułu dowiadujemy się również, na czym polega instruktaż w zakresie stref erogennych, np.: "Pieszczoty penisa i jego okolic powodują niezwykle intensywne doznania, chociaż fałszywe jest rozpowszechnione przekonanie, że to jedyne wrażliwe seksualnie miejsce na ciele mężczyzny. Często pieszczoty te traktuje się tylko jako drogę do uzyskania wzwodu. Tymczasem są one przyjemne same w sobie" - czytamy w piśmie, jakie skierował do prokuratury prof. Ryszard Legutko.
Jest to eksponat naukowy, jest on oznakowany, widnieje na nim napis, że dotyczy seksu i że jest dedykowany, rekomendowany dla osób po 12 roku życia, zgodnie z podstawa programową - powiedziała zastępca rzecznika prasowego Centrum Katarzyna Nowicka. Według niej maszyny pilnują również animatorzy. Mówienie o eksponatach naukowych w kontekście pornografii i pedofilii jest niedopuszczalne - dodaje w rozmowie z Onetem.
27th Maj 2015, 01:56
Czasami mam przeświadczenie , że to nie może być rzeczywistość i zaraz się obudzę.....
6th Czerwiec 2015, 03:43
Podesłano mi film i artykuł na temat tzw, trzeciego ukrytego rządu.
Trwają ciche spekulacje, kim są członkowie tego rządu.
„The Third Force” by Preston James
1.
The Third Force pt 2 & 3
W tym linku jest główny artykuł.
http://www.veteranstoday.com/2013/01/03/the-third-force/
Jest to olbrzymia masa materiału do przeczytania a zwłaszcza do przetłumaczenia, pominąłem dwa filmy, wiedząc wszystko z dwóch artykułów.
Wyjaśnię jedno. Ci ludzie nie wiedza z czym maja do czynienia a ja już od kilku lat o tym pisze i dopiero teraz mamy pewne pośrednie dowody w tym temacie.
Trzecia Siła w rządach poza kurtyną to... upadłe anioły!
Oto biblijna Bestia, której trzon stanowią Zydzi syjonistyczni. Autor artykułów, James Preston oraz prowadzący z nim wywiad Jeff Rense to ludzie, którzy bardzo często się mylą, mówiąc delikatnie. Czy są to informatorzy? Możliwe, ale nie ma na to wielu dowodów.
A wiec do rzeczy...
Według poufnych informacji of różnych agentów pragnących ujawnić prawdę, pomiędzy ludźmi u wladzy istnieją osobnicy, uważani przez jednych za upadłe anioły, przez innych za gości z kosmosu, UFO itp. Istnienie tych bardzo wpływowych osób jest pod tak zw. czarną tajemnicą, czyli najwyższy stopień klasyfikacji rządowych tajemnic.
Za ujawnienie czegokolwiek objętego black secret istnieje tylko jeden wyrok. Śmierć bez względu na osobę. Dlatego tak mało na ten temat wiemy. Ujawniają to emerytowani agencji, tuz przed śmiercią i dopiero w ten sposób można się o tym czegokolwiek dowiedzieć.
Działanie owej Trzeciej Siły jest niewiele znane z tych właśnie przyczyn. Kolejnym problemem jest to, ze owe istoty niewiele mówią, nawet pośród ludzi zaufanych niewiele wyjaśniają. Czyli nawet ktoś na łożu śmierci będzie posiadał jedynie fragmentaryczne informacje o ich działalności.
Najciekawsze detale z masy śmieci tych filmów i artykułów.
Sa drastycznie bezlitośni. Bardzo sekretnie działający. Maja jakieś dziwne plany związane z Jerozolima i Izraelem oraz wzgórzem Syjon.
Na dźwięk imienia Jezus dostają niemal szalu!
Kilku ludzi odważyło się wspomnieć imię naszego Zbawiciela w tej formie i najwyraźniej grożono tym ludziom śmiercią za wspomnienie tego imienia.
Sa przypuszczenia, ze owa grupa działa od 100-200 lat.
Połączmy teraz wiedzę biblijną i wszystko stanie się jasne.
Bestia już istnieje i stanowią ją Nefilimy, hybrydy oraz upadli aniołowie działający w skrajnym ukryciu.
Jeżeli Bestię ujeżdża Wielka Nierządnica, to wszystko jest jasne i zrozumiale. Owa Bestia nie jest jeszcze widoczna dla świata, ale wielu wtajemniczonych o niej już wie.
Jest zrozumiale, ze istnieją dwie opcje, Watykan kontroluje Bestie albo Bestia kontroluje Watykan.
Z powodu tajemnic w tej kwestii pozostaje nam Biblia, która mówi, ze to Wielka Nierządnica jeździ na Bestii. Najwyraźniej członkami Bestii są ci sami aniołowie, którzy rządzili Egiptem i dostali po nosie, Asyrią, Iranem, Grecją, Rzymem itd. Wszystkie mocarstwa były rządzone przez upadłych aniołów, jak nam to wyjaśnia Biblia. Kiedy zaczęli zbytnio zagrażać Bożym planom, wtedy Bóg sprawiał im... lanie jak w Egipcie Bóg odbył sąd nad bogami Egiptu.
Zwróćmy uwagę na szczególny werset pojawiający sie w wielu proroctwach z Objawieniem włącznie.
Jest to wyraźny znak tego, ze Osoba która dala cokolwiek jest znacznie mocniejsza niż osoba, której to dano!
Mam oczywiście na myśli Boga!
I to wyjaśnia owa nienawiść do Isusa Chrystusa i do ludu Bożego, czyli Słowian.
Bestię czeka uwiezienie na 1000 lat a potem śmierć w jeziorze ognia.
Najwyraźniej owa Bestia istnieje, ale Watykan ją ujeżdża czyli kontroluje. W jaki sposób?
Ukrywając jej obecność! Teraz widać jasno ryzyko papieża Franciszka, który najwyraźniej idzie na całego.
Kiedyś w jakimś temacie pisałem o tym, jak zaklejano okna nawet na 4 pietrze w budynku, w którym miały być obrady G20. Spekulowałem ze mógł tam przybyć sam Lucyfer lub upadli aniołowie.
Mamy kilka zdjęć na starym forum.
Grupa Thora a także jest zdjęcie podobno pokazane przez Szneidera, który także nazywa go Thorem ale to inna osoba na jednym z tajnych zebrań.
Czyli wszystko zaczyna wyglądać w doskonalej harmonii z proroctwami biblijnymi.
Bestii pali się pod nogami i powrót Chrystusa jest bliski. Bliski jest sąd nad fałszywym Izraelem.
Izrael wcześniej czy później musi opuścić Ziemię Obiecaną.
Zbliża się i jest może bliskie porwanie 144.000 - z plemion słowiańskich głównie.
Zaraz potem czeka nas zaprowadzenie na pustynie na sąd trwający 3.5 roku.
W tym okresie ma działać w Jerozolimie dwóch Bożych świadków - 42 miesiące czyli 3.5 roku. Czyli Jerozolima będzie świadkiem niezwykłych objawień oraz mocy owych świadków Boga.
W jakimś punkcie czasu nastąpi zmiana w Watykanie i Bestia się objawi, ulegną zmianie rządy na ziemi i obejmą władzę nowi królowie, którzy poprą Bestie i oddadzą jej władzę. A Bestia wykona wyrok na Wielkiej Nierządnicy.
Jest już ewidentne, ze pomimo wielu wysiłków utajnienia istnienia owej Bestii, docierają do nas informacje o jej istnieniu.
Cisza przed burza, jaka ma sie rozpętać na świecie.
Lada chwila nastąpi cwał czterech jeźdźców Apokalipsy!
Trwają ciche spekulacje, kim są członkowie tego rządu.
„The Third Force” by Preston James
1.
The Third Force pt 2 & 3
W tym linku jest główny artykuł.
http://www.veteranstoday.com/2013/01/03/the-third-force/
Jest to olbrzymia masa materiału do przeczytania a zwłaszcza do przetłumaczenia, pominąłem dwa filmy, wiedząc wszystko z dwóch artykułów.
Wyjaśnię jedno. Ci ludzie nie wiedza z czym maja do czynienia a ja już od kilku lat o tym pisze i dopiero teraz mamy pewne pośrednie dowody w tym temacie.
Trzecia Siła w rządach poza kurtyną to... upadłe anioły!
Oto biblijna Bestia, której trzon stanowią Zydzi syjonistyczni. Autor artykułów, James Preston oraz prowadzący z nim wywiad Jeff Rense to ludzie, którzy bardzo często się mylą, mówiąc delikatnie. Czy są to informatorzy? Możliwe, ale nie ma na to wielu dowodów.
A wiec do rzeczy...
Według poufnych informacji of różnych agentów pragnących ujawnić prawdę, pomiędzy ludźmi u wladzy istnieją osobnicy, uważani przez jednych za upadłe anioły, przez innych za gości z kosmosu, UFO itp. Istnienie tych bardzo wpływowych osób jest pod tak zw. czarną tajemnicą, czyli najwyższy stopień klasyfikacji rządowych tajemnic.
Za ujawnienie czegokolwiek objętego black secret istnieje tylko jeden wyrok. Śmierć bez względu na osobę. Dlatego tak mało na ten temat wiemy. Ujawniają to emerytowani agencji, tuz przed śmiercią i dopiero w ten sposób można się o tym czegokolwiek dowiedzieć.
Działanie owej Trzeciej Siły jest niewiele znane z tych właśnie przyczyn. Kolejnym problemem jest to, ze owe istoty niewiele mówią, nawet pośród ludzi zaufanych niewiele wyjaśniają. Czyli nawet ktoś na łożu śmierci będzie posiadał jedynie fragmentaryczne informacje o ich działalności.
Najciekawsze detale z masy śmieci tych filmów i artykułów.
Sa drastycznie bezlitośni. Bardzo sekretnie działający. Maja jakieś dziwne plany związane z Jerozolima i Izraelem oraz wzgórzem Syjon.
Na dźwięk imienia Jezus dostają niemal szalu!
Kilku ludzi odważyło się wspomnieć imię naszego Zbawiciela w tej formie i najwyraźniej grożono tym ludziom śmiercią za wspomnienie tego imienia.
Sa przypuszczenia, ze owa grupa działa od 100-200 lat.
Połączmy teraz wiedzę biblijną i wszystko stanie się jasne.
Bestia już istnieje i stanowią ją Nefilimy, hybrydy oraz upadli aniołowie działający w skrajnym ukryciu.
Jeżeli Bestię ujeżdża Wielka Nierządnica, to wszystko jest jasne i zrozumiale. Owa Bestia nie jest jeszcze widoczna dla świata, ale wielu wtajemniczonych o niej już wie.
Jest zrozumiale, ze istnieją dwie opcje, Watykan kontroluje Bestie albo Bestia kontroluje Watykan.
Z powodu tajemnic w tej kwestii pozostaje nam Biblia, która mówi, ze to Wielka Nierządnica jeździ na Bestii. Najwyraźniej członkami Bestii są ci sami aniołowie, którzy rządzili Egiptem i dostali po nosie, Asyrią, Iranem, Grecją, Rzymem itd. Wszystkie mocarstwa były rządzone przez upadłych aniołów, jak nam to wyjaśnia Biblia. Kiedy zaczęli zbytnio zagrażać Bożym planom, wtedy Bóg sprawiał im... lanie jak w Egipcie Bóg odbył sąd nad bogami Egiptu.
Zwróćmy uwagę na szczególny werset pojawiający sie w wielu proroctwach z Objawieniem włącznie.
Rev 13:5 I dano mu paszcze mówiąca rzeczy wyniosłe i bluźniercze, dano mu tez moc dzialania przez czterdzieści i dwa miesiące.
Jest to wyraźny znak tego, ze Osoba która dala cokolwiek jest znacznie mocniejsza niż osoba, której to dano!
Mam oczywiście na myśli Boga!
I to wyjaśnia owa nienawiść do Isusa Chrystusa i do ludu Bożego, czyli Słowian.
Bestię czeka uwiezienie na 1000 lat a potem śmierć w jeziorze ognia.
Najwyraźniej owa Bestia istnieje, ale Watykan ją ujeżdża czyli kontroluje. W jaki sposób?
Ukrywając jej obecność! Teraz widać jasno ryzyko papieża Franciszka, który najwyraźniej idzie na całego.
Kiedyś w jakimś temacie pisałem o tym, jak zaklejano okna nawet na 4 pietrze w budynku, w którym miały być obrady G20. Spekulowałem ze mógł tam przybyć sam Lucyfer lub upadli aniołowie.
Mamy kilka zdjęć na starym forum.
Grupa Thora a także jest zdjęcie podobno pokazane przez Szneidera, który także nazywa go Thorem ale to inna osoba na jednym z tajnych zebrań.
Czyli wszystko zaczyna wyglądać w doskonalej harmonii z proroctwami biblijnymi.
Bestii pali się pod nogami i powrót Chrystusa jest bliski. Bliski jest sąd nad fałszywym Izraelem.
Izrael wcześniej czy później musi opuścić Ziemię Obiecaną.
Zbliża się i jest może bliskie porwanie 144.000 - z plemion słowiańskich głównie.
Zaraz potem czeka nas zaprowadzenie na pustynie na sąd trwający 3.5 roku.
W tym okresie ma działać w Jerozolimie dwóch Bożych świadków - 42 miesiące czyli 3.5 roku. Czyli Jerozolima będzie świadkiem niezwykłych objawień oraz mocy owych świadków Boga.
W jakimś punkcie czasu nastąpi zmiana w Watykanie i Bestia się objawi, ulegną zmianie rządy na ziemi i obejmą władzę nowi królowie, którzy poprą Bestie i oddadzą jej władzę. A Bestia wykona wyrok na Wielkiej Nierządnicy.
Jest już ewidentne, ze pomimo wielu wysiłków utajnienia istnienia owej Bestii, docierają do nas informacje o jej istnieniu.
Cisza przed burza, jaka ma sie rozpętać na świecie.
Lada chwila nastąpi cwał czterech jeźdźców Apokalipsy!
Izajasza 10:(22) Bo, choćby twój lud, Izraelu, był tak liczny jak piasek morski, tylko resztka z niego się nawróci. Zagłada jest postanowiona zgodnie z pełnią sprawiedliwości. (23) Gdyż, jak jest postanowione, Wszechmocny, Pan Zastępów dokona zagłady na całej ziemi.
----------------------------------------------------------------------------------------
henrykubik@gmx.com
7th Czerwiec 2015, 15:01
Przeczytajmy jeszcze raz Tajemnicze Przymierze upadłych aniołów.
Czy to oni napisali. Nie wiemy ale jest to niema w 100% zgodnie z prawdą!
..................................................
Tajemnicze Przymierze
Oszustwo będzie tak olbrzymie, tak obszerne, że ujdzie ludzkiej uwadze.
Ci, którzy je dostrzegą będą uważani za szaleńców.
Utworzymy oddzielne fronty aby zapobiec rozpoznaniu połączeń z nami.
Będziemy się zachowywać tak, jakbyśmy nie mieli z tym nic wspólnego aby kontynuować to oszustwo.
Celem będzie stawianie małych kroków w czasie, uchroni to nas przed podejrzeniami. To także zabezpieczy ich przed zauważaniem zachodzących zmian.
Zawsze będziemy stali ponad relatywnym polem ich doświadczeń ponieważ sekrety są absolutne.
Będziemy zawsze razem pracować i będziemy związani poprzez krew i sekret. Śmierć spotka każdego, kto zacznie to wyjawiać.
Będziemy utrzymywać ich przy życiu krótko wraz ze słabościami ich umysłów, podczas kiedy będziemy udawać, że czynimy odwrotnie.
Będziemy używać naszej wiedzy naukowo-technologicznej w subtelny sposób, tak ze nigdy nie połapią się, co się dzieje.
Będziemy używać metali lekkich, przyspieszaczy starzenia się oraz środków odurzających w pokarmie, wodzie oraz w powietrzu.
Będą pod parasolem trucizn, w którąkolwiek stronę się skierują.
Lekkie metale będą powodować utratę zmysłów. Będziemy obiecywać lekarstwa na wielu frontach, jednakże będziemy im dodawać jeszcze więcej trucizn.
Trucizny będą absorbowane poprzez skórę i usta, będą one niszczyć ich umysły oraz narządy rozrodcze. W wyniku tego będą się rodzić martwe niemowlęta a my będziemy ukrywać te informacje przed nimi.
Trucizny będą ukryte we wszystkim, co ich otacza, co piją, jedzą, wdychają i noszą.
Musimy być genialni w rozprowadzaniu trucizn ponieważ mogą to dostrzec.
Będziemy ich przekonywać, że trucizny są dobre, połączymy to z wesołymi obrazkami i muzyką.
Tych poszukujących pomocy zwerbujemy, aby dalej rozpowszechniali nasze trucizny.
Będą widzieć nasze produkty w filmach i będą rosnąć akceptując je i nigdy się nie dowiedzą o rzeczywistych ich efektach.
Podczas porodów będziemy wstrzykiwać trucizny do krwi ich dzieci przekonując ich, że to dla ich pomocy.
Będziemy rozpoczynać wcześnie, kiedy ich umysły będą młode, będziemy atakować dzieci tym, co one najbardziej lubią, słodyczami.
Kiedy ich zęby będą próchnieć, wypełnimy je metalami, które będą zabijać ich umysły oraz okradać je z ich przyszłości.
Kiedy ich zdolności do nauki zostaną naruszone, będziemy tworzyć lekarstwa, który uczynią ich jeszcze bardziej chorymi i spowodują inne choroby, dla których będziemy tworzyć jeszcze więcej lekarstw.
Będziemy czynić ich uległymi i słabymi przed nami poprzez naszą moc.
Będą one wzrastać w depresji, powolni i otyli, a kiedy przyjdą do nas o pomoc, damy im więcej trucizny.
Będziemy koncentrować ich uwagę ku pieniądzowi oraz ku dobrami materialnymi, nie będą w stanie zachować wewnętrznej samokontroli.
Będziemy odwracać ich uwagę nierządem, zewnętrznymi przyjemnościami oraz grami, więc nie będą w stanie się jednoczyć.
Ich umysły będą zawsze należeć do nas i oni zawszę będą posłuszni naszym poleceniom.
Jeżeli odmówią nam, znajdziemy sposoby na technologię kontroli umysłu w ich życiu. Będziemy wykorzystywać strach jako naszą broń.
Ustanowimy ich rządy oraz ustanowimy także opozycję. Będziemy kontrolowali obie strony.
Zawsze będziemy ukrywać nasze cele ale zawszę będziemy realizować nasz plan.
Będą wykonywać pracę dla nas, a my będziemy ich wynagradzać za ich trud.
Nasze rodziny nigdy nie będą się z nimi mieszać. Nasza krew musi być zawsze czysta, taka jest nasza droga .
Spowodujemy, że będą się zabijać wzajemnie, kiedy tylko będzie to w naszym interesie.
Będziemy ich separować od siebie za pomocą dogmatów i religii.
Będziemy ściśle kontrolować wszystkie aspekty ich życia i będziemy nimi kierować, co myśleć i jak mysleć.
Będziemy nimi kierować delikatnie i grzecznie, pozwalając im myśleć, że są samodzielni.
Będziemy siać nieprzyjaźń pomiędzy nimi poprzez nasze frakcje.
Kiedy światło wiedzy zaświeci pomiędzy nimi, wygasimy je poprzez szyderstwo lun śmierć, którekolwiek nam będzie bardziej pasowało.
Spowodujemy, że będą sobie wyrywać serca i zabijać własne dzieci.
Uzyskamy to używając nienawiści jako naszego sprzymierzeńca i gniewu, naszego przyjaciela.
Nienawiść oślepi ich całkowicie i oni nigdy się nie zorientują, że z ICH konfliktów wyłonimy się MY jako ich władcy. Będą zbyt zajęci wzajemnym zabijaniem się.
Będą się kąpać we własnej krwi i zabijać swoich bliźnich tak długo, jak długo uznamy to za konieczne.
Osiągać będziemy z tego wielkie korzyści, dlatego że oni nas nie widzą ponieważ nie mogą nas widzieć.
Nasze korzyści z ich wojen i ich śmierci będą kontynuowane.
Będziemy to powtarzać tak długo, dopóki nasz ultymatywny cel nie zostanie osiągnięty.
Będziemy kontynuować kontrolę ich życia w strachu i gniewie poprzez obrazy i dźwięk.
Użyjemy wszelkich dostępnych środków aby to uzyskać.
Narzędzia te zostaną stworzone ich pracą.
Będą nienawidzić siebie i bliźniego.
Zawsze będziemy ukrywać świętą prawdę przed nimi, że my jesteśmy wszyscy jedno. Tego nie mogą się nigdy dowiedzieć.
Nigdy nie mogą się dowiedzieć, że kolor jest iluzją, zawsze muszą myśleć, że nie są równi.
Krok po kroku, krok po kroku będziemy zdążali do celu.
Zabierzemy ich ziemię, środki do życia i bogactwo i będziemy posiadać totalną kontrolę nad nimi.
Oszukamy ich, aby zaakceptowali prawa, które ograbią ich z tych fragmentów wolności, jaką jeszcze będą posiadać.
Ustanowimy system monetarny który uwięzi ich na stałe, utrzymując ich oraz ich dzieci w długach.
Kiedy zaczną się jednoczyć, oskarżymy ich o przestępstwa oraz ukażemy odmienny bieg wydarzeń światu, ponieważ będziemy właścicielami mediów.
Będziemy używać mediów w celu kontroli biegu informacji oraz uczuć które my faworyzujemy.
Kiedy powstaną przeciw nam zgnieciemy ich jak insekty, ponieważ są mniej warte niż one.
Będą bezbronni bez możliwości działania ponieważ nie będą posiadali broni.
Powołamy niektórych z nich aby realizowali nasze plany, obiecamy im życie wieczne, ale oni nigdy tego nie otrzymają ponieważ nie należą do nas.
Rekrutów nazywać będziemy "zainicjowanymi" i będą tak indoktrynowani aby wierzyć w fałszywe rytuały oraz pisma wyższych sfer.
Członkowie tych grup będą myśleć że są z nami ale nigdy nie będą znali prawdy.
Oni nigdy nie mogą poznać prawdy ponieważ mogą się odwrócić przeciwko nam.
Za ich pracę będą nagradzani ziemskimi rzeczami oraz wielkimi tytułami, ale oni nigdy nie staną się nieśmiertelnymi i nigdy się z nami nie połączą, nigdy nie otrzymają światła i nigdy nie będą podróżować ku gwiazdom.
Nigdy nie osiągną wyższych realiów, ponieważ zabijanie własnego rodzaju zastopuje ich postęp w kierunku oświecenia.
Prawda będzie ukryta przed nimi będąc jednocześnie wprost w ich twarze, tak ze nie będą w stanie skupić się na niej, zanim nie będzie za późno.
O tak, będzie wielka iluzja wolności, że oni nigdy nie zauważą tego, że są naszymi niewolnikami.
Kiedy wszystko osiągniemy, rzeczywistość, którą utworzymy dla nich będzie znaczyła, że jesteśmy ich właścicielami.
Rzeczywistość będzie ich więzieniem. Będą żyli we własnych snach.
Kiedy osiągniemy nasz cel, rozpocznie się nowa era dominacji .
Ich umysły będą powiązanie z ich wierzeniami, wierzeniami, które my ustaliliśmy od dawien dawna.
Ale kiedy zorientują się, zniszczymy ich. ONI NIGDY TEGO NIE MOGĄ WIEDZIEĆ.
Jeżeli kiedykolwiek znajdą tę prawdę, że będą w stanie nas zniszczyć, zaczną działać w tym kierunku.
Nigdy nie muszą się dowiedzieć co uczyniliśmy, ponieważ jeżeli się dowiedzą, nie mamy gdzie uciec i będzie łatwo widzieć kim jesteśmy, kiedy zasłona zostanie usunięta.
Kiedy nasze działania ujawnią kim jesteśmy, będą nas ścigać i nikt nie da nam ochrony.
To jest tajemnicze przymierze poprzez które będziemy żyli teraz oraz w przyszłości, ponieważ owa rzeczywistość następowała poprzez wiele pokoleń.
To przymierze jest opieczętowane krwią, naszą krwią. My jesteśmy tymi , którzy zstąpili z nieba na ziemię.
To przymierze NIGDY, PRZENIGDY nie może być znane. NIGDY PRZENIGDY spisane lub omawiane, ponieważ świadomość się rozszerzy i spowoduje straszny gniew GŁÓWNEGO STWÓRCY na nas i zostaniemy wrzuceni do przepaści, z której wyszliśmy i pozostaniemy tam do końca na wieczność.
Więcej szczegółów w linku - http://www.zbawienie.com/przymierze.htm
Czy to oni napisali. Nie wiemy ale jest to niema w 100% zgodnie z prawdą!
..................................................
Tajemnicze Przymierze
Oszustwo będzie tak olbrzymie, tak obszerne, że ujdzie ludzkiej uwadze.
Ci, którzy je dostrzegą będą uważani za szaleńców.
Utworzymy oddzielne fronty aby zapobiec rozpoznaniu połączeń z nami.
Będziemy się zachowywać tak, jakbyśmy nie mieli z tym nic wspólnego aby kontynuować to oszustwo.
Celem będzie stawianie małych kroków w czasie, uchroni to nas przed podejrzeniami. To także zabezpieczy ich przed zauważaniem zachodzących zmian.
Zawsze będziemy stali ponad relatywnym polem ich doświadczeń ponieważ sekrety są absolutne.
Będziemy zawsze razem pracować i będziemy związani poprzez krew i sekret. Śmierć spotka każdego, kto zacznie to wyjawiać.
Będziemy utrzymywać ich przy życiu krótko wraz ze słabościami ich umysłów, podczas kiedy będziemy udawać, że czynimy odwrotnie.
Będziemy używać naszej wiedzy naukowo-technologicznej w subtelny sposób, tak ze nigdy nie połapią się, co się dzieje.
Będziemy używać metali lekkich, przyspieszaczy starzenia się oraz środków odurzających w pokarmie, wodzie oraz w powietrzu.
Będą pod parasolem trucizn, w którąkolwiek stronę się skierują.
Lekkie metale będą powodować utratę zmysłów. Będziemy obiecywać lekarstwa na wielu frontach, jednakże będziemy im dodawać jeszcze więcej trucizn.
Trucizny będą absorbowane poprzez skórę i usta, będą one niszczyć ich umysły oraz narządy rozrodcze. W wyniku tego będą się rodzić martwe niemowlęta a my będziemy ukrywać te informacje przed nimi.
Trucizny będą ukryte we wszystkim, co ich otacza, co piją, jedzą, wdychają i noszą.
Musimy być genialni w rozprowadzaniu trucizn ponieważ mogą to dostrzec.
Będziemy ich przekonywać, że trucizny są dobre, połączymy to z wesołymi obrazkami i muzyką.
Tych poszukujących pomocy zwerbujemy, aby dalej rozpowszechniali nasze trucizny.
Będą widzieć nasze produkty w filmach i będą rosnąć akceptując je i nigdy się nie dowiedzą o rzeczywistych ich efektach.
Podczas porodów będziemy wstrzykiwać trucizny do krwi ich dzieci przekonując ich, że to dla ich pomocy.
Będziemy rozpoczynać wcześnie, kiedy ich umysły będą młode, będziemy atakować dzieci tym, co one najbardziej lubią, słodyczami.
Kiedy ich zęby będą próchnieć, wypełnimy je metalami, które będą zabijać ich umysły oraz okradać je z ich przyszłości.
Kiedy ich zdolności do nauki zostaną naruszone, będziemy tworzyć lekarstwa, który uczynią ich jeszcze bardziej chorymi i spowodują inne choroby, dla których będziemy tworzyć jeszcze więcej lekarstw.
Będziemy czynić ich uległymi i słabymi przed nami poprzez naszą moc.
Będą one wzrastać w depresji, powolni i otyli, a kiedy przyjdą do nas o pomoc, damy im więcej trucizny.
Będziemy koncentrować ich uwagę ku pieniądzowi oraz ku dobrami materialnymi, nie będą w stanie zachować wewnętrznej samokontroli.
Będziemy odwracać ich uwagę nierządem, zewnętrznymi przyjemnościami oraz grami, więc nie będą w stanie się jednoczyć.
Ich umysły będą zawsze należeć do nas i oni zawszę będą posłuszni naszym poleceniom.
Jeżeli odmówią nam, znajdziemy sposoby na technologię kontroli umysłu w ich życiu. Będziemy wykorzystywać strach jako naszą broń.
Ustanowimy ich rządy oraz ustanowimy także opozycję. Będziemy kontrolowali obie strony.
Zawsze będziemy ukrywać nasze cele ale zawszę będziemy realizować nasz plan.
Będą wykonywać pracę dla nas, a my będziemy ich wynagradzać za ich trud.
Nasze rodziny nigdy nie będą się z nimi mieszać. Nasza krew musi być zawsze czysta, taka jest nasza droga .
Spowodujemy, że będą się zabijać wzajemnie, kiedy tylko będzie to w naszym interesie.
Będziemy ich separować od siebie za pomocą dogmatów i religii.
Będziemy ściśle kontrolować wszystkie aspekty ich życia i będziemy nimi kierować, co myśleć i jak mysleć.
Będziemy nimi kierować delikatnie i grzecznie, pozwalając im myśleć, że są samodzielni.
Będziemy siać nieprzyjaźń pomiędzy nimi poprzez nasze frakcje.
Kiedy światło wiedzy zaświeci pomiędzy nimi, wygasimy je poprzez szyderstwo lun śmierć, którekolwiek nam będzie bardziej pasowało.
Spowodujemy, że będą sobie wyrywać serca i zabijać własne dzieci.
Uzyskamy to używając nienawiści jako naszego sprzymierzeńca i gniewu, naszego przyjaciela.
Nienawiść oślepi ich całkowicie i oni nigdy się nie zorientują, że z ICH konfliktów wyłonimy się MY jako ich władcy. Będą zbyt zajęci wzajemnym zabijaniem się.
Będą się kąpać we własnej krwi i zabijać swoich bliźnich tak długo, jak długo uznamy to za konieczne.
Osiągać będziemy z tego wielkie korzyści, dlatego że oni nas nie widzą ponieważ nie mogą nas widzieć.
Nasze korzyści z ich wojen i ich śmierci będą kontynuowane.
Będziemy to powtarzać tak długo, dopóki nasz ultymatywny cel nie zostanie osiągnięty.
Będziemy kontynuować kontrolę ich życia w strachu i gniewie poprzez obrazy i dźwięk.
Użyjemy wszelkich dostępnych środków aby to uzyskać.
Narzędzia te zostaną stworzone ich pracą.
Będą nienawidzić siebie i bliźniego.
Zawsze będziemy ukrywać świętą prawdę przed nimi, że my jesteśmy wszyscy jedno. Tego nie mogą się nigdy dowiedzieć.
Nigdy nie mogą się dowiedzieć, że kolor jest iluzją, zawsze muszą myśleć, że nie są równi.
Krok po kroku, krok po kroku będziemy zdążali do celu.
Zabierzemy ich ziemię, środki do życia i bogactwo i będziemy posiadać totalną kontrolę nad nimi.
Oszukamy ich, aby zaakceptowali prawa, które ograbią ich z tych fragmentów wolności, jaką jeszcze będą posiadać.
Ustanowimy system monetarny który uwięzi ich na stałe, utrzymując ich oraz ich dzieci w długach.
Kiedy zaczną się jednoczyć, oskarżymy ich o przestępstwa oraz ukażemy odmienny bieg wydarzeń światu, ponieważ będziemy właścicielami mediów.
Będziemy używać mediów w celu kontroli biegu informacji oraz uczuć które my faworyzujemy.
Kiedy powstaną przeciw nam zgnieciemy ich jak insekty, ponieważ są mniej warte niż one.
Będą bezbronni bez możliwości działania ponieważ nie będą posiadali broni.
Powołamy niektórych z nich aby realizowali nasze plany, obiecamy im życie wieczne, ale oni nigdy tego nie otrzymają ponieważ nie należą do nas.
Rekrutów nazywać będziemy "zainicjowanymi" i będą tak indoktrynowani aby wierzyć w fałszywe rytuały oraz pisma wyższych sfer.
Członkowie tych grup będą myśleć że są z nami ale nigdy nie będą znali prawdy.
Oni nigdy nie mogą poznać prawdy ponieważ mogą się odwrócić przeciwko nam.
Za ich pracę będą nagradzani ziemskimi rzeczami oraz wielkimi tytułami, ale oni nigdy nie staną się nieśmiertelnymi i nigdy się z nami nie połączą, nigdy nie otrzymają światła i nigdy nie będą podróżować ku gwiazdom.
Nigdy nie osiągną wyższych realiów, ponieważ zabijanie własnego rodzaju zastopuje ich postęp w kierunku oświecenia.
Prawda będzie ukryta przed nimi będąc jednocześnie wprost w ich twarze, tak ze nie będą w stanie skupić się na niej, zanim nie będzie za późno.
O tak, będzie wielka iluzja wolności, że oni nigdy nie zauważą tego, że są naszymi niewolnikami.
Kiedy wszystko osiągniemy, rzeczywistość, którą utworzymy dla nich będzie znaczyła, że jesteśmy ich właścicielami.
Rzeczywistość będzie ich więzieniem. Będą żyli we własnych snach.
Kiedy osiągniemy nasz cel, rozpocznie się nowa era dominacji .
Ich umysły będą powiązanie z ich wierzeniami, wierzeniami, które my ustaliliśmy od dawien dawna.
Ale kiedy zorientują się, zniszczymy ich. ONI NIGDY TEGO NIE MOGĄ WIEDZIEĆ.
Jeżeli kiedykolwiek znajdą tę prawdę, że będą w stanie nas zniszczyć, zaczną działać w tym kierunku.
Nigdy nie muszą się dowiedzieć co uczyniliśmy, ponieważ jeżeli się dowiedzą, nie mamy gdzie uciec i będzie łatwo widzieć kim jesteśmy, kiedy zasłona zostanie usunięta.
Kiedy nasze działania ujawnią kim jesteśmy, będą nas ścigać i nikt nie da nam ochrony.
To jest tajemnicze przymierze poprzez które będziemy żyli teraz oraz w przyszłości, ponieważ owa rzeczywistość następowała poprzez wiele pokoleń.
To przymierze jest opieczętowane krwią, naszą krwią. My jesteśmy tymi , którzy zstąpili z nieba na ziemię.
To przymierze NIGDY, PRZENIGDY nie może być znane. NIGDY PRZENIGDY spisane lub omawiane, ponieważ świadomość się rozszerzy i spowoduje straszny gniew GŁÓWNEGO STWÓRCY na nas i zostaniemy wrzuceni do przepaści, z której wyszliśmy i pozostaniemy tam do końca na wieczność.
Więcej szczegółów w linku - http://www.zbawienie.com/przymierze.htm
henrykubik@gmx.com
- Kasia
8th Czerwiec 2015, 11:13
Nie można być człowiekiem by być zdolnym do takich czynów .
Wklejam tylko pierwsze czterdzieści bestialskich metod mordowania ludzi.
Czasami zadaje sobie pytanie czy śmierć dla takich"ludzi"jest wystarczającym wyrokiem?
Zestawienie 362 metod tortur stosowanych przez UPA na Polakach.
Wbijanie dużego i grubego gwoździa do czaszki głowy.
Zdzieranie z głowy włosów ze skórą (skalpowanie).
Zadawanie ciosu obuchem siekiery w czaszkę głowy.
Zadawanie ciosu obuchem siekiery w czoło.
Wyrzynanie na czole „orła”.
Wbijanie bagnetu w skroń głowy.
Wyłupywanie jednego oka.
Wybieranie obu oczu.
Obcinanie nosa.
Obcinanie jednego ucha.
Obrzynanie obydwu uszu.
Przebijanie zaostrzonym grubym drutem ucha na wylot drugiego ucha.
Obrzynanie warg.
Obcinanie języka.
Pieczenie żywcem w piecu chlebowym.
Podrzynanie gardła i wyciąganie przez otwór języka na zewnątrz.
Podrzynanie gardła i wkładanie do otworu szmaty.
Wybijanie zębów.
Łamanie szczęki.
Rozrywanie ust od ucha do ucha.
Kneblowanie ust pakułami przy transporcie jeszcze żywych ofiar.
Podcinanie szyi nożem lub sierpem.
Zadawanie ciosu siekierą w szyję.
Pionowe rozrąbywanie siekierą głowy.
Skręcanie głowy do tyłu.
Robienie miazgi z głowy przez wkładanie głowy w ściski zaciskane śrubą.
Obcinanie głowy sierpem.
Obcinanie głowy kosą.
Odrąbywanie głowy siekierą.
Zadawanie ran kłutych w głowie.
Cięcie i ściąganie wąskich pasów skóry z pleców.
Zadawanie innych ran ciętych na plecach.
Zadawanie ciosów bagnetem w plecy.
Łamanie kości żeber klatki piersiowej.
Zadawanie ciosu nożem lub bagnetem w serce lub okolice serca.
Zadawanie ran kłutych nożem lub bagnetem w pierś.
Obcinanie kobietom piersi sierpem.
Obcinanie kobietom piersi i posypywanie ran solą.
Obrzynanie sierpem genitalii ofiarom płci męskiej.
Przecinanie tułowia na wpół piłą ciesielską.
Ilustracje przedstawiają niektóre tortury stosowane na ludności polskiej przez organizację ukraińskich nacjonalistów (OUN) – ukraińską powstańczą armię (UPA):
http://dziennik.artystyczny-margines.pl/zestawienie-362-metod-tortur-stosowanych-przez-upa-na-polakach/
Wklejam tylko pierwsze czterdzieści bestialskich metod mordowania ludzi.
Czasami zadaje sobie pytanie czy śmierć dla takich"ludzi"jest wystarczającym wyrokiem?
Zestawienie 362 metod tortur stosowanych przez UPA na Polakach.
Wbijanie dużego i grubego gwoździa do czaszki głowy.
Zdzieranie z głowy włosów ze skórą (skalpowanie).
Zadawanie ciosu obuchem siekiery w czaszkę głowy.
Zadawanie ciosu obuchem siekiery w czoło.
Wyrzynanie na czole „orła”.
Wbijanie bagnetu w skroń głowy.
Wyłupywanie jednego oka.
Wybieranie obu oczu.
Obcinanie nosa.
Obcinanie jednego ucha.
Obrzynanie obydwu uszu.
Przebijanie zaostrzonym grubym drutem ucha na wylot drugiego ucha.
Obrzynanie warg.
Obcinanie języka.
Pieczenie żywcem w piecu chlebowym.
Podrzynanie gardła i wyciąganie przez otwór języka na zewnątrz.
Podrzynanie gardła i wkładanie do otworu szmaty.
Wybijanie zębów.
Łamanie szczęki.
Rozrywanie ust od ucha do ucha.
Kneblowanie ust pakułami przy transporcie jeszcze żywych ofiar.
Podcinanie szyi nożem lub sierpem.
Zadawanie ciosu siekierą w szyję.
Pionowe rozrąbywanie siekierą głowy.
Skręcanie głowy do tyłu.
Robienie miazgi z głowy przez wkładanie głowy w ściski zaciskane śrubą.
Obcinanie głowy sierpem.
Obcinanie głowy kosą.
Odrąbywanie głowy siekierą.
Zadawanie ran kłutych w głowie.
Cięcie i ściąganie wąskich pasów skóry z pleców.
Zadawanie innych ran ciętych na plecach.
Zadawanie ciosów bagnetem w plecy.
Łamanie kości żeber klatki piersiowej.
Zadawanie ciosu nożem lub bagnetem w serce lub okolice serca.
Zadawanie ran kłutych nożem lub bagnetem w pierś.
Obcinanie kobietom piersi sierpem.
Obcinanie kobietom piersi i posypywanie ran solą.
Obrzynanie sierpem genitalii ofiarom płci męskiej.
Przecinanie tułowia na wpół piłą ciesielską.
Ilustracje przedstawiają niektóre tortury stosowane na ludności polskiej przez organizację ukraińskich nacjonalistów (OUN) – ukraińską powstańczą armię (UPA):
http://dziennik.artystyczny-margines.pl/zestawienie-362-metod-tortur-stosowanych-przez-upa-na-polakach/
8th Czerwiec 2015, 21:00
Kasiu, normalnemu człowiekowi to się po prostu nie mieści w głowie. Ale pamiętaj ze Ukraińcy (ci rodowici, a nie Polacy którzy tam zostali..) to jedna z najokrutniejszych nacji na świecie - czyli chazarowie (rabiniczny judaizm). To biblijne nasienie węża w swojej krystalicznej postaci - czyli mantalność której my Słowianie nigdy nie zrozumiemy. Bestialstwo, kłamstwo , oszustwo i morderstwo mają we krwi...To naród, który nigdy sam do niczego nie doszedł, nic nie stworzył, nic nie wynalazł, niczego nie zbudował.... Przyjaciele Hitlera, którzy swoją agresywnością i okrucieństwem zadziwili nawet słynne szwadrony śmierci SS. UPA to tylko wierzchołek góry lodowej. Często jeżdżę nad Solinę - tam od miejscowych można się dowiedzieć całej prawdy o Wołyniu i o napadach na polskie wsie - jeszcze w latach 70-tych !!! Nie wierzyłem. Nikt normalny by nie uwierzył. Potem zobaczyłem na własne oczy.....
18th Czerwiec 2015, 21:18
Znalazłem fajny, krótki film, w którym gość tłumaczy jak kamuflują się upadli twierdząc, że ukazywanie się UFO to właśnie oni materializujące się do tej formy. Według niego upadli, w przeciwieństwie do demonów, potrafią przybierać wszelkie kształty i robić to w parę sekund.
Zjawiska takie jak ukazywanie się plam, czy dziur w niebie to prawdopodobnie pewnego rodzaju portale. Nie zdziwiłbym się gdyby spirale takie jak w Norwegii w 2009 również służyły jako swego rodzaju 'tunele'.
Ciekawe spostrzeżenia..
Zjawiska takie jak ukazywanie się plam, czy dziur w niebie to prawdopodobnie pewnego rodzaju portale. Nie zdziwiłbym się gdyby spirale takie jak w Norwegii w 2009 również służyły jako swego rodzaju 'tunele'.
Ciekawe spostrzeżenia..
- Kasia
19th Czerwiec 2015, 07:20
Jeżeli tak faktycznie jest jak na tym filmie to nareszcie wyjaśniło by fakt dziwnych zjawisk nagle znikających samochodów jadących ulicą.(zwłaszcza tych ,które ścigane są przez policję)
1st Sierpień 2015, 03:38
Witryna jednego Chrześcijanina, ukazująca wiele dowodów na istnienie Nefilimów w przeszłości.
http://ministerfortson.com/?p=35059
Kilka zdjęć, jest ich tam znacznie więcej.
http://ministerfortson.com/?p=35059
Kilka zdjęć, jest ich tam znacznie więcej.
Egipt i Ziemia Obiecana, czyli Kanaan były przepełnione gigantami-Nefilimami.
Duże ich część to byli... homoseksualiści i wielu z nich było kanibalami.
Znacznie więcej w powyższym linku...
Nasienie węża - hybrydy to potomkowie Nefilimów czyli jest widoczne połączenie w kanibalizmie, pedofilii, homoseksualizmie, seksie ze zwierzętami a nawet trupami.
Jesteśmy więc w szponach nasienia węża, hybryd Nefilimów, którzy dążą do zniszczenia jak najwiekszej ilości normalnych ludzi.
henrykubik@gmx.com
2nd Wrzesień 2015, 03:16
W tym filmie jest w zasadzie pigułka wiedzy o hybrydach:
Sterydy są dla frajerów i amatorów
https://www.youtube.com/watch?v=bdHDZcchIaE
Wnioski z niego są takie:
1. hybrydy i nefilimy charakteryzują się nie tylko brakiem sumienia. Oni mają uszkodzone DNA, brakuje im kilku genotypów. Np. mają umięśnione i pozbawione tłuszczu sylwetki. Zobaczmy rzeźby takich nefilimów jak z antycznej Grecji Herakles... sylwetka umięśniona.
A owa sylwetka jest efektem braku genów odpowiedzialnych za odkładanie tkanki tłuszczowej.
Po potopie zauważmy jedno. Antarktyda jest zimna. Północ także jest zimna. Czyli niemal ponad połowa ziemi jest zimna. Dzięki czemu klimat zabijał sam ludzi pozbawionych możliwości odkładania tkanki tłuszczowej.
Dlaczego Bóg wygnał Izrael - Słowian, kolebkę rasy białej na północ???
Aby pozbawić nas kontaktu z nefilimami i hybrydami.
Zauważmy jedno. Narody Rasy białej, które są osiedlone na cieplejszych terenach najszybciej dostawały się z powrotem w sidła szatana. Powód tego jest prosty było tam więcej nefilimów i hybryd.
Być może taki jest cel ocieplania klimatu.
2. Szatan chce wyniszczyć rasę ludzką poprzez hybrydyzacje!!!
Obecnie szatan przez sport promuje - jak niegdyś w antycznej Grecji przez olimpiadę - sylwetki z widocznymi mięśniami.
sport czy aktywność fizyczna powinna mieć na celu poprawę zdrowia. Słowo kulturystyka oznacza ponoszenie wyższej kultury swojego ciała.
Obecnie kulturystyka nie promuje siły (owe substancje, zwiększają liczbę mięśni włóknowych bez wzrostu siły) ale właśnie zdobywanie sylwetki za wszelką cenę.
Oczywiście koszty tego są ogromne. Brak tłuszczu to słabe i kruche ścięgna oraz ilość wielu wad genetycznych... i o to chodzi też szatanowi.
Kiedyś hybrydy i nefilimy chorowały na wiele chorób.
Dlatego Bóg kategorycznie zabronił aniołom seksu i płodzenia dzieci!!! Zauważmy Biblia mówi, że przed potopem długowieczni byli jedynie czyści genetycznie ludzie tacy jak Noe!!!
Bóg stworzył człowieka jako istotę idealną na swój obraz i podobieństwo.
Aniołowie uprawiający seks i płodzący swoje potomstwo ów obraz i doskonały projekt zniszczyli!!!
3. Materiał pokazuje, że ludzkość została stworzona jako istoty doskonałe. Pokazuje także, że ktoś zniszczył DNA ludzie - szatan i jego aniołowie.
Sterydy są dla frajerów i amatorów
https://www.youtube.com/watch?v=bdHDZcchIaE
Wnioski z niego są takie:
1. hybrydy i nefilimy charakteryzują się nie tylko brakiem sumienia. Oni mają uszkodzone DNA, brakuje im kilku genotypów. Np. mają umięśnione i pozbawione tłuszczu sylwetki. Zobaczmy rzeźby takich nefilimów jak z antycznej Grecji Herakles... sylwetka umięśniona.
A owa sylwetka jest efektem braku genów odpowiedzialnych za odkładanie tkanki tłuszczowej.
Po potopie zauważmy jedno. Antarktyda jest zimna. Północ także jest zimna. Czyli niemal ponad połowa ziemi jest zimna. Dzięki czemu klimat zabijał sam ludzi pozbawionych możliwości odkładania tkanki tłuszczowej.
Dlaczego Bóg wygnał Izrael - Słowian, kolebkę rasy białej na północ???
Aby pozbawić nas kontaktu z nefilimami i hybrydami.
Zauważmy jedno. Narody Rasy białej, które są osiedlone na cieplejszych terenach najszybciej dostawały się z powrotem w sidła szatana. Powód tego jest prosty było tam więcej nefilimów i hybryd.
Być może taki jest cel ocieplania klimatu.
2. Szatan chce wyniszczyć rasę ludzką poprzez hybrydyzacje!!!
Obecnie szatan przez sport promuje - jak niegdyś w antycznej Grecji przez olimpiadę - sylwetki z widocznymi mięśniami.
sport czy aktywność fizyczna powinna mieć na celu poprawę zdrowia. Słowo kulturystyka oznacza ponoszenie wyższej kultury swojego ciała.
Obecnie kulturystyka nie promuje siły (owe substancje, zwiększają liczbę mięśni włóknowych bez wzrostu siły) ale właśnie zdobywanie sylwetki za wszelką cenę.
Oczywiście koszty tego są ogromne. Brak tłuszczu to słabe i kruche ścięgna oraz ilość wielu wad genetycznych... i o to chodzi też szatanowi.
Kiedyś hybrydy i nefilimy chorowały na wiele chorób.
Dlatego Bóg kategorycznie zabronił aniołom seksu i płodzenia dzieci!!! Zauważmy Biblia mówi, że przed potopem długowieczni byli jedynie czyści genetycznie ludzie tacy jak Noe!!!
Bóg stworzył człowieka jako istotę idealną na swój obraz i podobieństwo.
Aniołowie uprawiający seks i płodzący swoje potomstwo ów obraz i doskonały projekt zniszczyli!!!
3. Materiał pokazuje, że ludzkość została stworzona jako istoty doskonałe. Pokazuje także, że ktoś zniszczył DNA ludzie - szatan i jego aniołowie.
Pozwolenia na tym forum: